Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7113
View
86
Reply

"Conteng Muka Suami Sendiri, Isteri Izzue Islam Ni Memang Biadab"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2019 05:17 PM | Show all posts |Read mode
Semua dah tahu rasanya Izzue Islam dan isterinya, Awin Nurin sedang berusaha untuk mendapatkan anak.


Walau belum dikurniakan zuriat pun mereka berdua memang bahagia dan saling menyakat, bergurau senda antara satu sama lain.




  



Tengok saja di Instagram, penuh video-video suami isteri ini.


Ada satu yang menarik perhatian bila Awin menconteng muka Izzue ketika dia tidur.


Memang tergelak-gelak Awin ketika merakam Izzue yang tidak menyedari mukanya sudah penuh dengan contengan pen.




  



Kapsyen Izzue, "Andai kata ade rezeki dapat anak, biarlah anak aku ni perangai sama macam @awinnurin . Biarlah dia nak conteng muka ke kereta ke baju ke atau ape2 je lah yg ade pada aku."


Di ruangan komen, ramailah yang kata mereka berdua ni sangatlah comel dan sweet.




Foto: IG




Tapi, ada juga yang meluat dan menyampah. Tambah teruk bila ada yang menuduh Awin sebagai seorang isteri yang biadab!


"Elok sangatlah aibkan suami sendiri macam tu. Memang masuk neraka sebab derhaka"








Aduhai! Kan dah kena dengan kecaman 'acik bawang'.


Bukan semua boleh terima gurauan macam ni. Betul tak? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yg komen biadap ni elok stay dlm gua je...laki dia x ksah org lain yg lbih2
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I wonder lah.... Masa izzul ni sakat awin dikunci luar kete aritu, ada tak deyols ni fikir tu gurauan kasar? Ada tak marah awin? Double standard eak..... Bertabahlah awin. Aku rasa pasni trus dpt anaklah deyols kalu netizen ni ngutuk je kejenye. Takpun.... Pishang tak jumpa karipap?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen jeles....booooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:05 PM | Show all posts
"Elok sangatlah aibkan suami sendiri macam tu. Memang masuk neraka sebab derhaka"


ada ke yg komen mcm ni...ke TT yg saje tokok tambah. terus kasi hukum masuk neraka tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:07 PM | Show all posts
aku kenal diorg ni personal..mmg sweet n sempoi jer...baik both of them
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni Pon..bia je la dorg sweet2..bkn kacau Korg Pon..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:10 PM | Show all posts
merahrose replied at 7-8-2019 05:21 PM
yg komen biadap ni elok stay dlm gua je...laki dia x ksah org lain yg lbih2

Kan..dok nempel kat Insta retis pastu kata meluat bagai. Hidup sendiri yang sedey, sebok dok cari buruks orang.

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:14 PM | Show all posts
biar la nk sweet-sweet dgn laki dia.. bukan dgn laki ko kak.. makcik bawang makcik bawang... ish3x..
jeles ka..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:21 PM | Show all posts
dulu iols rs mcm ok sweet gk la kapel ni.tp lama lama sbb byk sgt video dk show off,lepastu mgarut smua tu iols rs mcm fake.mcm video ataih ni la.nmpk sgt fake dbuat buat.ade ke org conteng muka ms tdo uols xsedar dn xrasa apa apa?ade ker?iols kalau org sntuh pipi ms tidur pn iols dh tkezut oh mak kau.nampak nau nipunye yedok

kapel ni mcm tdesak sgt nk prhatian netizen ke ape? kalo nk suh org doa dpt ank uols buat la video berpekdah sikit. ah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:22 PM | Show all posts
jeles la tu acik bawang.. ntah2 laki sendiri tak pernah pun bawa bergurau.. bini sapa la dok berkisahkan bini orang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls tak caya pon video2 cmni, kot dah diplan. Bangun tido pon muka segar bugar, xde tanda2 deep sleep yang tak sedar muka diconteng gituh..hehehe{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
So sheweeeettttt
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk ensem lak dia buat rambut ke bawah gtu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh macik bawang btandang kat socmed retis
Xde keje ehhhhhh
Btw awin izzue ni dulu2 slalu buat bideo gini?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, overnya netizen ni. Relax la.. awin tu surely kenal izzue camne. Sebab tu dia berani gurau camtu. Izzue pun tak kisah.. apa perkahwinan ni tak boleh gurau langsung ke camne?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiii netizen ni. Laki dia tak kesah yg engko terlebih kesah kenapa. Biarla dorg happy macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu cara dorang nak bergurau..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngerinya dengar dia gelak.
Kalau mlm2 mesti ingat itu cik langsuir.

Batak perhatian sungguh.
Sorry, x sweet pun. Nyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang muka biasa2 ni, semua salah. Cuba kalau bini awin ni comel, mesti orang kata dia cheeky and cute.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112774s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list