Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
4304
View
68
Reply

Peminat Terkejut, Sangka Umie Aida Pegang Anjing Di Jepun

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-1-2018 06:07 PM | Show all posts |Read mode
Musim artis bercuti dan Umie Aida pun tidak ketinggalan kerana kali ini dia memilih untuk melancong ke Sapporo, Jepun.

Kalau tengok gambar-gambar yang dimuat naik di Instagram memang jealous betul!


Foto: IG Umie Aida





Memang cantik-cantik tempat yang dilawati dan pelakon ini juga mengambil kesempatan untuk bermain sukan ski.

Walau bagaimanapun dalam banyak-banyak gambar dan video yang dikongsi, ada satu yang menjadi perhatian.

Katanya pelakon ini ada memegang anjing semasa berada di sana. Dalam video tersebut, Umie dilihat mengusap seekor anjing yang sedang menikmati makanan.



Perbuatan ini menyebabkan timbulnya kekeliruan di kalangan peminat.
  


Rupa-rupanya ia bukan anjing sebenar seperti yang disangka sebaliknya hanya patung yang boleh bergerak-gerak.

Jangan tertipu ya.


Foto: IG Umie Aida



Kadang-kadang benda beginilah yang boleh menimbulkan fitnah betul tak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:17 PM | Show all posts
cute je pose2 umie ni. sekarang salji tebal la kat hokkaido tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dah kertu pun masih nk buat publicity stunt ke tinmie?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
g seorang ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang betul nak trigger netizen ni. Happy holiday tin umikelthum...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:38 PM | Show all posts
bestnya  pegi bercuti....huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi netizen pgg anjing pon nak bising
Kalo drama hero heroin peluk2 cium2 dahi halal
#donedakwah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:48 PM | Show all posts
anjing betul ke tu nyah? mak tengok macam anjing patung atau robotik je...maklumla jepun kan...semuanya robotik nyah...suami dia dah bebas dari kebankrapan kan nyah? mak hayam chedet tolong kan nyah? ke mak dengar cerita bohong politik ni nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:49 PM | Show all posts
Cekgushilla replied at 5-1-2018 06:42 PM
Amboi netizen pgg anjing pon nak bising
Kalo drama hero heroin peluk2 cium2 dahi halal
#donedakwah

kau rela cium manusia ke cium anjing busuk nyah? mak tanya ni...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 5-1-2018 06:49 PM
kau rela cium manusia ke cium anjing busuk nyah? mak tanya ni...

nyah raserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 5-1-2018 06:49 PM
kau rela cium manusia ke cium anjing busuk nyah? mak tanya ni...

nyah raserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Peminat menggelupur much
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:33 PM | Show all posts
ko pegang anjing hidup pun ai tak kesah kakkk.. tak dosa pun..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
alah seru je laha kalau dah terpegang tu..nyampah la umah melayu ni suka nau mencerca anjing..pgang bukan muhrim boleh pulek
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pegang anjing pun kenapa. Macamla x bole samakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo ada gambar Umie pegang kote oppa jepun dan gambar pegang anjing rasa2 mana 1 yg netizen kecam dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:56 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 5-1-2018 07:49 PM
Kalo ada gambar Umie pegang kote oppa jepun dan gambar pegang anjing rasa2 mana 1 yg netizen kecam d ...

pegang anjing lah nyah...tapi bab pegang mak hayam jepun punya sosej tu depends la dah dikhatankan ke belum nyah..maklumlah nyah..netizen...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pegang anjing betol sekali pun, apa masalah ko peminat smpai ko nk terkjut hanjing mcm tu sekali??
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp anjing2 kat tempat sejuk ni gebu2 je tgk
Ank aku, masa umur 4, 5 tahun dl merengek nak sekor
Skrg dah besar, bila tgk anjing gebu2, cute2, tahan geram je la
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo lahai netizen bajet suci ni..nyampah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mana hubby
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mana hubby
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 10:56 PM | Show all posts
doubleA replied at 5-1-2018 06:17 PM
cute je pose2 umie ni. sekarang salji tebal la kat hokkaido tu

Haah memang setiap hari turun salji.

I baru balik dr sapporo 1 hb lalu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 11:43 PM | Show all posts
cantiknya Sapporo .

Tinme acah2 belai anjing pelsu tu. Tgn x sentuh pun Ekceli picci & caption cute ja.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 11:47 PM | Show all posts
best la sapporo
snow dia halus macam bedak...the most finest..beza kalau tengok gambar snow dekat korea macam ice kepal, dekat sapporo macam gula donut punya nak habaq betapa powderynya snow dia hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062091s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list