Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16535
View
207
Reply

"Dia Menyalak Semula" - Kemelut Nina Iskandar, Bekas Isteri Lan Bersambung?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2019 03:15 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Nina Iskandar sekali lagi menafikan tuduhan yang mendakwa dia menjadi punca suami dan bekas isterinya bercerai apabila isu itu dibangkitkan semula selepas majlis resepsinya, baru-baru ini.




Kredit foto: IG




Dakwa pemilik nama Nur Akmalina Iskandar, 28, itu, menjelaskan dia mula menjalin hubungan serius dengan Azlan Adzanan atau Lan Rebah setahun selepas Lan berpisah dengan bekas isterinya.




Kredit foto: IG




"Sumpah demi Allah semua dakwaan itu tidak benar.

"Suami dan bekas isteri sudah berpisah hampir setahun. Mereka dah lama ada masalah rumah tangga.

"Saya dan suami menjadi rapat dan kami serius hanya selepas semuanya terjadi," ujarnya yang kecewa difitnah menjadi punca keretakan rumah tangga suami dan bekas isterinya.


Tambahnya, dia telah menghantar notis untuk menyaman beberapa pihak dan salah seorang daripadanya merupakan jurusolek.

"Tapi dia sendiri mengaku telah diarahkan untuk membuat kecoh oleh bekas isteri suami saya.

"Kalau dia seorang yang betul, dia takkan keluarkan kenyataan seperti didakwa, kemudian membuat kenyataan kedua yang menafikan saya perampas dan ada salah faham.

"Selepas majlis resepsi, dia buat kecoh balik," katanya.




Kredit foto: IG




Kata Nina, wanita itu kini berdiam diri selepas menerima notis saman berkenaan.

"Saya rasa kami sudah cukup bertolak-ansur, tapi dia nampaknya mula menyalak balik.

"Hati-hati dengan manusia macam ni," katanya.




Kredit foto: IG




Menurut mStar Online, Nina dan Lan sudah berkahwin empat bulan lepas dan mengadakan majlis resepsi di Forest Valley Hall, Cheras pada Ahad lalu.


Nina mencetuskan kontroversi panas pada Mac lalu apabila didakwa menjadi punca rumah tangga pengarah itu sebelum mengadakan sidang media bagi menepis tuduhan berkenaan.




  



Sebelum ini, Lan pernah mendirikan rumah tangga dengan seorang pramugari, namun bercerai pada Februari lalu.


Aduhai, tak putus-putus kisah selebriti dengan masalah rumah tangga menjadi kontroversi. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pencaras dan play vicitm berpisah tiada hehehe.
Nie ayat general ek tuk semua dapa rasa dia pencaras
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:27 PM | Show all posts
nak tau jugak caner rupa ex wife tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:27 PM | Show all posts
kehkehkeh.........................
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:28 PM | Show all posts
akhirnya ayat ayat pencaras dah keluar

rapat lepas cerai konon
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:31 PM | Show all posts
typical answer from a whore
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:32 PM | Show all posts
Gigihnya ko Nina. Siapa yang menyalak siapa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tinggal tunggu balasanya saja kak
biasanya apa yg kita tanam apa j7a yg kita petik
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Apeni.. Panjang lebar eksplenesyen..? Kawan menyamar feminats tanya betoi idak..? Pastu jawab laa kunun feminats tanya..?

Hehehe.. Iols pun takut kena hangkut pc. Matilanakk
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:45 PM | Show all posts
mana pic ex wife dia?

dia ni boleh la bkawan  ngn Hanez Suraya. Putar alam punya jawapan perampas!

Cuba tgk Presiden Agung Pencaras Retis, helok je caras dan x pernah keluarkan kenyataan. Bahagia sampai skg noks.

Mcm tu la baru btl presiden, ignore semua kata2 netizen. Ni tak, dh caras tu mau kecoh sama play victim!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjangnya replies dia. Gigih
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:51 PM | Show all posts
what goes around cames around...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:52 PM | Show all posts
Wahh Nk saman la..ade rase lg ker harga diri tuh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko toksah menipu la. Xkn la cerai januari , april kahwin??? Gilang gemilang pulak tu. Ko ramcang majlis sehari sblum kahwin ke setan?? Eh sundal???
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehehehehhehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:53 PM | Show all posts
selalunya dipihak lelaki diam membisu seribu bahasa..yg banyak bunyi org pompuan la aka pencaras
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pjg btl justification die

nk tnjuk die bkn pencaras..sheols hadir dikala keduanye bermasalah dan dlm process bcerai? gitu? so mane die salakan ex wife laki sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:56 PM | Show all posts
ntah laa tak tau nk percaya sape sbrnya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:57 PM | Show all posts
jawapan standard pencaras " sy kenal dia lepas mereka bercerai".  
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:58 PM | Show all posts
Edited by LostStar at 7-8-2019 04:03 PM
pngky replied at 7-8-2019 03:27 PM
nak tau jugak caner rupa ex wife tu

google ex wife lan lebah ni.. elok jaaaa rupa.. manis ja..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.147631s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list