Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3494
View
51
Reply

"Tak Berbaloi Kena Ugut Bunuh!"- Mia Khalifa Dapat Gaji Rendah Berlakon Filem Porno

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-8-2019 02:09 PM | Show all posts |Read mode
Bagi sesiapa yang "teringin" hendak menceburkan diri ke dalam industri filem dewasa aka pornografi, ia bukanlah sesuatu yang mudah.

Selain dipandang hina, mungkin boleh pertimbangkan beberapa faktor lain seperti yang didedahkan oleh bekas pelakon filem dewasa terkenal dunia ini, Mia Khalifa.


Ada yang ingat meme ni? Foto: Google




Buat sesiapa yang tidak tahu, Mia Khalifa berketurunan Libya-Amerika beragama Kristian ini adalah salah seorang pelakon wanita filem dewasa yang sangat terkenal. Dia adalah yang terawal membintangi filem dewasa berhijab. Google kalau mahu tahu lebih lanjut (amaran: kandungan tidak sesuai untuk dilayari di pejabat atau ruang awam ya).

Filem porno hijab pertama dunia. Foto: Google



Bagaimanapun, penglibatannya dalam industri filem dewasa sebenarnya tidak lama. Dia mula berlakon pada Oktober 2014 dan pada Disember tahun yang sama menjadi pelakon filem porno yang paling "trending" dunia. Tetapi, tiga bulan kemudiannya dia bersara.


Baru-baru ini, dia memberikan temubual eksklusif di saluran YouTube Megan Abbott, bercerita tentang kisahnya selepas bersara.





Menurutnya, walaupun video pornonya masih lagi menduduki carta video paling banyak ditonton di seluruh dunia dan namanya dalam carian PornoHub adalah di tempat kedua. Dia sebenarnya langsung tidak mendapat royalti selain bayaran asal membintangi 12 adegan porno sebanyak AS$12,000 atau lebih kurang RM50,000 sahaja.

Punyalah terkenal, tapi dapat RM5,000 je berlakon. Foto: Instagram




Selain itu, dia juga menceritakan bagaimana dia mendapat ugutan bunuh oleh pengganas Daesh kerana berlakon dalam filem porno dengan memakai hijab. Malah, gambar kepalanya dipenggal yang "diphotoshop" tersebar luas.


Dapat ugutan bunuh. Foto: Google




Malah, privasinya juga dilanggar apabila gambar apartmentnya muncul dalam internet sehingga menyebabkan dia terpaksa duduk di hotel selama 2 minggu.


Dia juga mendedahkan bagaimana sebenarnya seminggu sebelum filem porno pertamanya dikeluarkan, dia sudah mahu bersara kerana pandangan orang sekeliling terhadapnya berubah.


"Orang tengok saya lain macam. Ia membimbangkan saya. Saya rasa filem pertama saya akan jadi filem terakhir."

Walaupun  sudah bersara, Mia masih lagi terkenal. Foto: Instagram




Popularitinya juga meningkat mendadak, pengikutnya di Instagram naik daripada hanya 400 kepada lebih 200,000 dalam tempoh tiga hari sahaja selepas filem porno berhijab pertama dunia itu dikeluarkan.


Selepas bersara, dia mahu melupakan segala-galanya, tetapi rupa-rupanya ia tidak semudah itu.  Dia susah mendapat kerja kerana dipandang hina dan menurutnya, pengalaman silamnya sebagai pelakon pornografi memalukannya.


"Saya malu dengan kisah silam saya."

Sekarang jadi model, pengulas sukan dan personaliti YouTube




Sekarang, dia menjadi pengacara TV, pengulas sukan dan juga personaliti You Tube.


Jadi, sesiapa yang teringin nak jadi pelakon porno tu secara profesional atau suka-suka, fikirlah dalam-dalam ya. Tak perlu kot rekod-rekod ni... - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:13 PM | Show all posts
sape ni? sorry x kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm dah kristian, pakai tudung knp. Pakai la pakaian yg mcm sister gereja tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nono86: Hmm dah kristian, pakai tudung knp. Pakai la pakaian yg mcm sister gereja tu
dia dh Kristian ke? Dia org lubnan kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyik ngeseks je pangkal forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka topher dimaggio
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
To me, dia ni jahat. Sebab dia beragama Kristian tapi berlakon filem begini pakai hijab, a sign of disrespect towards other religion
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:01 PM | Show all posts
mesti ramai lobai2 mesia menonton hakak mia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey: To me, dia ni jahat. Sebab dia beragama Kristian tapi berlakon filem begini pakai hijab, a sign of disrespect towards other religion

Sesetengah orang ada fetish tengok orang berhijab buat projek
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:09 PM | Show all posts

aku kan dah kata, tudung itu budaya, tengok, jika masih tak percaya lagi, kenapa ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:32 PM | Show all posts
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat putrajaya. asal besut. penah ada dlm thread ni tp x sure kes ape. tp mcm kes buat kije x herlok mcm jual diri (sori kalau x silap). then dia ada jgk keluarkan produk.

soalan meols ni related tak ngn thread? hrp2 ade sipi2. (read:jual body)
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:35 PM | Show all posts
chinta89 replied at 19-8-2019 03:32 PM
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat ...

Apakah staf gomen ni dah kena buang kerja?

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:37 PM | Show all posts
pernah jugak tengok bideo mia ni..biasa2 ja..x da apa pun luar biasa...sembang2, romen2, pancut..tu je la...
x yah la layan porno...buang masa dan mental je..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:49 PM | Show all posts
insulin replied at 19-8-2019 03:35 PM
Apakah staf gomen ni dah kena buang kerja?

x silap meols, dia brenti kerja. lps tu baru dia ligat semacam jerrr... menyeksi x ingat dunia. uols ingat tak kes ni? xtau knpe tiber2 iols terlintas di fikiran psl dia lps bc this thread. maybe sb jual diri kan tu tiber je otak meols bsambung2 teringat thread lama
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 19-8-2019 03:32 PM
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat ...

Sheol helok ja hidop kan? Pelacur gundu putih gebu tu yang uols maksudkan, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:53 PM | Show all posts
mmg feveret actress ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 19-8-2019 03:00 PM
To me, dia ni jahat. Sebab dia beragama Kristian tapi berlakon filem begini pakai hijab, a sign of d ...

Dia memenuhi permintaan direktur dan jantan sangap fetish tengok awek tudung kongkek haram dengan kokesen sis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:58 PM | Show all posts
Ingatkan berlakon gini payment lebat
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:59 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-8-2019 03:52 PM
Sheol helok ja hidop kan? Pelacur gundu putih gebu tu yang uols maksudkan, kan?

iols lupa tp mcm ye je ape u ckp tu.

ape cter dia skg? Masih jual diri? ape ek nama dia? meols tiba2 berminat nk tau life dia skg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 19-8-2019 03:32 PM
eh jap nak tanya forumer otai.

Korang ingat tak ada sorang staff gomen x silap kije as kerani kat ...

Hmm.. Mcm pernah terbaca gak. Nama dia lebih kurang macam zara ke gitu la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.135943s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list