Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6404
View
56
Reply

"Sumpah Dengan Nama Allah Saya Tak Ceraikan Dia" - Datuk Red

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2019 12:45 PM | Show all posts |Read mode
"Biarlah orang nak cakap apa, yang penting saya dan suami tahu kebenarannya."


Ha, berikutan ramai sangat berspekulasi kononnya penyanyi popular tanah air ini diceraikan suami, Adira akhirnya tampil buka mulut mengenai isu itu.


Betulkah dia yang diceraikan? Ini reaksinya.




Kredit foto: Harian Metro




Siti Adira Suhaimi, 28, berkata kepada Harian Metro mengenai gosip yang dia kononnya diceraikan Datuk Seri Adnan Abu ketika sedang sarat mengandung.

"Saya ada dengar cerita ini dan ramai juga yang menyebut nama saya. Walaupun gosip itu tidak menyatakan siapa artis wanita itu, tapi ramai yang membuat spekulasi ia adalah saya.

"Saya sebenarnya malas nak bercakap perkara sama berulang kali terutama gosip remeh dan berita yang sengaja direka untuk melemahkan saya. Dari dulu sampai sekarang, saya takkan layan dan buat tak tahu saja.

"Saya tidak mahu memeningkan kepala memikirkan perkara yang tak betul," katanya kepada Harian Metro.


Setiap hubungan ada pasang surutnya. Sedangkan lidah lagi tergigit, kan?

"Bagi saya, ia perkara biasa dalam perkahwinan. Cuma, dalam kes saya tidaklah sampai nak bercerai berai.

"Suami masih menjalankan tanggungjawabnya. Paling penting sekarang, saya mahu fokus pada anak yang baru lahir, diri dan keluarga," katanya.




Kredit foto: IG




Apa pula reaksi Datuk Red?

"Saya bersumpah dengan nama Allah, tidak buat perkara itu. Saya sangat terkejut dengan apa yang diperkatakan. Saya masih waras untuk buat semua ini.

"Selagi saya ada kudrat dan bernyawa, saya akan terus menjaganya dengan anak-anak," katanya.


Artis mana lagi sedang hamil anak ketiga dan diceraikan tu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 12:47 PM | Show all posts
alhamdulillah..

so CSI forum nie.. sila buat keje.. siasat elok2
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 12:49 PM | Show all posts
kalau betul alhamdulillah.. lah kan.
kalau tak betul, jgn tak mngaku plak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan la bercerai...sian anak2...  
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:18 PM | Show all posts
alhamdulillah dato red masih waras. adira tolong buat family planning ya. dah semua csar, jaga badan baik2
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:28 PM | Show all posts
k, fine. masa untuk proses anak ke-4 pulakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Siyan pulak yg mengharapkan adira bercerai
Nak buktikan apa tah

Elok je adira gembira dgn hidup dia

Bagus adira x layan provokasi murahan
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:59 PM | Show all posts
putericahaya999 replied at 9-8-2019 01:42 PM
Siyan pulak yg mengharapkan adira bercerai
Nak buktikan apa tah

rasanya xder sesiapa yg mengharapkan diaorg cerai..tp nama pun speku....retis tgh tunggu nk bersalin...kebetulan dato red tuh mmg ada history kan...menepati plak ciri2 spekuan....

nama pun gossip uolssss.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:00 PM | Show all posts
awanysss replied at 9-8-2019 12:47 PM
alhamdulillah..

so CSI forum nie.. sila buat keje.. siasat elok2

i i i chiefff! hahahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:02 PM | Show all posts
okay try hard csi. speku lain plk
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:07 PM | Show all posts
alhamdulillah bukan dia..selamat berpantang dgn jayanya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:14 PM | Show all posts
Jadi, siapakah retis yang dimaksudkan ittewwww?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:26 PM | Show all posts
Ya ampun! Malapnya si red ni ddk sebelah adira hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 9-8-2019 02:26 PM
Ya ampun! Malapnya si red ni ddk sebelah adira hahaha

Itu la...aku tgk pun tersebut benda yg sama
Muka keruh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 9-8-2019 12:47 PM
alhamdulillah..

so CSI forum nie.. sila buat keje.. siasat elok2

Merangkak la kat sana esok..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
starzbites00 replied at 9-8-2019 04:50 AM
Jangan la bercerai...sian anak2...

Choiiiii
Bila x bahagia cerai jer
Ingat anak bahagia ke kalau tgk mak ayah xbahagia and bercakarang semedang

(Bukan untuk adira yachhh tapi untuk whoever jerr)
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wawa pun tgh preggy anak ke 3 kan? Siapa lagi ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:55 PM | Show all posts
selera pulak si dira ni nak tutttt dgn tok red...kepam ya amat
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:55 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 9-8-2019 02:52 PM
Merangkak la kat sana esok..

aku suruh siasat elok2... bukan buat fitnah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.132939s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list