Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6538
View
54
Reply

"Kami Halalkan Semua Yang Makan Di Restoran Kami Tadi,"- Restoran Suami Nadya Syahera Dijilat Api

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-7-2019 03:08 PM | Show all posts |Read mode
Jika sebelum ini pelakon dan juga model Nadya Syahera Rosli diuji dengan kontroversi rumah tangga, semalam dia dan suaminya, Fizul Nawi sekali lagi diuji apabila restoran milik mereka yang terletak di Sec 7, Shah Alam terbakar.





Menerusi perkongsian daripada pelakon yang berusia 26 tahun itu sendiri, kebakaran restoran mereka iaitu The Golok Cafe pada pukul 10 malam tadi adalah berpunca daripada kebocoran gas.


"Allahuakbar! Dugaan Allah datangkan untuk kami. Restoran The Golok Cafe terbakar berpunca daripada gas yang bocor," tulis Nadya di akaun Instagram miliknya.


  



Nadya turut mengucapkan rasa syukur kerana tiada kemalangan jiwa yang berlaku walaupun salah seorang pekerjanya mengalami sedikit kecederaan melecur.


Dia juga memohon maaf kepada semua pelanggan The Golok Cafe yang sedang menjamu selera ketika kejadian berlaku serta menghalalkan juadah yang dimakan.


Dalam pada itu, rata-rata netizen bersimpati dengan nasib yang menimpa Nadya dan suaminya dan mendoakan semoga urusan mereka dipermudahkan.








Kredit foto : Instagram Nadya Syahera




Takziah kami ucapkan kepada Nadya dan suami dan semoga dipermudahkan segala urusan mereka. Diharap The Golok Cafe akan kembali beroperasi seperti biasa kerana makanan yang disajikan di restoran mereka boleh tahan sedap lebih-lebih lagi menu Ayam Golok. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya, mudah mudahan pelangan yg dah mkn td tak sempat bayar, gi lah bayar, org ditimpa musibah wpun dia halalkn tp x spai hati pulak kita mkn free
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:41 PM | Show all posts
takziah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:43 PM | Show all posts
xde yg nk komen cash ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:46 PM | Show all posts
alahai, bertabahlah. semoga murah rezeki dan dipermudahkan urusan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:54 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan segala urusan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:03 PM | Show all posts

aku rasa mcm nak komen cash
kat laki dia


Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:05 PM | Show all posts
Melorqe replied at 19-7-2019 08:03 AM
aku rasa mcm nak komen cash
kat laki dia

xbaik arrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:05 PM | Show all posts
bertabhlah mummy yg beranakkan baby ajaib 6 bulan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:22 PM | Show all posts
habis tutup laaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:40 PM | Show all posts
Innalillah.. baru tau depa ada restoran..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Restoren ke warung tepi jalan gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:46 PM | Show all posts
Takziah Kak Bed. In shaa Allah semuanya baik2 sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:08 PM | Show all posts
restoran? macam kedai bawah flat jah rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ada rezeki yang lebih baik lagi utk korang. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 19-7-2019 05:08 PM
restoran? macam kedai bawah flat jah rupanya..

Kedai makan bawah rumah flet...area situ mmg bnyk style gitu cuma x pasti kedai mkn tu dia punya ke atau lot2 kedai tepi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ada rezki lain menunggu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak sangat melatah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 06:04 PM | Show all posts
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 06:07 PM | Show all posts
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099765s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list