CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ghisau- Ghisau" Fazura "Tergedik Jap" Miming Imran Di TikTok Tapi Gedik Yang Cute Kata Netizen

14-10-2021 05:33 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 10287| Komen: 82

Description: Ramai betul peminat Imran dekat TikTok, selepas pelakon kacak Ben Amir buat miming Imran kini giliran selebriti jelita pujaan ramai iaitu Fazura pula mengundang perhatian ramai.


Ramai betul peminat Imran dekat TikTok, selepas pelakon kacak Ben Amir buat miming Imran kini giliran selebriti jelita pujaan ramai iaitu Fazura pula mengundang perhatian ramai.


Ini merupakan salah satu versi video Imran paling popular di TikTok dengan tagline "Ghisau Ghisau". Kisah Ghisau Ghisau bermula apabila salah seorang peminatnya meluah perasaan dengan menghantar komen "i dah lama suka you, you suka i tak?," lalu Imran memberi respon dalam bentuk video dengan gaya bersahaja tapi sangat menghiburkan.

Video tersebut masuk FYP dan menjadi viral di TikTok sekaligus mengundang ramai pengguna TikTok untuk tidak melepaskan peluang membuat miming tersebut dengan pelbagai gaya tersendiri.


Ini pula versi Fazura yang dikongsi semula di Instagram miliknya dengan kapsyen "Ter-gedik jap". Namun gelagat "gedik" Fazura dengan mimik mukanya yang jelita membuatkan sesiapa saja tidak puas menonton video tersebut berkali-kali.  


Rata-rata merasa terhibur dan memuji kecomelan isteri pelakon kacak Fattah Amin dan ibu kepada Nur Fatima Aisya itu.



Kalau dah cantik jelita, baik hati dan kurang kontroversi pastilah ramai yang sayang kan. Buat mimik apa pun tetap orang suka, sentiasa nampak comel dan "classy". 


Terdahulu, Fazura menzahirkan rasa terharu selepas Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman berkenan mengenakan tudung daripada jenamanya iaitu Tudung Fazura.

Menurut pelakon drama Hero Seorang Cinderella itu, dia berasa kagum apabila melihat seorang wanita berpangkat Permaisuri mengenakan sehelai tudung berharga RM27. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote watatakut 14-10-2021 05:44 AM
mohon tokti buat jugak.nak tengok
Quote smeetasmitten 14-10-2021 07:39 AM
Gigih i tengok youtube imran nak cari apa yg kelakar. Sbb tiktok dia pada i biasa je.

Ok la video masak dia sambil membebel tu terhibur la juga
Quote wanawina 14-10-2021 08:01 AM
smeetasmitten replied at 14-10-2021 07:39 AM
Gigih i tengok youtube imran nak cari apa yg kelakar. Sbb tiktok dia pada i biasa je.

Ok la video ...

mengantuk2 meols tgk video heshe kaka. meols siap lajukan 1.5x lagi. maybe bukan taste meols kot. tapi ramai view bideo2 heshe.
Quote dudaberhias 14-10-2021 08:12 AM
Comel jah kalau kaka faz buat, kalau kak kilometrico rasanya haukkk sangat dan kena kecam sampai 7 keturunan.

Video Imran tu lawak bagi yang faham je, selalunya generasi muda la, selalu yang tak faham orang2 tua 1950an yang dah pencen dan tunggu bantuan khas untuk balu-balu tunggal agittew. Orang2 tua selalu deorang faham lawak macam filem2 P Ramlee normal la tu era zaman deorang.

Iols tengok imran ni popular sebab dia tak try hard lagi nak jadi lawak macam youtuber lain yang rengsa sangat iols tengok theyols cuba nak hiburkan orang.
Quote PrinceAlladin 14-10-2021 08:17 AM
watatakut replied at 14-10-2021 05:44 AM
mohon tokti buat jugak.nak tengok

Tokti pun buat jugak tapi over sangat filternya.nah

[ig]https://www.instagram.com/p/CU9dUkIh7yR/?utm_medium=copy_link[/ig]
Quote merrissa 14-10-2021 08:19 AM
wanawina replied at 14-10-2021 08:01 AM
mengantuk2 meols tgk video heshe kaka. meols siap lajukan 1.5x lagi. maybe bukan taste meols kot.  ...

ahahah first time tgk si imran tu..xprnh lalu fyp aku pon...

tp ok la...iols mudah terhibur hehehe


Quote ais_kosong 14-10-2021 08:19 AM
Aku suka juga imran ni.. Tp xsemua video dia lawak..
Quote kiah_mai_pulak 14-10-2021 08:23 AM
PrinceAlladin replied at 14-10-2021 08:17 AM
Tokti pun buat jugak tapi over sangat filternya.nah

over sgt tokti.. try hard sungguhh,, maaf.. tokti ni mcm tkda exclusive lgsung dh
Quote melinda_kerr 14-10-2021 08:25 AM
over ah tokti....
Quote wanawina 14-10-2021 08:27 AM
meh tokti. meols vote kaka faz.
Quote imanjannah 14-10-2021 08:32 AM
PrinceAlladin replied at 14-10-2021 08:17 AM
Tokti pun buat jugak tapi over sangat filternya.nah

teruk nau filter tok Ti, dah jadi pelik mukanya
Quote imanjannah 14-10-2021 08:33 AM
comei nau kaka faz, on point ngan suara dan memek muka
Quote laksmanabentan 14-10-2021 08:33 AM
smeetasmitten replied at 14-10-2021 07:39 AM
Gigih i tengok youtube imran nak cari apa yg kelakar. Sbb tiktok dia pada i biasa je.

Ok la video ...

gigih uollssss yaa....

stop making stupid people famous... gitu...
hahhahahaa....
Quote Nenasketum 14-10-2021 08:51 AM
Makin macam acik Rosie plak idung tuh. Acik Rosie kalau tergedik, ada jer pentaksub memuja muji. Ahaks
Quote awex^returns 14-10-2021 08:51 AM
PrinceAlladin replied at 14-10-2021 08:17 AM
Tokti pun buat jugak tapi over sangat filternya.nah

filter terlebih, pipi terlebih terus rasa nak muntah
Quote chekacheku 14-10-2021 08:57 AM
Tokti xpuas jadi budak ke apa ni??
Quote puanbintang 14-10-2021 09:05 AM
cantiknya gigi fazura ni...tertumpu kat situ je, elok tersusunnya..
Quote Masukkeluar 14-10-2021 09:29 AM
PrinceAlladin replied at 14-10-2021 08:17 AM
Tokti pun buat jugak tapi over sangat filternya.nah

gediknya sorg tokti..kenapa dia ni suka pakai filter melampau? kt ig bersepah selfie. tak sesuaiiii dgn taraf pnyanyi no.1..hahaa nmpk
kg
Quote eira2310 14-10-2021 09:34 AM
PrinceAlladin replied at 14-10-2021 08:17 AM
Tokti pun buat jugak tapi over sangat filternya.nah

awat tokti skang suka kuat nau berfilter..rasa tak yakin dgn diri sendiri ke...

Lihat semua komen(82)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 04:17 AM GMT+8 , Processed in 0.081034 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top