CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Alyssa Dezek Awal-Awal Cucuk Vaksin, Disember Nak Pergi London

14-10-2021 09:49 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2182| Komen: 9

Description: Berkongsi video menerima suntikan vaksin di Instagram, pelakon dan penyanyi cilik Alyssa Dezek menerima pujian ramai atas keberaniannya.
Foto: IG

Berkongsi video menerima suntikan vaksin di Instagram, pelakon dan penyanyi cilik Alyssa Dezek menerima pujian ramai atas keberaniannya.

Ujar Alyssa, 13, dia berkongsi video tersebut bagi menggalakkan remaja seusianya untuk mengambil vaksin dengan segera tanpa rasa takut.


“Masa ambil vaksin saya tak takut sangat, tak sakit pun. Sepatutnya saya nak ambil vaksin di sekolah tapi saya kena ambil awal sebab saya ada terlibat penggambaran.

“Saya sangat galakkan remaja ambil vaksin. Vaksin ni kan bagi kita protection daripada Covid,” ujarnya kepada mStar.



Dalam pada itu, keluarganya turut memberi sokongan serta galakkan dalam menerima suntikan vaksin walaupun terpaksa mendapatkan khidmat di klinik swasta.

“Parent saya pun dah ambil vaksin. Kiranya kita usaha dapatkan vaksin tu.

“Insya’Allah Disember nanti, semua dah vaksin memang plan pergi London untuk bercuti,” katanya. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gujiwa 14-10-2021 09:56 AM
gud luck dikkkkk

Quote MakcikLaksa 14-10-2021 01:51 PM
Bagus adik ni. Makcik rita patut belajar dgn adik ni
Quote RatuDunia94 14-10-2021 02:21 PM
Adik angkat n abang Lana Nodin yg berada di UK skrg ni cakap imigresen sana x tanya pon pasal vaksin. Just kena buat swab test je
Quote eely_shana 16-10-2021 12:25 PM
comel alyssa ni
Quote fadz84 16-10-2021 01:30 PM
Alyssa ni youtuber malaysia yg ada subscribers plg tinggi kan..
Quote bintangct 16-10-2021 04:00 PM
eely_shana replied at 16-10-2021 12:25 PM
comel alyssa ni

tp makin dia besar makin kureng skit dh comelnya
Quote nakkomenjugak 17-10-2021 12:59 PM
Whoisyuhhhhhhh tapi baguslah dekkk create awareness untuk rakan sebaya
Quote chinta89 17-10-2021 04:23 PM
bintangct replied at 16-10-2021 04:00 PM
tp makin dia besar makin kureng skit dh comelnya

mcm balqis n mia sara.. bila besar dah kurang comel
Quote royaldanish 17-10-2021 07:41 PM
fadz84 replied at 16-10-2021 05:30 AM
Alyssa ni youtuber malaysia yg ada subscribers plg tinggi kan..

Owhhh youtuber.
Bagus juga sheols buat content ni semoga pengikut sheols ikut jejak

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.065589 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top