CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Kim Jong Kook Serius Ajak Rakan-rakan Yang Belum Kahwin Simpan Sperma

13-10-2021 05:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1626| Komen: 14

Description: Anggota Running Man, Kim Jong Kook berhasrat untuk mengajak rakan-rakannya yang belum berkahwin untuk menyimpan sperma.
Anggota Running Man, Kim Jong Kook berhasrat untuk mengajak rakan-rakannya yang belum berkahwin untuk menyimpan sperma.

Jong Kook, 45, mendedahkan perkata tersebut menerusi program Heo Young-man’s Food Travel baru-baru ini.


Kredit foto: IG Jong Kook

Tambah Jong Kook, dia berasa tertekan setiap kali dijodohkan dengan wanita tertentu kerana lebih selesa mencari jodoh sendiri dan tanpa paksaan.

"Ramai bertanya kepada saya tentang perkahwinan kerana usia sudah semakin meningkat.

"Saya tertekan kerana ada orang yang minta carikan jodoh untuk saya. Saya lebih selesa berkenalan dan mengenali wanita itu sendiri.

"Sejak usia semakin meningkat ini saya rasa saya perlu lebih berhati-hati apabila ia berkaitan dengan hal tersebut," katanya.

Katanya lagi, dia ada berbual dengan rakan-rakan yang masih bujang untuk menyimpan sperma.


Loading FB Post...

“Saya ada mengajak kawan-kawan yang belum berkahwin untuk menyimpa sperma bersama-sama dan saya serius mengenainya.

"Saya juga akan mempertimbangkan untuk berbuat demikian nanti," katanya.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 13-10-2021 12:27 PM
sayang la tk kawin
duit byk nak buat apa
ramai artis korea 40an masih tak kawin
so gosip dgn song ji hyo tu semata nak naikkan rating running man la kan?
Quote CARI-MAL 13-10-2021 05:45 PM
Anggota Running Man, Kim Jong Kook berhasrat untuk mengajak rakan-rakannya yang belum berkahwin untuk menyimpan sperma.


Jong Kook, 45, mendedahkan perkata tersebut menerusi program Heo Young-man’s Food Travel baru-baru ini.




Kredit foto: IG Jong Kook




Tambah Jong Kook, dia berasa tertekan setiap kali dijodohkan dengan wanita tertentu kerana lebih selesa mencari jodoh sendiri dan tanpa paksaan.


"Ramai bertanya kepada saya tentang perkahwinan kerana usia sudah semakin meningkat.


"Saya tertekan kerana ada orang yang minta carikan jodoh untuk saya. Saya lebih selesa berkenalan dan mengenali wanita itu sendiri.


"Sejak usia semakin meningkat ini saya rasa saya perlu lebih berhati-hati apabila ia berkaitan dengan hal tersebut," katanya.


Katanya lagi, dia ada berbual dengan rakan-rakan yang masih bujang untuk menyimpan sperma.




[fbp]https://www.facebook.com/songjihyokimjongkookintl/videos/4332120956835577/[/fbp]


“Saya ada mengajak kawan-kawan yang belum berkahwin untuk menyimpa sperma bersama-sama dan saya serius mengenainya.


"Saya juga akan mempertimbangkan untuk berbuat demikian nanti," katanya.




Sumber: Gempak
Quote Gomea 13-10-2021 06:28 PM
Nak simpan kat mane?
Quote JohnyEnglish 13-10-2021 07:00 PM
Knp nk simpan.bkn ke sentiasa ada je?
Quote nakkomenjugak 13-10-2021 07:15 PM
Kawen dengan iol jelaaaa
Quote edayildiz 13-10-2021 07:28 PM
dlm peti
Quote Raline 13-10-2021 07:29 PM
Edited by Raline at 13-10-2021 10:59 PM

dah ada dekkk



https://mforum.cari.com.my/forum ... &tid=1276290&extra=
Quote Adrif 14-10-2021 02:39 AM
Kim Jong Kook ni kalau tak kawen-kawen pun tak terkejut

dah la cerewet nak mati, kuat membebel pulak tu

berdisiplin, tapi terlalu rigid, dan susah flexible

orang keliling pun tak tahan

still, kadang2 nampak dia ni macam "sesuatu" ja
Quote fly_in_d_sky 14-10-2021 11:35 AM
Adrif replied at 14-10-2021 02:39 AM
Kim Jong Kook ni kalau tak kawen-kawen pun tak terkejut

dah la cerewet nak mati, kuat membebel pu ...

dalam Running Man memang obvious bebel and daya saing tinggi
nasib baik dapat geng kepala ok
kalau tak mau stress ...
Quote mamajawie 14-10-2021 12:15 PM
bukan hensem pun cuma femes je..muka dia ni tipikal apek jual sayur kat pasar..gittuhh
Quote KamikuP 14-10-2021 12:37 PM
kat msia ada tak sperm bank nih? caner nak depo?
Quote Adrif 14-10-2021 01:59 PM
fly_in_d_sky replied at 14-10-2021 11:35 AM
dalam Running Man memang obvious bebel and daya saing tinggi
nasib baik dapat geng kepala ok
ka ...

diorang tu sabor je
memang penyabor maksimum, sebab tu senior kan.
Korea junior-senior ni memang sensitif

pernah tengok dia sound member lain, entah diorang terlepas edit ke, atau memang nak masukkan shot tu
yang muda2 ni dapat arahan aje.
PD diorang, staff pun kena marah
aiyo dia very the diva la

tapi dalam setahun dua ni, nampak la dia dah slowdown bila kena kritik.
dalam social media lain pun penonton complain pasal joong kook ni.
control freak sangat.
Quote fly_in_d_sky 14-10-2021 02:07 PM
Adrif replied at 14-10-2021 01:59 PM
diorang tu sabor je
memang penyabor maksimum, sebab tu senior kan.
Korea junior-senior ni memang ...

Jong Kook boleh geng dengan makcik bawang
bila tengok Running Man tak berapa gemar part Jong Kook
stress
Quote Whatsofunnyth 22-10-2021 07:56 PM
Donor je sperma tu

Lihat semua komen(14)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 05:47 AM GMT+8 , Processed in 0.070132 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top