JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13110
View
175
Reply

Makin Selekeh, Muka Sememeh Lebam Sana Sini. Dah Kenapa Fathia Latiff?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2019 12:54 PM | Show all posts |Read mode
Mungkin ramai yang akan bersetuju bila ada yang cakap Fathia Latiff sekarang semakin hilang 'sinar'nya.


Tak tahulah sebab apa, tapi yang pasti ramai yang perasan perbezaan raut wajah Fathia, jauh berbeza antara dulu dan sekarang.


Lagi-lagi bila tengok gambar terbaharu yang dimuat naik di Instagram.


  



Lebam sana sini. Nampak tua dari usianya.


Di ruangan komen, ramai yang merindui Fathia yang dulu.


  



Foto: IG Fathia Latiff?


Mereka terkilan dengan apa yang terjadi pada Fathia sekarang, walaupun tidak mengetahui apa punca sebenarnya.


Adakah disebabkan mengalami tekanan sejak kontroversi-kontroversi lalu?


  



Ada juga yang membuat spekulasi Fathia menagih dadah dan sebagainya.


Tak kurang ada juga yang membuat andaian, "Tak lama lagi buka tudunglah tu."


  



Diharap Fathia akan kembali menyinar seperti dahulu. Doakan sahaja yang baik-baik untuknya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Isuh btol ke dia tu nmpk lain sgt..ke dulu pakai make up berkilo2..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp 360 bertukar nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgok gambar2 ni pun, mind iols dah register rambut penkid diaa. Kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:18 PM | Show all posts
Tanjat gegurl tengok gambar tekya bertudung oren tu
Mana hilangnya zaman keayuan sheols dulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Family dia tak buat apa ke...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Let her alone guys .....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:27 PM | Show all posts
semoga fathia kembali seperti dulu . kesian tengok dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 8-2-2019 01:23 PM
Family dia tak buat apa ke...

Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaja...Aritu dah mcm ok sket..tp lepas AHR dah tayang2 pics sheols jadi x keruan balik. Mmg laa ckp x ada apa2 dah..tp masa putus dgn AHR 3 hari sheols nangis terus nk bertudung pastu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
betui ke tudung oren tu fatiya latif, mcm org lain je.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
astagaaa macam amah kena dera.
.. btw concealer ape sheol pakai hilang terus mata panda black metal tu. nak cari la
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 8-2-2019 01:31 PM
Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaj ...

kuciwa ke melihat AHR dgn ZM? Sebenarnya sapa yg minta putus dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:39 PM | Show all posts
Asdan replied at 8-2-2019 01:13 PM
cuba freehair, mungkin itu jalan kembali sihat & gembira macam dulu

bukan setakat freehair... nak pakai seksi see through ke, pakai underwear je pun bole
kat rumah.. kat tempat private
apelah stress sgt actress hijabi mcm fatiya dgn emma maembong ni
kat umah freehair seksi meksi
keluar rumah pakai shawl pakai normal mcm org lain
balik rumah sambung seksi
saje kan tak tayang seksi tak puas gitew

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:40 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 8-2-2019 01:31 PM
Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaj ...

kiranya memang cinta mati ngan aiman la eh...  sian dia...  wonder why and who breaks the tie dulu...  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau x ckp yg tudung oren tu FL, mmg x perasan langsung.. lain sungguh.. apa dh jd Fatiya oii..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bbnu, boleh terima lagi. Ni dah masuk 30an. Dah matured kan.
Aiman dah bahgia dengan irah.
Sian ko fatiyah, makan hati ..
Bertabahlah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Fathia ke yg tudung oren tu? Nampak lain sgt. Bentuk muka lain, bibir pun lain
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:02 PM | Show all posts
kesian la dia ni kalau sebab dadah. berlakon dah ok dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 8-2-2019 01:31 PM
Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaj ...

Asalnya Napa putus
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:17 PM | Show all posts
nw111 replied at 8-2-2019 05:23 AM
Family dia tak buat apa ke...

rasanya dulu ada forumer ckp bapa patiya selalu hantar patiya ke upm utk jumpa psychiatry... betul k idok iols tak tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060075s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list