Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8575
View
84
Reply

Tak Jadi Kahwin, Zarina Anjoulie Akui Sudah Berpisah Dengan 'Boyfriend'

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-5-2019 03:01 PM | Show all posts |Read mode
Beberapa bulan yang lepas pelakon Zarina Anjoulie atau lebih mesra dengan sapaan Anju pernah mengumumkan di akaun Instagram miliknya yang dia akan menamatkan zaman jandanya bersama pelakon, Lash Mokhtar. Kedua-dua pelakon tersebut juga kerap memuat naik momen bersama di akaun media sosial masing-masing.





Bagaimanapun, semalam Anju telah memuat naik satu video bersama dengan jejaka yang dipercayai sebagai teman lelaki baru bernama Ali Abd Elrhman dengan kapsyen berbunyi;


"Dating today with my king," tulis Anju.



Kredit foto : Ig Anju




  




Mereka kelihatan sangat mesra sehingga menimbulkan tanda tanya tentang hubungan Anju dan Lash.


Sudah berpisah dengan Lash



Kredit foto : Ig Anju




Anju kemudiannya memuat naik satu lagi posting mendedahkan sikap teman lelaki barunya itu lebih baik daripada Lash kerana dia tidak suka melayan perempuan lain.


Sikap Lash yang dikatakan suka melayan perempuan lain menjadi punca kepada perpisahan mereka..



kredit foto: Ig Anju




Dalam pada itu, rata-rata ramai yang memuji paras rupa Ali dan tertanya-tanya sekiranya dia berbangsa Arab.








Kredit foto : Ig Anju




Wah, bertuahnya Anju dapat teman lelaki kacak macam tu kan. Semoga jodoh mereka panjang dan sampai ke jinjang pelamin. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 03:27 PM | Show all posts
Macam Afiq (ex bf Eina Azman) versi kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
So next week sapa plak laki dia.

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekejap je. Pasni jantan lain pulak. Kate kayoooooooo tak kn hadap berlaki kot
Mulut dia huduh

#donekecam
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 03:59 PM | Show all posts
anju nie tak habis2 cite personal dia. boring tul.

dia boleh berlakon tak? org2 lantang cam dia nie kalau berlakon ok kot. klu kena watak mesti nampak natural lakonan tu. xde ke producer nak amik dia blakon?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 10-5-2019 03:59 PM
anju nie tak habis2 cite personal dia. boring tul.

dia boleh berlakon tak? org2 lantang cam dia n ...

Dulu berlakon dalam anak pontianak pun kejung. Lepas tu macam x pernah tgk dia kat tv.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram tengok bibir dia, huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:33 PM | Show all posts
pelik btl tgk bibir dia tu..saja bgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm senakk
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 10-5-2019 05:57 PM
Seram tengok bibir dia, huhuhu....

Kannnn.. geli. Mcm jub. O ayam.. hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya skrg, dia pkaai tudung lagi ke x?? Pakai tudung tp berpeluk sakan dgn jantan
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dl ke bibir ats dia camtu
Skrg npk meleleh & senget je
Npk pelik
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:48 PM | Show all posts
aku tgk ig live dia selamba je mkn..td siap meraba kote bf lg
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda boleh dpt free, buat apa kahwin?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la apa2 pun
Asalkan bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas haku nak ucap tahniah. Kang minggu depan kena ucap tahniah dengan jantanz lain lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboihh si sundeli ni kemaghin goncang ketek kt ig live dy. Yg jantan paki tu pn dok tahan anu mencanak je tkot btal pose sbb pagi2 nk tegak ang2
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 11-5-2019 01:01 AM
Amboihh si sundeli ni kemaghin goncang ketek kt ig live dy. Yg jantan paki tu pn dok tahan anu menca ...


Lalu pulak ko layan live anju. Nak termuntah aku tengok semua live dia.. mampu tengok kejap2 je skip secepatnya

Anju ni mmg bohsia kan..
Tiap bulan bertukar jantan. Org lain sebolehnya nak sorok perbuatan maksiat dia selamba jah.

Pastu acah2 hentam lgbt tapi ko tu pre zina dalam live selamba ek
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok juga live anju smlm tu.. dh la dgn tak puasa nya, selak baju nmpak tetek (baru bangun tido terus live dgn x bebra), dgn selamba bgtahu minum arak, n plan nk main dgn ex-bf kat hotel shangri la.. motippp sgt???
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala dia time syg caption kemain.tgu je mgu dpn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.587251s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list