CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 41756|Reply: 584

[Edisi YUNA sentap] parody by Jihan/Syuk/Team Meletop menghina Usher!

[Copy link]
Post time 4-8-2016 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Duta lover at 5-8-2016 09:06 AM



Aku ada tgk parodi tu kat fb semalam..lawak..n menjadi..huhu
Sapa ada video tu.. (kalau still x dideletela..) tolong upload please

Erk..ke takleh upload dahhh ..dah mcm isu negara pulak   

To me that parody mcm nk clearkan nama yuna..sbb byk kali jihan bowing..nak tunjuk yg yuna x rela dipeluk..tapi TERrrrr paksa peluk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2016 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa.. yg jantan menari dgn yuna dlm parodi tu watak usher ker? I ingatkan watak host talkshow yg yuna perform. Puas la i mikir host mana la ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg iols tahu, negro2 kat USA terlalu sensitip ok kalau ada benda yg memprovok/ perli even u take it as a joke. Tambah2 Yuna baru nak cipta nama kat sana. Sah2 kena boikot kalau negro2 sana tgk video tu. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
what she said is right.

ramai ummah meleis rasa lagi hebat dari org kulit hitam selalu merendah2kan martabat org kulit hitam.

stupid malay joke is stupid. Aku selalu meluat tgk raja lawak, maharaja lawak, sebab rasa those lawak tasteless, no wonder org kata hari2 buatbuat bodo, lama2 betul jadi bodo.
I am with yuna. I live with international crowd too and I understand her feeling. Yuna if you read this, i feel sorry for you.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Adesss bongok betul wat parodi x pikir panjang. Member tu carik rezeki kt US sana. Kenapa bani melayu acah tiket VIP sorgaaaa ni tak let go je kes yuna ni? Tak paham la aku. Apa la salah besar sgt yuna ni.........
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:37 PM | Show all posts
selayaknye... mmg kene educate cket umah2 nie.. lg2 bab2 racism...
go yuna!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2016 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 4-8-2016 10:25 PM
Laaa.. yg jantan menari dgn yuna dlm parodi tu watak usher ker? I ingatkan watak host talkshow yg yu ...

Meolss lansung x pasan pun yg host tu    
Sbb mata focus kat jihan je

Hehe dah agak2 apa kes yuna msti dpt sokongan...
Amboi chuolss.kalau org melayu melawak pelat2 cina..india bagai..smua xpe jekan
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Plawak bodoh utk audiens bodoh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2016 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak bodoh!! X memasal perasan lawak kena setepek..obviously by now ramai dh baca status yuna khen..even usher sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip nk sentap makcik yuna???  Yg agama Islam boleh plak awak persendakan hinakan perlikan... you obsess about  your song music you forget about your dignity as a muslim?
  Kemonnn la be fairr..
No peluk2 lg okayy...  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:41 PM | Show all posts
Selalu sangat dah buat lawak muka hitam ni, dia orang rasa kelakar sangat,. Pelawak ni kalau buat lawak jarang nak jaga sensitiviti orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tak tgk lagi tp i'm with yuna too.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
marahkan namawee buat video pelik2 tp dia pn sama gak..kalau ko sendiri menghina org pastu nk expect org hormatkan ko ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:49 PM | Show all posts
kesian
......
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tengok semlm..si jantan tu pakai mcm kain net hitam kt muka if I'm not wrong..time tu dah terpikir blacken your face to be black mmg a big no no..what were they ?nasibla yuna, geng2 balik tabir meletop Jenis otak maharaja lawak je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 10:56 PM | Show all posts
Edited by Aduradura at 4-8-2016 11:07 PM

dah tengok video tu. biase je. aku tak perasan pun watak comedian yang bawak watak usher tu.. aku duk gelak tengok jihan je .. lagipun tak over pun watak usher tu, cam sampingan je..bukannye menghina pun.. cer pegi tengok kat you tube, berlambok org kulit hitam buat comedy perli mat saleh. cait.. mat saleh pun byk  buat parodi perli orang asia.. cait..ala usher pun same je, dia pun kenela pandai hormat culture orang jugekk,tidoklaaa memeluk sesuka hati.. at least hormat yuna as muslim lady.. janganlah takut yuna, selagi kau taat pada Allah, insyaAllah rezeki kau akan sentiasa masyukk.. aku rase yuna more sentap sbb jihan perli dia yang part peluk tu kot.. kejadah usher nak tengok video parody meletop kat you tube , aku pun jarang2 tengok.. dari dia duk melayan parodi meletop baik usher cari job menyanyi byk sikit.. hahaha .. jangan marah peminat yuna
sib baik dayang nurfaizah tak sentap jihan buat parodi ikut warna kulit dia..cool dayang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2016 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aku xperasan syuk tu usher...
x sung lngsung syuk jd usher
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuna sentap for right reasons..kerjaya sheols baru nak berkembang mekar di US.. ada pulak buat isu sensitif utk negara US nun..on national tv.. yg discover sheols pon si pharrel mamat black jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa lek2 arr
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
parody tu sesuai untuk malaysian, tak sesuai untuk american.maybe astro fikir internet hanya di malaysia saja kot, langsung tak terfikir usher sebenar pun ada smartphone jua..btw cakap pasal warna kulit si jayhan tu pun gigih putihkan kulit kot.da putih sekarang maybe jua terlupa perasaan si kulit gelap...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:14 PM GMT+8 , Processed in 0.130918 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list