Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16705
View
232
Reply

Tidak Ada Kesan Dirogol, Kebocoran Usus Dan Stres Jadi Punca Kematian Nora Anne

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-8-2019 02:03 PM | Show all posts |Read mode


Terbaharu berkenaan kes kematian remaja Ireland, Nora Anne.


Menerusi sidang media yang dijalankan oleh pihak polis sebentar tadi, punca kematian dikatakan berpunca daripada kebocoran usus kerana ketiadaan makanan dalam tempoh panjang.







"Tidak ada kesan Nora Anne dirogol. Calar-calar kecil di kaki ada sedikit tetapi ia tidak menjurus kepada kematian," kata Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop.




Selain itu, stres berpanjangan turut menjadi punca kepada kematian remaja ini.


Dalam pada itu, beberapa sampel daripada tubuh Nora diambil untuk dianalis. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah update u'ols : No foul play. Hymen dia still intact, means dia masih dara dan tidak dirogol.

Dia meninggal sebab usus dia bocor - because of tak cukup makanan for a long period, dan stress berpanjangan.

Dia dah meninggal selama 1-3 hari sebelum dijumpai. Not more than 4 days. Sekian melaporkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:07 PM | Show all posts
RIP Nora Anne, kesian tak makan dan kesejukan beberapa hari, but lega kerana tiada foul play.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa: Dah update u'ols : No foul play. Hymen dia still intact, means dia masih dara dan tidak dirogol.Dia meninggal sebab usus dia bocor - because of tak cu ...


Meols copy paste comment meols dekat benang satu lagi {:full
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8: RIP Nora Anne, kesian tak makan dan kesejukan beberapa hari, but lega kerana tiada foul play.


Tulah... Meols terbayang, mesti lapar dan stress kan... Kesian lahai dik Nora. Berehatlah ye dik =(
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:11 PM | Show all posts
Maybe masa SAR tgh cari, dia ketakutan & menyorok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:11 PM | Show all posts
kesian nya, trauma mk ayah. dtg bercuti, pergi dengan nightmare . rip nora, lega sbb no foul play
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:12 PM | Show all posts
anak istimewa walau hilang berhari pun tuhan masih lindungi beliau.. tenang lah dik di sana.. kalau ikut kan boleh je binatang buas  nak makan ke apa.. tapi dia tenang2 je mati macam org tgh tidur..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:13 PM | Show all posts
kesian wehh..mlm2 kesejukan x de mknn..x dpt bayangkan mcamane dia lalui hari2 sukar tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi sapa yg agknya bawak dia kuar? Atau dia jalan2 trus tersesat?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksud nya mmg dia merayau dlm hutan tu (nk pegi kt air terjun barangkali) tp tersesat then she panic n stress. Mgkn pusing2 tmpt sama je berhari2 sampai xde tenaga lg n meninggal.. Lebih kurang gitu lah kan

Kesian juga mati kebuluran gitu. Sayang nya x dpt di jumpai lebih awal
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kenapa x berbaju.. Masa dia keluar drpd bilik pakai mcm mana. X jumpa ke pakaian yg di pakai masa hari hilang tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 15-8-2019 02:20 PM
Tapi kenapa x berbaju.. Masa dia keluar drpd bilik pakai mcm mana. X jumpa ke pakaian yg di pakai ma ...

Kata maknya, masa tido malam semalam tu, dia pakai "undergarment" aje. Means pakai underwear je kot, or pakai baju tido nipis ke, taktaulah. Tak clear maknya ckp...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:26 PM | Show all posts
matchstick replied at 15-8-2019 02:20 PM
Tapi kenapa x berbaju.. Masa dia keluar drpd bilik pakai mcm mana. X jumpa ke pakaian yg di pakai ma ...

Mungkin baju dia basah, kotor, terlekat pacat/lintah etc, dia takut, panik dan terus buka. Kesiannya dia. Seksa menahan lapar sampai perut boleh bocor.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen2 kat dailymail dah buntuk dah, xcaya..sibuk cakap UK patut buat post mortem pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:41 PM | Show all posts
alahai kesiannya. terbayang mcm mane mlm2 dia mase sesat tu. dlm hutan tebal. aduhh x terbayang. tp mmg meols dh agak takde unsur jenayah. acik bawang luar je dok rumors mcm2. now acik hasananne cmne? sebok suh siasat family trdekat la ape laa. sharnaz yg sebok lantang sgt siap suh siasat dalang mne buat kje ni. nahhhhhh dh trbukti takde unsur jenayah lgsg. tuduh org asli, tuduh org india yg 1st jmpa mayat dia tu, tuduh bdk2 hiking. post mortem blm buat dh mcm2 tremendous speculation timbul
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:41 PM | Show all posts
at the same time, lega xkena rogol.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:44 PM | Show all posts
matchstick replied at 15-8-2019 02:20 PM
Tapi kenapa x berbaju.. Masa dia keluar drpd bilik pakai mcm mana. X jumpa ke pakaian yg di pakai ma ...

hutan malaysia kan panas dan humid... dia boleh je tanggalkan sendiri. tak pelik pun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:49 PM | Show all posts
ada tak kesan dehydration ? may be not kan sebab dia boleh minum air ?
wow tapi i terfikir mesti bebetul under very extremme exposure to chronic stress kot sebab sampai usus pun boleh  bocor ? i mean boleh pun tapi  depapun tak muktamad kan lagi ye , sebab dari berita di atas depa ada hantar sample  untuk further tests.


kalau UK buat postmortem pun bags jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:50 PM | Show all posts
no jap , if prolong exposure to extreme stress i nak tahu berapa lama sebab ini boleh juga bagi clue sama ada dia dah tak normal sebelum hilang , atau masa dia hilang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096412s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list