Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8518
View
104
Reply

"Balik 2, 3 Pagi Pun Dia Tak Kisah," - Syazwan Zulkifli Pilih Pramugari Jadi Isteri

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2019 12:16 PM | Show all posts |Read mode
Syazwan Zulkifly akhirnya membuat pengumuman yang dia akan mengikat tali pertunangan pada 31 Ogos nanti.


Katanya, dia terdetik hati untuk berbuat demikian sementara ibu bapanya masih sihat.


Lagipun, umur Syazwan sendiri sudah menginjak 32 tahun, nak tunggu apa lagi kan?




Foto: IG




"Saya kenal dia dah lama, mak ayah dia pun saya dah kenal," katanya kepada mStar Online.


Pelakon ini berkata, bakal isterinya, Syawalriah yang juga seorang pramugari itu adalah seorang yang sempoi dan sangat memahami diri serta kerjayanya.




  


"Hampir 10 tahun kami dah kenal, dan asalnya hanya berkawan. Soal kreja atau gosip tentang saya semua dia tahu. Kalau saya balik pukul 2 atau 3 pagi pun, tak perlu nak jelaskan," katanya.


Bagaimanapun, Syazwan sendiri belum pasti berapa lama mereka akan bertunang sebelum melangkah ke fasa seterusnya.




  



Sebelum ini, dia pernah bercinta dengan bekas personaliti Astro, Shenty Feliziana tapi terputus tengah jalan.


Apapun, doakan sahajalah yang baik-baik. - CARI

  



  



  



  



  
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:20 PM | Show all posts
kjp lagi sebelum org komen pasal masa lalu dia bsama bekas awek, kutitip gmbr ex aweknya Shenty.

kang korang tanya lak Shenty tu sape.

Nah ni gmbr akhir hubungan di ambang retak.

shenty1.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:26 PM | Show all posts
masa ni semua wangi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:28 PM | Show all posts
oo ada kes keganasan ke dlu? terbawak2 watak dlm drama kot..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:29 PM | Show all posts
chinta89 replied at 8-8-2019 12:20 PM
kjp lagi sebelum org komen pasal masa lalu dia bsama bekas awek, kutitip gmbr ex aweknya Shenty.

...

kaki pukul ke dia ni..
good luck je la pada future wife..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:30 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 12:29 PM
kaki pukul ke dia ni..
good luck je la pada future wife..

haah.. kes dengan awek dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:45 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-8-2019 12:29 PM
kaki pukul ke dia ni..
good luck je la pada future wife..

yup, teruk jgk la dia angkat tgn kat awek dia.

another retis panas baran huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:47 PM | Show all posts
takziah yer bakal tunang hehehe.. ex pukul kena mcm tue  so paham paham la
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani ye tunang dia. Nanti datang kerja, muka lebam2. Nak serve orang pun susah. Janganlah cari penyakit perempuan oiii. Dah ada anak nanti lagi susah. Nak tunjuk lebam2 dekat cahaya mata ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betol  nak bertunang .. congrats! Jaga lah bakal isteri mu baik2.. belai lah dia & jangan di tangan2 kan .. di tinggal2 kan kira ok lagi ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:28 PM | Show all posts
heols kalau bwk watak bad boy mmg menjadi nokss
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:32 PM | Show all posts
pompuan baik untuk lelaki baik and vice versa

itu je meols nak cakap, bye
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:43 PM | Show all posts
herm baran die kn. scary makk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:11 PM | Show all posts
teringat lakonan dia dlm citer patah dgn faye & zul ripin tu.. ganasss
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:24 PM | Show all posts
semoga bertabah la future wifey..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga bahagia yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:36 PM | Show all posts
muka bad boy mcm geli sikit nak tengok.rempit sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:39 PM | Show all posts
Kepada bakal tunang, harap chuols tak senasib dengan bini Ammar Alfian tu. Chuols dah tau perangai si Syazwan kan? Kalau chuols sanggup terima hakikat yang bakal tunang chuols tu panas baran dan pernah ada sejarah pukul perempuan, iols doakan yang terbaik untuk chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau iols dah tau history lelaki tu jenis kaki pukul mmg iols tak ke fasa seterusnya lah kan.. tapi mana tau bila dah kahwin berubah ke kan. Mcm fahrin tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:45 PM | Show all posts
@Kurex chuols taknak baring celah peha syazwan ni ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123691s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list