Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8787
View
142
Reply

"Apa-Apa Job Kena Lalui Saya Dulu,"-Neelofa Mula 'Control' Ameera Khan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2019 12:16 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Dah semakin popular mestilah tawaran job tak putus-putus kan.


macam kakaknya Neeelofa, Ameera Khan semakin mencuri tumpuan dan menjadi rebutan ramai.


Bagaimanapun Neelofa kata dia akan meneliti dahulu dan setiap tawaran pekerjaan yang diterima Ameera perlulah mendapat kebenarannya terlehih dahulu.


  



Tambahan pula ibu mereka, Noor Kartini dah bagi kepercayaan penuh kepada Neelofa untuk memilih yang mana sesuai untuk Ameera.


"Apa-apa job kena melalui saya dulu. Saya akan tengok mana sesuai. Tapi saya tak galakkan dia berlakon," katanya kepada mStar Online.


  



Neelofa lebih suka Ameera asah bakat dalam bidang pengacaraan atau peragaan.


"Berlakon tak lah kot. Ameera cakap Melayu pun tak fasih. Hosting pun okaylah tapi sekrang dia lebih kepada kempen dan modelling untuk beberapa jenama fesyen."


  



Neelofa juga menyokong apa sahaja yang dilakukan oleh adiknya itu.


"Saya sedar Ameera dah lama jadi target. Biar dia buat salah, lepas tu saya nasihat dan guide. Ameera lebih banyak dengar cakap saya daripada mama. Jadi apa-apa yang mama cakap, saya akan sampaikan padanya."


  



Untunglah jadi Ameera, ada kelebihan sebab kakaknya Neelofa. Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kakak pun kayu Kayan, apatah lagi adiknya. Hancur lebur
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:21 PM | Show all posts
ckp melayu tak fasih ?? ckp melayu KL kot..rasanya melayu kelate amera fasih
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap melayu pun x fasih... loghat kelate laju kot

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:22 PM | Show all posts
Cakap melayu tak pandai
lahir kat kota baru
dok malaysia berbelas tahun
orng putih yg lahir london
yg sekeliling mak pak adik beradik sedara mara omputih
duk malaysia 4-5 tahun dah fasih cakap melayu
BODOH PIANG
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:22 PM | Show all posts



                                            AMEERA KHAN BUDAK BODOH
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni socmed famous memang jadi rebutan, job takkan putus..
Tapi satu masa nanti, orang tetap nilai bakat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan tak fasih, tapi takde bakat jadi pengacara. Nak cakap apa pun tak reti. Kosong macam kakak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:30 PM | Show all posts
Kakak pun hosting cuma mampu buat utk program2 gosip mak jemah je. Baca cue card sikit2 pastu buat lawak bodoh. Mencelah lebih2 kurang, jadilahhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:30 PM | Show all posts
cakap melayu tak fasih



TAHI
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:34 PM | Show all posts
kutuk la mcmne pun tapiii dh sedia maklum.. org cantik ni tetap akan jd rebutan dlm industri. sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:44 PM | Show all posts
cakap melayu tak fasih..cakap kelate fasih sokmo
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:45 PM | Show all posts

berdekah aku baca

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:46 PM | Show all posts
aku bersangka baik je:

Bahasa Melayu x fasih sbb dia kat rumah dok ckp kelantan. kat luar maybe ckp omputih je. sbb tu susunan ayat utk bahasa melayu x sefasih sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:47 PM | Show all posts
hmmm...cantik ke beliau??
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gambo yg lopa pegang handbag CD tu sebijik mcm erra fazira versi katik
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ada job ke masalahnyaa????
konpiden je byk job
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 18-6-2019 12:21 PM
ckp melayu tak fasih ?? ckp melayu KL kot..rasanya melayu kelate amera fasih

Gapo?tok fasih melayu???sbb fasih bahaso budu ko?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Please lah memang takde bakat berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:11 PM | Show all posts
Meiizu replied at 18-6-2019 12:21 PM
ckp melayu tak fasih ?? ckp melayu KL kot..rasanya melayu kelate amera fasih

jubur dia lah tak pandai cakap omputeh

setakat besar kat kl sekolah international celah mana tak pandai cakap melayu

kawan aku besar kat us pun reti je cakap melayu bila balik mesia


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106118s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list