JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9915
View
123
Reply

"Neelofa Macam Makcik Kampung Pergi Pasar,"-Tak Kisahlah, Yang Penting Yakin

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2018 05:13 PM | Show all posts |Read mode
"Neelofa Macam Makcik Kampung Pergi Pasar,"-Tak Kisahlah, Yang Penting Yakin





Neelofa memamng bergaya, walaupun kadang-kadang dikecam tak kena gaya.


Penampilan terbarunya di Shanghai, China baru-baru ini menjadi perhatian sekali lagi.


  



  



Anggun mengenakan turbban unik dan busana klasik. Neelofa khabarnya menghadiri sebuah majlis fesyen di negara tersebut.


Jaket Gucci yang dipakainya dikatakan berharga 1,980 Euro atau bersamaan dengan RM9,387.76. Manakala skirt labuh pula  berharga 1,400 Euro iaitu bersamaan dengan RM6637.00.


  



Kemeja lengan panjang berwarna putih berharga $1,500 iaitu sekitar RM6,267.


Berpuluh ribu nilainya, maklumlah Gucci.


  



Tapi nilai sebesar itu nampaknya tidak dapat membuatkan para netizen berhenti dari terus-terusan mengutuk.


  



Ada yang kata Neelofa dah macam 'makcik-makcik kampung pergi pasar bawak beg besar macam tu'.


Alahai, macam-macam. Sabar sahajalah ya Neeelofa. Yang penting tetap keyakinan mesti tinggi. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Beg besar tu bila BCL pakai nampak cantek terletak ja....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:28 PM | Show all posts
awexgaban7 replied at 3-12-2018 05:18 PM
Beg besar tu bila BCL pakai nampak cantek terletak ja....

mohon tepek gmbr BCL pakai beg nih
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anisania replied at 3-12-2018 05:28 PM
mohon tepek gmbr BCL pakai beg nih


Ini yg sempat meolz cari... haritu terjumpa post mana ntah...
CD7CFE0E-BFE5-4CB9-BFAC-8E021F27D45C.png
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
entahla makin haute couture pakaiannya, makin hauk bila sheols pakai
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Neelopak uols better shopping dekat pasar siti khatijah jah sesuai dengan keturunan mek kelate pemakan budu tegar
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
awexgaban7 replied at 3-12-2018 05:33 PM
Ini yg sempat meolz cari... haritu terjumpa post mana ntah...

Lawa plk cik kak.ni.pakei.. nelofa ngapa tak ok ekk.. pdhl dua dua lawo.. i is confuse
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik pandai tutup ketet dgn handbag
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama pesen dia ni makin pelik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tetek lopak lagi sedap dari tetek mekjura
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 3-12-2018 05:51 PM
Lawa plk cik kak.ni.pakei.. nelofa ngapa tak ok ekk.. pdhl dua dua lawo.. i is confuse

Neelofa Tak cukup tinggi..so nampak beg tu yg pakai dia..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Beg gucci ni inspired asian street jgk ke, ala yg mcm beg balegncia ke ape yg insipired by beg toto rantau panjang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 3-12-2018 06:14 PM
Neelofa Tak cukup tinggi..so nampak beg tu yg pakai dia..haha

Beg besar tu dah sama size beg2 yg makcik2 kerepek buat berjualan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread psl lofa ni ada pulis CARI closely monitor ke?  X leh kutuk2 melampau,  kena potong kredit...  Hatta OT pun kena potong credit...  Ok utk x ot...  waaahhhh cantik nya baju mu lofakkkkkkkkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa sheols merupakan wanita cantik yg serba x kena pakai apa pun jenis fesyen. Mcm kena badi apa ntah. Semua nmpk buruk. Biasanya baju buruk akan nmpk cantik kalau dipakai oleh wanita cantik. Tp ni terbalik. Baju yg cantik jd buruk bila lopak pakai
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
awexgaban7 replied at 3-12-2018 05:33 PM
Ini yg sempat meolz cari... haritu terjumpa post mana ntah...

Wehhhh... Kenapa bcl pakai nampak cantik?  Padahal dia pun jenis kecik rendah gak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Brand Gocheng ni leluhur mainland sajork yg hadap.....imitation melambak2 Gocheng....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 3-12-2018 06:22 PM
Wehhhh... Kenapa bcl pakai nampak cantik?  Padahal dia pun jenis kecik rendah gak kan?

Itu yg meolz termenung memikirkan... dimana yang tak kena tu...ternyata bergantung kpd yg memakainyaa....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
fesyen serabut2 macam ni...kalau nak berak camana?  muat ke nak gantung segala baju, beg, tudung kat pintu jamban tu chuols...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 3-12-2018 06:14 PM
Neelofa Tak cukup tinggi..so nampak beg tu yg pakai dia..haha

Gohci lagi tinggi kekdahnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:31 PM | Show all posts
Bak kata lofa hada aku kesah dgn mulut puaka haters yg penting kaching kaching....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:32 PM | Show all posts
putehkundor replied at 3-12-2018 07:02 PM
fesyen serabut2 macam ni...kalau nak berak camana?  muat ke nak gantung segala baju, beg, tudung kat ...

tak tercapai akal nak pikir tang berak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang macam pakai topi jawa tuu burukkk. Bila dia pakai tudung macam cara mak itik tu nampak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:36 PM | Show all posts
Mmg ade ke makcik2 pegi pasar gaya n pakai bnde branded mcm tu?

Are you kidding meeee?

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 3-12-2018 06:20 PM
Iols rasa sheols merupakan wanita cantik yg serba x kena pakai apa pun jenis fesyen. Mcm kena badi a ...

Sheols hanya nampak sweet dgn shawl SHMP ja. Drpd sheols pakai turban wak suparjo tu, baik sheols pakai ala2 nun mcm ctdk dulu2 tu, siap ada renda2 sequin2 bagai ciptaan rizman ruzaini. Lawa laaa jugak banding ngn serban jawa sheols ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073332s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list