Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2140
View
26
Reply

"Confirm Jiran Jeling - Ini Dia 8 Item 'Must Have' Untuk Deko Rumah Korang

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2019 12:05 PM | Show all posts |Read mode
"Aduh, cantiknya! Beli kat mana ni?"


Baru-baru ini ramai yang buat rumah terbuka sempena Hari Raya. Masa inilah kita baru nampak bagaimana rakan atau pun jiran kita menghias rumah masing-masing.


Dalam hati pun terdetik untuk mendeko rumah seperti mereka juga. Maklumlah, siapa yang tak mahu kediaman jadi cantik dan juga elegan.






Ada saja yang memikat hati ketika melihat rumah mereka ni. Wing chair, sofa, meja makan sampailah meja kopi pun jadi tatapan.


Tapi nak beli di mana dan berapa pula harganya? Berita baik untuk kalian, SSF sekarang sedang menjalankan promosi besar-besaran sehingga 80 peratus!


"Now or Never" katanya, agak-agak korang nak ketinggalan ke? Jom kita lihat antara item yang tak harus dilepaskan di SSF ini:

1. Adudu comelnya side table ini.. dekat rak tu pula bolehlah susun pelbagai aksesori lain.


2. Armchair dan kerusi ini memang sesuai diletakkan di ruang tamu. Barulah nampak sisi glamor ruang tamu korang tu.


3. Sangat menggiurkan side table tu.. ala moden klasik.



4. Korang boleh letak di balkoni supaya ruang outdoor nampak makin menyerlah gitu.


5. Geramnya tengok side table ini, moden, simple dan paling syok murah ja!


6. Pelbagai saiz dan reka bentuk kerusi. Rambang mata pula kan dibuatnya.



7. Dinding nampak kosong je, boleh letak console table ni..simple tapi lawa!


8.  Suntik kelainan sedikit di ruang tamu tu dengan meja kopi yang ini.


Bagi yang tertanya-tanya bagaimana ingin menjadi member, boleh terus datang ke mana-mana showroom SSF dan membuat pembayaran sebanyak RM37.60 untuk yuran setahun.

Kemudian, anda layak menerima hadiah special yang bernilai RM39.90 dan pelbagai diskaun 'harga ahli' nanti.

Promosi Now or Never ini berlangsung sepanjang Julai sehinggalah 30 September. Selain itu, SSF khabarnya bakal membuka 4 cawangan baru sepanjang Julai hingga Oktober nanti.

Julai C Melawati
Ogos C Sri Manjung
September C Scott Garden, JB
Oktober - Bangi

Jadi, apa lagi! Maklumat lanjut, layari https://www.facebook.com/ssfsdnbhd/ .
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 12:29 PM | Show all posts
waaaa nakkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 12:35 PM | Show all posts
wow sale.................
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:10 PM | Show all posts
SSF  ni brg utk deco mmg tiptop. tp harganya mahal nk ampun. yg berkemampuan sila lahh. meols mampu tahap ikea je
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:56 PM | Show all posts
i pun rasa ssf ni mahal..
barang yang listed kat atas ada juga kat ikea..
and macam lagi murah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 18-7-2019 01:10 PM
SSF  ni brg utk deco mmg tiptop. tp harganya mahal nk ampun. yg berkemampuan sila lahh. meols mampu  ...

Shopping time birthday month..1st 2 item 40% less..lagi 3 item 30% less.
Waktu tu memang berbaloi la beli..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 02:48 PM | Show all posts
pumpkingirl replied at 18-7-2019 02:25 PM
Shopping time birthday month..1st 2 item 40% less..lagi 3 item 30% less.
Waktu tu memang berbaloi ...

mmg u tp bg meols still mahal jgk. sejenis mampu memandang je huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cntiknyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Joran bodoh dan batak je jeles dan jeling. And ada je jenis org macam ni.

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols selalu jeling rumah jiran iols tp bukan pasal deco atau perabot.. tp jeling tgok laki sheols.. sejak2 dh main gym ni makin hott..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 10:47 PM | Show all posts
kowser lah nak beli...kang nak mengelap habuk satu kerja lak...iols konsep minimal jehh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 11:21 PM | Show all posts
perabot aje ke on Sale?
bunga2 ada diskaun tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 07:39 AM | Show all posts
Edited by haryatie at 19-7-2019 07:42 AM

woww cntikkk
tengok je la..nk deco rumah da x bleh dah
brang2 yg ada tu nak campak kt mana pulak

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 12:18 PM | Show all posts
buruk jer aku tngok
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:51 PM | Show all posts
biasa jek wa tgk...next
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
harga tak berbaloi..beli kat lazada n shoppee lagi murah
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
suka!!! cantik nye
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau nebor aku ada all the listed item atau apa saja deco item,  idok ler koser aku nak jeling pon. so pprt hokeyh nak jeling jeling rumah orang
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumah kaka pakai perabot jati cengal dan stok pelakon kayu kayan
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-7-2019 09:03 PM
Iols selalu jeling rumah jiran iols tp bukan pasal deco atau perabot.. tp jeling tgok laki sheols..  ...


Chuols ni mmg la kan kiki.nasib sentiasa huntong je kan..sehingat meols chuols kan yg belajar bwk kete terpegang gear idop kan. Bukan gear break emjensi tu kan.
Kot salah ..mntak hampon.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106299s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list