Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1680
View
31
Reply

Remaja Lunyai Dibelasah 7 Lelaki Rebut Teman Wanita

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2019 11:36 AM | Show all posts |Read mode
Remaja lelaki berusia 19 tahun cedera teruk dibelasah tujuh lelaki kerana berebutkan teman wanita.


Berita Harian melaporkan, kejadian berlaku di lorong belakang sebuah kedai serbaneka di Sri Perdana, Lahad Datu, petang kelmarin.


Kejadian 2.45 petang itu menyebabkan mangsa cedera di kepala, mulut dan pinggang.








Menurut Ketua Polis Daerah Lahad Datu, Asisten Komisioner Nasri Mansor, ketika kejadian mangsa sedang turun dari tangga rumah sewanya dan mahu masuk ke dalam kereta sebelum didatangi tujuh lelaki tidak dikenali

"Mangsa dipukul di bahagian kepala, mulut dan belakang badan. Ketika kejadian, sepupu mangsa turut melihat ada suspek yang memegang pisau, katanya.


Kata Nasri, lima lelaki berusia antara 18 hingga 25 tahun dipercayai terbabit dengan kejadian ditahan polis di hadapan sebuah rumah di Taman Aman kira-kira jam 1 pagi semalam.


Tambahnya, siasatan awal mendapati punca kejadian adalah disebabkan berebut teman wanita, yang mana mangsa dan salah seorang suspek mengaku wanita berkenaan merupakan kekasih mereka.


Kes masih dalam siasatan polis mengikut Seksyen 148 Kanun Keseksaan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:48 AM | Show all posts
tolong tepek gmbr wanita yg direbutkan tu.. kalau ikut kes ni mesti indah sgt wanita tersebut..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
See.. Yg tak semoga lagi kuat membirah sampai ada 2 bf serentak.. Bf dia lagi bodoh macam @jazaa100 , dah tau gf tu main kayu 3, yg pergi nak berebut tu kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:50 AM | Show all posts
gilerr. xmemasal cantik sgt ke teman wanita tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:50 AM | Show all posts
lawa sangat ke pompuan tu sampai berbaloi nak direbut?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:52 AM | Show all posts
mna pic ppuan tuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:54 AM | Show all posts
Kurex replied at 13-8-2019 11:49 AM
See.. Yg tak semoga lagi kuat membirah sampai ada 2 bf serentak.. Bf dia lagi bodoh macam @jazaa100  ...

korang ni ade personal issues ape ni weh.. memanjang tag kawan tu dah kenapa haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ish..ish..ish...orang lahad datu ka ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:01 PM | Show all posts

benda boleh kongsi, kenapa tak kongsi, bukan luak pun, betul tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol aku pun baru nak tanya. Cer tunjuk sikit gf yg direbut2 ty
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-8-2019 11:49 AM
See.. Yg tak semoga lagi kuat membirah sampai ada 2 bf serentak.. Bf dia lagi bodoh macam @jazaa100  ...

adakah...benar bagai dikata...'perempuan itu 9 nafsu...1 akalnya'???
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 13-8-2019 11:54 AM
korang ni ade personal issues ape ni weh.. memanjang tag kawan tu dah kenapa haha

Aku tertagged.. Sebab aku suka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena pukul sebab gfren.. rugi je buat sakit badan. Tinggalkan..cari yang lain.




Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb cipap je bergaduh,msti si cipap tu jnis pmpuan kuat merenyam
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa tepek la gamba gf tu nak tengok secantik mana tuannya sampai jadi rebutan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kes ni???suspek x bf yg xleh move on ke?mangsa dh tau pompuan tu ada bf tp nakkan jugak pompuan tu ke? or pompuan tu sebnarnya ada 2 bf at the same time???cantik bagaikan bidadari ke pompuan tu sampaikan sekumpulan lelaki terlibat kes pukul memukul ni???
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 13-8-2019 11:54 AM
korang ni ade personal issues ape ni weh.. memanjang tag kawan tu dah kenapa haha

Sbb aku kata...klu dia jantan, bangga sangat nk tunjuk dia tu gay....
Klu betina...nmpak sangat sangap batang....kulu kilir buat posting mcm jantan/btina sangap batang.....

Tu yg dia x blh terima kenyataan....merata seru nama aku....
Kesian pondan lorong tak de life.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aica187 replied at 13-8-2019 02:45 PM
sbb cipap je bergaduh,msti si cipap tu jnis pmpuan kuat merenyam

Pompuan tu pulak kau salahkannn....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:40 PM | Show all posts
kemut power ke sampai jadi rebutan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
No woman no cry
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105338s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list