Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16574
View
141
Reply

"Ni Pipi Ke Pau?" Setelah Sebulan, Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha Kongsi Gambar Alisa Aisyah

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-6-2019 11:51 AM | Show all posts |Read mode
Setelah hampir sebulan lebih pasangan sensasi Hanis Zalikha dan Hairul Azreen menerima kedatangan cahaya mata baru, sudah tentu ramai yang tidak sabar untuk melihat wajah sebenar Alisa Aisyah, adik kepada Yusuf Iskandar ini. Dilahirkan pada 23 Mei lalu, cahaya mata kedua pasangan tersebut memang ternyata comel, macam Yusuf ketika bayi dulu!

Genap sebulan kelahiran Alisa Aisyah, Hairul Azreen telah memuat naik gambar yang memaparkan wajah Alisa di laman instagram Alisa sendiri iaitu thealisaaisyah



  


Sebelum ini pasangan artis itu telah dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Yusuf Iskandar yang kini berusia 3 tahun. Ternyata wajah Alisa dan Yusuf saling tak tumpah dan seiras dan sangat comel kedua-duanya. Alisa pula dikatakan seiras Yusuf ketika bayi dahulu.




  

Yusuf kecik balik!


Rata-rata peminat si cilik itu geram dengan kecomelan bayi kedua pasangan selebriti ini. Ramai yang mendoakan agar Yusuf dan Alisa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik.





Muka seiras Yusuf !





Comel betul Alisa Aisyah ni. Semoga membesar dengan sihat ya! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang comel...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:58 AM | Show all posts
Comel..ramai nau bbnu idolakan HH ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa..susah berlakon rupanya si HZ
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
haiku08 replied at 27-6-2019 11:58 AM
Comel..ramai nau bbnu idolakan HH ni ...

sangat benar itu... orang terdekat adalah kawan aku, apa yg c fakenis suap kt anak itulah d bg ke anaknya. hari2 dok share kat wasap status psl fakenis n dia kata dlm ramai2 retis fakenis la  paling pndai bab penjagaan anak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah. satu je nak puji pasangan ni, bagi nama anak manis manis je kita nak sebut
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:15 PM | Show all posts
Comelnye .
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 27-6-2019 12:43 PM

Dah start masuk kerja ke Alisya ni???



Hehehheeheheeee....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:32 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja la ke Alisya ni???

haruslah chuols,, sama2 membanting tulang mcm abg dia dgn bujibu. kalau tak xboleh menginap kt maldivesssss
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:33 PM | Show all posts
biasa je..tapi nama sama dgn makcik dia yg bongsu tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
LHDN dh boleh buka fail Alisa Aisyah ni kot...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel alisa aisyah.

Mesti laku kek sa ni nnt
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:07 PM | Show all posts
comel2 anak2 diaorg ni..nama pun sedap disebut
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:11 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja ke Alisya ni???

i suka komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Anything related with this couple is cancelled

Walaupun comel anak dia
Tapi annoying much dengan couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yas, dah ada modal baru untuk mengekalkan kerelevanan keluarga kek ni yach Makin naik le nama deolls, gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja ke Alisya ni???



Haha.. Aduiiiii... Ko tunggu lg 3,4 bln.. Adalah kut nanti
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:26 PM | Show all posts
bosannya mak bapak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-6-2019 12:18 PM
Dah start masuk kerja ke Alisya ni???



Hahahahaha..giler
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:53 PM | Show all posts
comel la keksa.. dapat kat aku habis la kena gomol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121272s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list