Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Hot Topic Lihat artikel

Shila Hamzah Dihentam di FB Gara2 MCD

31-12-2012 10:58 AM |Dilihat:36566| Komen: 329
sebelum shylla delete gambar tu, aku dah printscreen siap2 dulu dah..byk komen yg menghentam shylla dr memuji..xsilap aku dia ni baru lepas habis konsert amal untuk palestin kot baru2 ni? ( kalau salah betulkan)..

LINK FB : https://www.facebook.com/photo.p ... ;type=1&theater










Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 329
Komen

Komen Terbaru

Quote julia5094 5-1-2013 08:25 PM
ye la..kalau boikot mcD kt malaysia bkn israel dpt impak pun..yg kena nanti pekerja2 Mc D yg cari rezeki halal kt mesia..just my 2 cents..

Lain-lain Komen

Quote KumbangPolkaDot 30-12-2012 02:06 AM
dah dia tanak boikot, biar la dia
Quote Grengo 30-12-2012 02:09 AM
cantek  dan tersangat kurus
btw... boikot ke tidak.. pilihan individu la.
Quote hanna_pearl 30-12-2012 02:09 AM
Sian dia, asyik kene condemn je.
Quote KumbangPolkaDot 30-12-2012 02:10 AM
dia baru pakai tudung tapi dah pandai lilit shawl
aku ni tak pandai2 jugak
Quote maxim 30-12-2012 02:10 AM
alahai kecohnyer yg dok mengutuk tu..cam jakon gile dpt boikot mcd


Quote RatuDunia94 30-12-2012 02:11 AM
tu la.. makan McD diam2 sudah la.. birah sgt nak nunjuk kat org ramai..

Quote maxim 30-12-2012 02:11 AM
KumbangPolkaDot posted on 30-12-2012 02:10 AM
dia baru pakai tudung tapi dah pandai lilit shawl
aku ni tak pandai2 jugak

tgk kat utube la noks byk tutorial

Quote KumbangPolkaDot 30-12-2012 02:13 AM
maxim posted on 30-12-2012 02:11 AM
tgk kat utube la noks byk tutorial

dah tengok noks..bukan nya tak penah pakai cuma tak kompiden
kekdahnya tengok orang pakai cantik, bila sendiri pakai hodoh pulak
Quote maxim 30-12-2012 02:15 AM
KumbangPolkaDot posted on 30-12-2012 02:13 AM
dah tengok noks..bukan nya tak penah pakai cuma tak kompiden
kekdahnya tengok orang pakai cantik, ...

org cantik kalau pakai tudung saji pn nmpak cantik noks..

just saying
Quote KumbangPolkaDot 30-12-2012 02:22 AM
maxim posted on 30-12-2012 02:15 AM
org cantik kalau pakai tudung saji pn nmpak cantik noks..

just saying

hamboi..kerlesssttt jari uols noks..sentap mak
Quote Ferr_Remy 30-12-2012 02:24 AM
Yg komen tu pun byknyer hipokrit.. smua suka makan MCD.. aku je x suka fastfood neh.. makan sushi jer.. tp MCD ari2 penuh.. such a fake uols!
Quote kembeng 30-12-2012 02:31 AM
KumbangPolkaDot posted on 30-12-2012 02:13 AM
dah tengok noks..bukan nya tak penah pakai cuma tak kompiden
kekdahnya tengok orang pakai cantik, ...

dah ko memang hodoh... itu jer la hasilnya


(aku pernah tgk muka sebenar ko taw)  
Quote KumbangPolkaDot 30-12-2012 02:36 AM
kembeng posted on 30-12-2012 02:31 AM
dah ko memang hodoh... itu jer la hasilnya

yeke..ok la tu, hodoh2 aku pon, aku manusia yang boleh pakai tudung..kalau kambing macam ko cemana pulak
Quote maxim 30-12-2012 02:41 AM
sudah2 jgn gadoh
Quote albusseverrusP 30-12-2012 02:57 AM
honestly, aku suke GCB kt mcD tu...every year bile ade promo GCB without fail aku sure akan gi mcD tu...so bile dh ade issue ni aku rase bersalah plak...n then bile aku buat few research...most of the claim diorang ckp mcD support JUF...sbb ade mamat name 'Greenberg' ni..tapi kalau ikot website MCD, mamat ni dh lame benti dari McD dh..taun 2002 dh benti dh... + McD kt meleisia ni byk buat community service...so persoalan nye are these ban still valid? ...until Ramly burger came up with their own version of GCB, i cant stand in between my urges~~
Quote hakuu 30-12-2012 03:06 AM
sian dia ni x abis2 dgn kontroversi

aku dah lama x mkn mekdi
Quote perang_saudara 30-12-2012 03:29 AM
ummah moslem boikot mekdi 1Minggu sahaja, upacara tahunan setiap bulan muharram
Quote tapibukanaku 30-12-2012 03:32 AM


kan molek sikit pakai tudung cenggini. toksah lah nak ber-turban bagai. buruk bebenor.
pakai pashmina pun da ok sgt da.
Quote tapibukanaku 30-12-2012 03:34 AM
maxim posted on 30-12-2012 02:11 AM
tgk kat utube la noks byk tutorial

khenn? bersepah kat youtube tutorial nak lilit shawl/pashmina bagai sampai terlilit terbelit tercekik.
my officemate tak pernah pakai tudung ber-awning. hari2 pakai shawl. perfecto lilitan tak nampak lah cam terbelit sana sini. jeles.

Lihat semua komen(329)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048741s Gzip On
To Top