Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14596
View
171
Reply

"Terbaik Hajah Neelofa Berjoget Terkinja-Kinja! Dah Sama Level Macam Blackpink"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG


Bukan main meriah lagi Anugerah MeleTOP Era 2019 (AME 2019) yang berlangsung malam tadi.


Persembahan pembukaan pun dah buat semua orang menjerit-jerit teruja.


Bukan senang nak tengok Neelofa menyanyi okay. Kali ini memang dia all out.





Neelofa diiringi dengan penari lain menari ikut rentak lagu Beyonce Single Ladies dan lagu Blackpink, Kill This Love.


Fuh, mengancam ke tidak? Ramai yang memuji-muji, tak sangka Neelofa ada bakat menari.


"Buat ape panggil Blackpink kalau dah ada Neelofa!"


  



Lincah menari atas pentas dengan geraknya, mimik mukanya. Memang terbaik!


Tapi bukan semua orang suka, sebab bila ada yang memuji mesti ada yang mengeji.


  



  



Ada segelintir yang tak senang tengok seorang hajah terkinja-kinja menari macam tu.


Lagi-lagi bertudung walaupun masa tu dia cuma pakai turban je.








Biasalah bukan senang nak puaskan hati semua orang.


Tak mengapalah Hajah Neelofa. You do you, ingat dia peduli ke dengan haters? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:40 AM | Show all posts
bertudung di msia cuma utk jualan products dia shawl tudung pondesyen.
berturban dan terkinja2 is for her international port folio
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia bukan ustazah,  hanya seorang selebriti yg menutup kepala...
And kalis kecaman korang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah level yuna dah..kpop wannabe
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:48 AM | Show all posts
Terserlah ke'rendang'an Lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Cabut jela tdug tu hajah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:50 AM | Show all posts
Mcm hajjah kesah yg menikah pun kemain jugak terkinja kinja
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:57 AM | Show all posts
kalut eh acik2 bawang. hajjah buat persembahan  untuk korang jugak.   nama pun retis . pengacara lain  ada ker boleh buat uols terhibur?   

#yanglegityanglagend
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:17 PM | Show all posts
hahahah.. cam harammmmm.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak ketot je lopa menari2 mcm kindy kids..hehehehe

Maybe all black kot. Klu berwarna warni mungkin x nampak ketot
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:22 PM | Show all posts
tak berapa sharp sheols menari macam tak sync ngan backup dancers.. mohon berlatih lagi utk AME akan datang..
tapi gown pink sheols cantik sangat.. macam pwincess..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:25 PM | Show all posts
gopoh lah die menari...nervous kot.. lopa ni dah mcm hiburan tanah air. adeje perkara nk Tarik perhatian org.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa opening performance paling best is jihan. Jihan masuk je, terus iols lupa pasal jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal aku rasa ok je Neelofa menari camtu..come on..she is freaking Neelofa man.. bukam ustajah hajah neelopak pun..anyway selama ni pernah ke dia syariah compliance? Dah tu kau nak expect dia bertaranum bermusabaqah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:37 PM | Show all posts
Sorry, kalau lopak trainee kpop mmg dah kena hanjeng balik rumha nanges2. performance half-ass, gerakan x sharp. elok lagi jihan. jihan boleh apply masuk i can see you voice korea
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:41 PM | Show all posts
pinksarah replied at 22-4-2019 12:21 PM
Nampak ketot je lopa menari2 mcm kindy kids..hehehehe

Maybe all black kot. Klu berwarna warni mun ...

maybe palazo sheols kot... kalo pakai skinny ke mybe tak nmpak ketotnya...


walopon iols nyampah kat hajah napa aku rasa okey je dia menari
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju...yg best jihan aje..
Mls nak komen pasal tudung tp terkinja2..cuma lopa menari memang kelakar..bkn kelakar best...sbb x  sama dgn penari kot..kangkang aje lebih

#sorifanslopa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:47 PM | Show all posts
sian lopa....buatlah apa pon mesti kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 22-4-2019 12:21 PM
Nampak ketot je lopa menari2 mcm kindy kids..hehehehe

Maybe all black kot. Klu berwarna warni mun ...

Tapi kalo baju kaler lain, nampak pulak tetek beringgut time menari tu, kang korang jugak kecam heshe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117654s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list