CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8425|Reply: 47

Kecoh Kes MA Cabul Pesakit Dalam Ambulans, Gadis Lain Kongsi Kisah Dicabul Oleh

  [Copy link]
Post time 29-4-2019 12:17 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini kecoh apabila seorang pembantu perubatan telah bertindak mencabul pesakit di dalam ambulans semasa dalam perjalanan ke hospital.


Lelaki tersebut tanpa rasa bersalah telah memasukkan jarinya ke dalam faraj gadis itu dan turut menjilat payu daranya. Jijik betul!


Selepas kejadian ini, terdapat seorang pengguna Twitter yang telah berkongsi kisahnya yang turut dicabul oleh jururawat lelaki suatu masa dahulu.



Kredit foto: Twitter


Bayangkan semasa muka gadis ini sedang berlumuran darah dengan kepalanya terkoyak, jururawat tersebut sanggup melakukan perbuatan terkutuk itu. Dengan keadaan seperti itu pun, dia masih lagi boleh bernafsu tidak senonoh.


Selepas berkongsi kisah ini, terdapat seorang gadis lain yang menghantar mesej peribadi kepada pengguna Twitter ini bagi berkongsi kisah sepupunya yang mengalami nasib yang sama.



Kredit foto: Twitter


Berkemungkinan besar jururawat ini adalah lelaki yang sama mencabul gadis yang pertama.




Yang memeranjatkan apabila rakan sekerjanya yang merupakan seorang wanita boleh gelak sama seperti tiada apa hal yang berlaku. Sepatutnya wanita menjaga dan membantu wanita lain yang berada dalam kesusahan.


Pun begitu, jururawat lelaki tersebut dikatakan telah diperhentikan secara paksaan dan mungkin payah untuk mendapar kerja yang lain.


Apa dosa wanita-wanita ini sehingga mereka diperlakukan seperti barang yang boleh dipegang sesuka hati? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2019 12:28 PM | Show all posts
gila babs la orang skrg.. tang mana2 pun dah x selamat..

pastu bila masuk emergency room, x bg langsung waris temankan, walaupun patient tgh x sedo.. babi sgt..

mmg benor gatal nurse jantan ni, dlm wad bersalin pun ada ke di letaknya dlm bilik nak examine pembukaan ibu? jadah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 12:40 PM | Show all posts
Baguslah dah makin ramai berani bersuara kalau semuanya terus senyap macam mana masaalah dapat diberhentikan
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:00 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 29-4-2019 02:02 PM

Sepatutnye  tempat2 kecemasan di hospital/ambulance mcm  tu la yg sgt PERLU ade chaperone perempuan skali...

Baru2 ni i did my biopsy kat PPUM...from first step Dr check...till the day of the biopsy ( kalau Dr laki yg check mesti die panggil sorg nurse utk teman die masa die check on me...

Of course on the day of the procedure semua yg in charge was women Doctors..& nurses..

Cume masa kes2 trauma tu la mcm accident ni semua pesakit x terdaya nak defend ke jerit ke..lari...utk selamat kan diri dari dicabul...

Harap Kementerian Wanita & Keluarga do something about this kalau Kementerian Kesihatan lambat nk proceed dgn ape2 tindakan yg sepatutnye..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Omgoshhhh!!! Boleh tak kalau ada nurse lelaki at least ada sorg family/member/relative temankn?we wont know what'll happen! These cases are tge proof of it..

Bodoh y hamat nurse lelaki mcm ni..!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:05 PM | Show all posts
atau pun kalau x cukup kaki tangan...letak CCTV kat tempat2 yg sepatutnye..

so at least bile kena dakwa ade bukti.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:56 PM | Show all posts
niasanya kalau prosedur dr lelaki mesti ada peneman nurse wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 03:01 PM | Show all posts
Lah ingatkan nurse laki ni geng bengkok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2019 03:06 PM | Show all posts
Yang nurse jantan dah tahu mg lahanat yg nurse pompuan tu sangup ko gelak ehhh ..ko tunggu kifarah dtg kat family ko!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 03:24 PM | Show all posts
Queenmastani replied at 29-4-2019 03:06 PM
Yang nurse jantan dah tahu mg lahanat yg nurse pompuan tu sangup ko gelak ehhh ..ko tunggu kifarah d ...

patut pencabul & kroni yg kena masuk mental hospital...last2 pesakit yg kena jumpe pakar sakit jiwa...

versi Malaysia Horror Story season 1 in the making
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 03:34 PM | Show all posts
manjalara_01 replied at 29-4-2019 03:24 PM
patut pencabul & kroni yg kena masuk mental hospital...last2 pesakit yg kena jumpe pakar sakit jiw ...

Yg pesalah bersuka ria ramas jolok sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
OMG kat Malaysia! Ingatkan luar negara!
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku caya ada jantan lahanat psiko macam ni yang amek kesempatan atas kesusahan orang lain..may you root in hell!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
missDollie replied at 29-4-2019 11:18 PM
Aku caya ada jantan lahanat psiko macam ni yang amek kesempatan atas kesusahan orang lain..may you r ...

*May u rot in hell* lh kak. Ahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 29-4-2019 04:29 PM
*May u rot in hell* lh kak. Ahaha.

Alamak..hahaha..root tu akar..adeh..tq sis tegur..marah sangat iols smlm..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti trauma seumur hidup
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
klakar btol korg ni. korg ingt brnafsu ke tgok korg luka2 ni? kdg2 dgn nafas bebau. aku yg x brp star8 ni tgok jntan eksiden pon geli je tgok kto2 dkt bdm dorg tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 29-4-2019 12:28 PM
gila babs la orang skrg.. tang mana2 pun dah x selamat..

pastu bila masuk emergency room, x bg la ...

ingt stim ke tgok cipap mak tgah nk beranak? mmber aku pminat cter lucah tgok cipap mak beranak pon hmpir nk pengsan
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 29-4-2019 02:00 PM
Sepatutnye  tempat2 kecemasan di hospital/ambulance mcm  tu la yg sgt PERLU ade chaperone perempuan  ...

ingt ada msa nk stim dgn luka2 cmtu kdg2 dgn mlut pesakit bebau
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 29-4-2019 02:00 PM
Omgoshhhh!!! Boleh tak kalau ada nurse lelaki at least ada sorg family/member/relative temankn?we wo ...

dgar one sided story trus prcaya. lawa sgt ke org yg sakit ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 10:17 AM GMT+8 , Processed in 1.077441 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list