Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1401
View
30
Reply

Zara Zya Cabar Haters Bersemuka Hujung Minggu Ini, Ada Yang Berani Muncul Tak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 11:47 AM | Show all posts |Read mode
"Kali ini saya nekad nak bersemuka dengan yang kata macam-macam pada saya!"








Terkilan dituduh menagih simpati untuk melariskan jualan produknya, Trimzshot, pelakon Zara Zya menyeru kepada semua haters yang melemparkan pelbagai tohmahan terhadapnya untuk bersemuka.


Zara Zya akui dia berasa tidak berdaya apabila dituduh bukan-bukan oleh individu yang dengkikan dirinya.




  


"Saya nak cabar mereka yang kritik saya melampau ni untuk jumpa saya depan-depan," tulisnya.


Sementara itu, susulan tuduhan yang mendakwa produknya haram, Zara turut memuat naik sebuah entri berserta video memaparkan proses pembikinan Trimzshot di kilang.

"Yang penting, Trimzshot halal dan ada pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) okey," ujarnya.




  



Dalam salah satu entrinya, Zara menegaskan bahawa dia tidak akan tunduk dengan kecaman dan mudah berputus asa.




  



Siapa yang panas hati sangat dengan Zara, bolehlah bersemuka dengan dia di karnival Jom Heboh TV3 pada 27 dan 28hb ni di Stadium Shah Alam.


Ada yang berani sahut cabaran untuk berdepan dengan Zara tak tu? Atau hanya berani 'ketuk keyboard' je? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:52 AM | Show all posts
why laa layan sgt haters..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:55 AM | Show all posts
nak tergelak lak, klik video tu sbb ingat ada tunjuk production, rupanya packaging je
(ni kira hate comment ke?)
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ninjago: why laa layan sgt haters..


Kann. Aiols suka je dia niaga. Nampak mmg minat niaga, dari sambal ke nasi lemak ke lipstick bagai. Cuma part jual produk kurus ni aiols tak berkenan sikit.

Tapi tulah. Kecoh pulak dia org kutuk dia niaga. Org bisnes ni kene hati kental weh. Setakat kutuk sedas dua ape kesah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:16 PM | Show all posts
baju kuning dia tu mcm baju dik aiman tino eh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:18 PM | Show all posts
macam la orang tak tau mo produk timbang kilo..
kalau lepas kkm napa tak masuk farmasi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lps dh bersemuka, ape die nk buat..silap2 yg dtg jmpe nanti yg bijak pandai psl produk2 timbang menimbang ni..jgn terkedu dpn org rmi dh ler

why bother why bother
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:30 PM | Show all posts
Produk timbang kilo tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MINUM SEKOTAK TERUS HILANG 4-5 KILO..

KO DENGAR TU????


BWAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:52 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-4-2019 12:36 PM
MINUM SEKOTAK TERUS HILANG 4-5 KILO..

KO DENGAR TU????

dengarrrrrr dengarrrrr dengarrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:10 PM | Show all posts
ikanmasin replied at 25-4-2019 12:52 PM
dengarrrrrr dengarrrrr dengarrrrr

dengar boleh, purrrcaya jangan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:17 PM | Show all posts
uori replied at 25-4-2019 01:10 PM
dengar boleh, purrrcaya jangan

itulahh dengar boleh purcayaaaaa hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi businesswoman kena kental sistur.... Ini budak2 meroyan pun kau nak layan... Bawang rangers yg meroyan..kau delete dan block. Focus on your product....

Tengok si Vivi usop.. . Relax je bila di tuduh ciplak.

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-4-2019 12:36 PM
MINUM SEKOTAK TERUS HILANG 4-5 KILO..

KO DENGAR TU????

Aku pun tergelak baca dia dok justifikasi product dia yg bukan timbang kilo TAPI sempat mempromo ubat kurus dia boleh hilang 5 kilo...dan DH RAMAI minum .....hahahaha haha....nitizen jua yg Di perbodohkan ..serious weh ..baru nk kuar product DH ramai minum...ape bendalah Artis ni...Sama juga agen2 stokis2 Jual brg siap ckp dah BERIBU org mkn padahal product baru kuar....bodonya rakyat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bleh la panggil khairul Yoi 'abah' tlg tgk2 produk si Zara zya nie
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 kau yg biul duk melayan sgt..dussss
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 02:41 PM | Show all posts
sayangi buah pinggang anda!
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dh kenapa semua pakai nk jual ubat suplemen kurus nie.. nk kurus knelah kurus semula jd.. jg mkn n exercise..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 03:56 PM | Show all posts
walau sendu ada haters jg..

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 04:40 PM | Show all posts
apsal la gigih nk melayan haters. dah nama pun haterskan.. mmg la ada je benda yg nk dipertikaikan. buat dek jelah. ni dh mcm pprt lak dok melayan komen2 orang. kalau tak suka, jgn dok niaga produk timbang kilo.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.135413s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list