Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14640
View
141
Reply

Aiman Hakim & Zahirah Nak Jadi Klon Fattzura?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-7-2019 04:40 PM | Show all posts |Read mode
Pasangan belangkas, Aiman Hakim Ridza dan tunangnya Zahirah MacWilson menjadi 'couple goals' oleh golongan BBNU. Kelibat mereka sentiasa mendapat perhatian lensa dan juga hangat diperkatakan.


Namun sejak akhir-akhir ini pasangan drama Curi-Curi Cinta ini didakwa mahu menjadi klon pasangan glamor iaitu Fattah Amin dan Fazura. Maklumlah dengam ketinggian yang hampir sama, rupa paras yang kacak dan lawa menjadikan mereka hampir sama.


Foto : Twitter




Warganet mempersoalkannya berdasarkan busana yang dipakai oleh pasangan ini mirip Fattzura. Dengan style rambut, busana dan solekan menjadikannya ia seperti klon. Benarkah pandangan itu?





Foto : IG





Menurut mereka, ia mungkin sama kerana penampilan ZahirAH sendiri ditatarias oleh stylish yang sama menata Fattzura. Atau jika bukan, stylish ini mengambil inspirasi dari Fattzura untuk diterapkan pada ZahirAH.















Biarpun sama, mereka turut menyatakan yang kelibat Fattzura lebih menyerlah dan bernilai eksklusif berbanding zahirAH ini yang lebih kepada jenama Lazada atau nampak biasa.








Biasalah, kalau tersama itu mungkin tidak disengajakan. Yang lebih lama dalam industri seni akan sentiasa menjadi 'trademark' kepada artis-artis baru. Tetapi untuk mengatakan  mereka berusaha menjadi klon, rasanya itu pandangan yang agak keterlaluan.


Jadi, bagaimana? Anda rasa zahirAH atau Fattzura yang lebih elegan? - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-7-2019 04:48 PM | Show all posts
lahaiiii gigih nye pemenat nih
nak banding2
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Team hakak pazz
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 04:49 PM | Show all posts
tapi fattzura nmpak try hard ..... to look that sweet..........

n too old nk jd mcm belangkas

klau si eman-zahiran, lain la.. muda naw naw...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiman hakim glemer lama dulu sebelum fattah
Dan dia mmg hensem
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic atas tu event coach dah lama pun. Perlu ke nak banding? Takde sepa klon sepa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckup2 la fattzura tu je.. Xpyh la tambah yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 5-7-2019 04:49 PM
tapi fattzura nmpak try hard ..... to look that sweet..........

n too old nk jd mcm belangkas

Kasi chance lah dik kat missfake. Dah dpt laki patah amon pucuk muda kena lah mcm berlangkas. Gula lori tertumpah utk tontonan fans deyols. Lain lah eman-zahirah sama2 muda. M
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:01 PM | Show all posts
tak bekenan tgk eman x kisah ni maciam muka tak mandi
mcm hantu gigi main trumpet
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:02 PM | Show all posts
hijau88 replied at 5-7-2019 08:51 AM
Pic atas tu event coach dah lama pun. Perlu ke nak banding? Takde sepa klon sepa pun.

huwaaa! betul! fazzy and zahirah kenal each other and baik kot. jgnlah sbb netizen depa gaduh. pls pls gais. kita support jer yg kita suka. penatlah gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:06 PM | Show all posts
dua dua kapel pun sama lawa sama padan

dua dua aku suka

takyah nak banding banding lah, cakap tiru mentiru lah


syafik kyle dgn mimilana pun aku suka gak...wpun  aku tak minat sapik

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:07 PM | Show all posts
Incanto replied at 5-7-2019 09:06 AM
dua dua kapel pun sama lawa sama padan

dua dua aku suka

sep ciked! lawa kan mimi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:08 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 5-7-2019 05:07 PM
sep ciked! lawa kan mimi tu?

memang lawa dan tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:10 PM | Show all posts

pompuan kalau 160cm above mmg automatik lawa kan? kalau dia rendang, dia jdi comel. any ways pun, semua org lawa. gittew meols positip
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:14 PM | Show all posts
mana sama..
fattzura depa sweet2 yg halalan toyyiba dah
zahirAH ni belum boleh lg patutnya nikoh cepat2 sikit baru la boleh lawan fattzura punya suweeeeet
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
buat gaduh je compare compare ni......semua ada kelebihan masing masing.tak sabar nak tunggu zahirah aiman punya wedding mesti wedding of the year next power couple haeyang pulak......
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam belangkas menggesel sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Daisy_Putih replied at 5-7-2019 05:14 PM
mana sama..
fattzura depa sweet2 yg halalan toyyiba dah
zahirAH ni belum boleh lg patutnya nikoh c ...

betul sgt. nampak cheap pasangan belum kawin tp mcm belangkas.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:28 PM | Show all posts
dah knp nitizen ni....

gamabr cosch tu dah lama kan...derang pi event coach..and the couple ikut tema....

kot derang sama biar lah...yang sakit hati ngat kenapa..??

fattzura versi warga emas
zahirAH versi belia....

zahirAH nampak cute.....
fattzura nmpk classy gitu...

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuknye komen2 Twitter. Hati mmg kelam eh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list