Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10324
View
163
Reply

Zizie Izette Ambil 5 Pengasuh Untuk 5 Anaknya, Siap Bawa Bercuti Bersama Lagi!

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-7-2019 10:17 AM | Show all posts |Read mode
Bukan mudah hendak menjaga anak yang ramai, kalau baru seorang pun dah penat, bayangkan kalau ada 5 anak yang masih kecil dan masih memerlukan perhatian yang rapi.


Begitulah kehidupan Zizie Izette yang riuh dengan 3 anak lelaki dan 2 anak perempuan yang sentiasa menceriakan hidupnya. Memang tak menang tangan kalau nak jaga seorang!


  



Baru-baru ini, Zizie berkongsi di laman Instagramnya gambar percutian di Genting Highlands yang turut disertai oleh anak-anaknya dan ditemani oleh 5 pengasuh mereka.


  



Menurut Harian Metro, Zizie menegaskan bahawa tindakannya mempunyai 5 pengasuh bukanlah atas sebab ingin menunjuk atau pun riak, cuma ingin berkongsi kehidupan sehariannya bersama peminat.


"Saya bukannya mahu menunjuk atau riak, sebaliknya foto ini bertujuan berkongsi kehidupan bersama pengikut. Saya rasa tiada isu di sini kerana pengikut IG atau peminat sudah mengenali atau mengetahui kehidupan saya."



Kebanyakan netizen melahirkan rasa cemburu melihat kemampuan Zizie untuk menyediakan satu pengasuh bagi setiap anaknya.


Tak kurang juga yang seronok melihat keluarga besar Zizie yang kelihatan gembira.





Kredit foto: Instagram


Lagi gambar keluarga besar Zizie ini.











Kredit foto: Instagram


Meriah sungguh! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah mampu.. ok je ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh gituu {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 19-7-2019 10:31 AM

Ala netizen ni pun...apa yg pelik nya....sesiapa pun yg bersuamikan bung moktar, surely can afford all these....betul tak bung?? orang kinabatangan apa khabar bung?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:30 AM | Show all posts
Comelnya lahai semua sedondon.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye la byk wang kan hidup mewah

Duit rasuah ye tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kes mahkamah hr tu cmana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bekah pon sama kan..
Huntung kan..
Xde terkejor kejor berak pon seminit je..makan sesuap dua je
Iols is jeles..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:45 AM | Show all posts
standardlaa makan rasuah
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:46 AM | Show all posts
yang mana anak kandung? last tengok haritu baby kembar tu je. ni dah besar dah. ada baby baru pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:50 AM | Show all posts
untong laa badan, camni beranak 9 pun x pa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 19-7-2019 10:36 AM
Ye la byk wang kan hidup mewah

Duit rasuah ye tak?

Baru2  ni a friend of mine masuk satu kedai jual pakaian mewah di klcc...so dia borak ngan saleswoman tu...how's business? So that saleswoman jawab, 'now slow lah, orang BN dan family dah jarang datang shopping sejak tukar gomen ni'..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:53 AM | Show all posts
huntongla..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Meme la sbb bajet becoti luar negara transfer ke sini kih kih.. tu yg becuti dalam negara je..
Mkalau x suka nau aku tgk gambar cuti luar negara diorg ..


Tp sejak kes dgn bung mmg xleh ke luar negara aku rasa.. so hadap la malaysia puas2
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 19-7-2019 10:51 AM
Baru2  ni a friend of mine masuk satu kedai jual pakaian mewah di klcc...so dia borak ngan saleswo ...

HAHAHAHAHAHA

Tanya kedai kopi pun sama sisturrrrr. Sejak BN down, dah takde yang belanja sampai beratus sekali bayar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa update court kes diorg ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 19-7-2019 10:38 AM
Kes mahkamah hr tu cmana?

Cenggitu la...paspot kena pegang dah rasanya...tu yg genting highland sajork hihi

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 19-7-2019 11:02 AM
Cenggitu la...paspot kena pegang dah rasanya...tu yg genting highland sajork hihi

Hehe..x perati sgt gmbr tu.ingtkn obersea td.patut bung x ikut..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Huntonglah, seb bek bung masih mampu bagi 5 orang nany
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 11:18 AM | Show all posts
biarlah die ade banyak duit boleh bayarkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list