Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7353
View
100
Reply

"Cantiknya Kulit Belakang Badan"-Netizen Puji, Nadiyah Shahab Tak Lokek Kongsi Tip

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-8-2019 03:29 PM | Show all posts |Read mode
Siapa tak kenal dengan Nadiyah Shahab, seorang pelakon wanita yang diberi gelaran sebagai Barbie Doll Malaysia kerana kecantikan wajahnya itu.


Setelah hampir setahun berkahwin dengan pasangan pilihannya iaitu Ben Ali, Nadiyah kelihatan sangat gembira menerusi foto-foto yang dimuat naik di laman Instagramnya.


Dia juga tidak segan berkongsi gambar romantiknya bersama suaminya semasa perjalanan honeymoon di Europe baru-baru ini.


  



  



Rata-rata netizen memang tidak ketinggalan untuk memuji kecantikan Nadiyah dan turut cemburu melihat sinar kebahagiaan di wajahnya apabila bersama dengan encik suami tersayang.


Pun begitu, ada seorang netizen yang telah berani menanyakan rahsia kecatikan Naduyah yang pandai menjaga kulit belakangnya sehingga nampak halus dan mulus.



Kredit foto: Instagram



Nadiyah juga tidak lokek untuk berkongsi tips bagi menjawab teka-teki peminatnya itu.



Kredit foto: Instagram



  



  



  



Dah boleh mula scrubs belakang tu kalau nak cantik macam Nadiyah -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 19-8-2019 03:35 PM

Alahai yang tanya tu.. memang kena lah scrub selalu pakai body brush yg panjang tu..artis selalu memang gi spa scrub sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:35 PM | Show all posts
nak kulit badan mulus cantik

paling penting korang kena scrub je seminggu sekali

jangan di lupa pakai losyen

iols suka letak argan oil juga kat seluruh badan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Scrub sendiri ke or gi spa ade org tolong beruskan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:38 PM | Show all posts
heran aku dia x de la mcm barbie doll pun but.......nape yg memuja sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia mcm barbie doll ke...mcm tk je i rasa....muka dia cantik..tp cantik yg pelik..huhu...tp i selalu tertukar muka dia dia dgn lagi sorang....yang nak kawin tp kena tunda tu....muka lebih kurang...dua2 pelik...haha....tp cantik ttp cantik lah....
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaflah tp sheols ni pelakon ke? Haram iols tak kenal sheols. Baju oren tu dah macam si safiey illias plk iols tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:52 PM | Show all posts
Cantik yg x original

Dah cucuk sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajinnye scrub sampai kulit glowing
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:53 PM | Show all posts
seksi juga dia kan.dan tak sangka ben ali ni taste org yg seksi seksi mcm ni.sbb tgk ben ali tu mcm nerd,baik je.taste dia tak nak kalah.suka yang dedah dedah hot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:54 PM | Show all posts
Barbie doll masa mekap kahwin tu je, hari biasa, biasa2 je
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:56 PM | Show all posts
ye cantik n seksi, tp berlakon aku x sangup nk tgok, KAYU
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:01 PM | Show all posts
cocok vit c je uols
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka macam sapi liyas
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp muka die byk sgt cucuk... So xnatural dah muka die..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kulit lawa sis, tapi kenapa muka sebiji safiey alias
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:10 PM | Show all posts
Nham22 replied at 19-8-2019 08:03 PM
Tp muka die byk sgt cucuk... So xnatural dah muka die..

kan muka cucuk ni memang nampk sngat sesuatu.. mcm rosnah mat aris tegang betul muka
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Barbie ke babi? Tayang body sana sini cian laki tanggung azab
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm mana la dia ni in real life yea... dlm gamba mcm patung. Cantik la sbb muda lagik. kesan alter belum ketara
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:16 PM | Show all posts
mungkin rahsia dia pakai scrub n mask lumpur dari laut mati, sesuai dengan lakonan yg ke laut dalam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108390s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list