Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2420
View
21
Reply

[Gambar] Biasa kena macam ni masa shopping?

[Copy link]

Author: jiwarasa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2017 04:42 PM | Show all posts |Read mode



Biasa kena macam ni masa shopping? Yang pekerja tu pun satu patutnya bertanya "Ya cik boleh saya bantu" bukannya jadi lembaga hitam follow je kita ke mana pun pergi macam kita nak merembat barang dia pulak kan? Hahaha. Biasa jadi kat korang tak?

Kredit: CLocK is Jam


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-6-2017 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
samalaaaa... selalu blah je, tak privacy nak pilih barang...  haritu g beli jeans,  ada salegirl tu dok tgk2 ai pastu dok sembang dgn salegirl sorg l.. pehal tah..  byk kali dok perati, gaya mcm tgh mengumpat org.. time tu ai dah tgh bayar.. geram plak rasa..  mcm ai mencuri plak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu kena..so mzz blah je gi kedai lain
Tak selesa kut nak shopping

Kalau yang jenis tanya nak beli apa tu and then dia blah takpe juga..ni mengikut pandang macam apa je
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg mengikut xpe lg. Yg paling xde manner dok susun2 blik barang lepas kita usik. Padahal sentuh sikit je. Me kadang pilih baju siap lipat smula lg. Cubala hormat sket customer. Gaya mcm perfectionist sgt padahal sblm tu elok je bersidai membelek phone
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Always..kita paham keje dia..tp bg ruang skit la nk pilih2..jd putus angin nk beli..last2 kluar terus..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts

Mcm anjing dan bayang
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:43 PM | Show all posts
mcm hantu                     
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 11:53 PM | Show all posts
missinpiece replied at 19-6-2017 05:08 PM
Yg mengikut xpe lg. Yg paling xde manner dok susun2 blik barang lepas kita usik. Padahal sentuh siki ...

yg ni btol..kita serba salah pulak nk memilih, kalu dia politely offer nk tolong carikan size or tunjuk kt mana kita boleh tgk contoh yg bergantung xpe gak..ni jeling je bila kita sentuh baju/ seluar berlipat tu. dh tu mcm mana nk membeli lagu tu...buat rugi tokey je upah pekerja lagu ni. org nk membeli terus cancel
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 11:53 PM | Show all posts
songkok MO1 RM2.6
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 10:16 AM | Show all posts
Perasaan korang jerr

Cuba kalo time tu korang betul2 nak beli

Nak try ke tanye size time tu la takde org layan

Taw lak korang meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 11:36 AM | Show all posts
nanti kalau pekerja tak layan, marah plak....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu kena macam ni terutama kat tempat losyen ,minyak wangi semua tu..akan ada promoter ikut sambil tanya.."mau cari apa"

Aku akan jawap: "saya cari ketenangan"..biasanya promoter tu terus blah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:44 PM | Show all posts
yup mmg selalu pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa ayat i,"takpe i nak tengok2 dulu,kalau i nak beli i panggil u."
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 01:38 AM | Show all posts
Geram sangat kalau ada yg macam ni. Bila kita tercari cari sales staff nak tanya benda, xde pulak yang datang tolong! Bila x cari, ada je yg ikut ikut
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2017 05:25 PM | Show all posts
kalau ada je yg buat camni mmg aku blah terus
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2017 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul.. rasa x selesa bila org ikut..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2017 06:49 PM | Show all posts
Huhu btol tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 12:27 PM | Show all posts
betulll...kalu gini hilang mood nk beli
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg la mood hilang kalo gini..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list