Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17595
View
247
Reply

"Memang Asal Famous Jual Mahal Eh?" - Boba Tea Dato Vida Didakwa Mahal Sangat?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2019 12:54 PM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik, Dato Seri Vida nampaknya melebarkan lagi perniagaannya dan kali ini meneroka bisnes makanan dan juga minuman.


Selepas tampil dengan kerepek salmon skin menggunakan jenama Cik B (iaitu anaknya), kini pengasas Qu Puteh itu memperkenalkan minuman yang semakin viral kini iaitu boba milktea juga di bawah jenama Cik B.


Sememangnya nampak begitu menggiurkan boba tea Cik B ini. Tak percaya boleh lihat sendiri menerusi IG Dato Vida.


  



Malah, katanya boba tea ini lain dari yang lain kerana didatangkan dengan roasted cream brulee. Selain itu ada juga yang menggunakan coklat Belgium. Sedapnya!


Namun, yang tidak enaknya didengar bila ada sesetengah warganet mula 'komplen' minuman tersebut dijual dengan agak mahal iaitu RM15.


  



Memang jauh beza dengan minuman boba tea lain yang lazimnya antara RM6 hingga RM10 sahaja.


Anda boleh baca komen di bawah:












Apa pula pendapat anda? Adakah RM15 terlalu mahal untuk minuman boba tea atau sebaliknya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
HOW T ke HAWT ni ? Confuse aku . Ke aku rabun ni ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalah sbux
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:59 PM | Show all posts
nasib la x berminat mknn cmni...xkose nk kaya kn org kaya
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:59 PM | Show all posts
wowww drpd cikB
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jarang minum air mcm ni. Klu p tealive etc pun amik peach tea or sewaktu dgnnya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw kalau rase mhl baik jgn beli . Bazir jer beli mhl2 . Coolblog jugak sdap
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:00 PM | Show all posts
kat twitter ASH ada satu boba with taufu fa.. SS15 nampak menarik..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh dapat 2 tealive kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:06 PM | Show all posts
mungkin setaraf brand overseas seperti starbucks . ahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:07 PM | Show all posts
unhealthy food..

boba high sugar..

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kulit cik b dh cerah..kat cup tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kualibesi replied at 6-8-2019 01:06 PM
mungkin setaraf brand overseas seperti starbucks . ahahhahaha

Product yahudi vs muslim..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka biasa minum vova dengan vape dan shisha.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:22 PM | Show all posts
Hadap naw2... cool blog tak sampai 6 hengget.. itu pun sebulan sekali je berani.. tapi memang aku tak amek bobba nya tu.. err soalan bimbo.. bobba tu yang diorang kata pearl tu kan.. ke aku salah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak best. Kalau mampu beli. Kalau x cari mana harga mampu beli. Bagusla Cik B kecik2 dah ada minat n produk makanan ni bagi iols ok lagi la daripada yg merepek timbang kilo tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Boba cik b utk org have2 yg tak suka ada rasa ja..
Yg tak have2 sila beli kt tmpat laij yg murah dan sgt sedap
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:28 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 6-8-2019 01:09 PM
Kulit cik b dh cerah..kat cup tu

hahaha...hawau sungguh!penat aku tahan gelak depan bos aku ni...!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
makanan tah ape2 je dorang jual.. asalkan boleh je.. kang jadi badan cam bida dan cikb
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:37 PM | Show all posts
taknak lah beli, kang mulut aku jadi muncung macam vida
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list