CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Noki Kini Terlantar Hidap Denggi Tahap Berbahaya, Semoga Cepat Sembuh!

13-10-2021 04:10 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2373| Komen: 25|Original author: Oleh: LilRose

Description: Noki K-Clique menerusi Instagram meminta orang ramai mendoakan kesihatannya yang kini berada di hospital selepas disahkan menghidap demam denggi.
Kredit foto: IG

Noki K-Clique menerusi Instagram meminta orang ramai mendoakan kesihatannya yang kini berada di hospital selepas disahkan menghidap demam denggi.

Penyanyi dengan nama sebenar Ahmad Ikhwan Aji itu mendedahkan dia kini berada dalam tahap bahaya.

"Assalamuaalaikum, keadaan saya sekarang denggi tahap berbahaya. Doakan kesihatan saya ya, semoga Allah lindungi kita semua dari segala penyakit Amin," tulisnya.


Kredit foto: IG

Sementara itu, pengurusnya, Farah turut mengesahkan keadaannya itu.

Rata-rata pengikutnya termasuk rakan artis turut mendoakan agar Noki diberi kesembuhan.


Kredit foto: IG

Semoga Noki kuat dan cepat sembuh! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 13-10-2021 04:38 PM
org sekarang sakit tenat semua posing2 gitu atas katil kan
naik ambulance pon bole berkamera..

pastu description mcm dah hujung nyawa

Quote kukukatablog 13-10-2021 04:41 PM
dulu asyik MK jer, now banyak tread Noki,
semoga cepat sembuh
Quote kakigojes 13-10-2021 05:23 PM
Wow lengan
Quote jejaka_hensem 13-10-2021 05:35 PM
Dia ni hensem jugak,
Tapi gaya rambut dgn bulu2 bawah bibir tu mengganggu padangan mata iols.
Quote dudaberhias 13-10-2021 05:41 PM
Kesiannya dia, semoga cepat sembuh supaya boleh cari duit banyak-banyak untuk buat full plastic surgery di hatyai... Badan heolsss dah herlokkk dah pun, tapi rupa tu kena groom.... dari wajah tikus upgrade ke hamster, kurang2 upgrade ke kucing parsi pun cukup lah kalau tak boleh jadi british short hair.
Quote nakkomenjugak 13-10-2021 07:22 PM
Sekarang turn si nonok ni pulak ke?
Quote ice98 13-10-2021 07:40 PM
kalau die bgtau awal2 kang, tetiba dgr die dah kembali ke alam satu lagi, terkejut plak kalau puncanya denggi je...
Quote laksmanabentan 13-10-2021 07:57 PM
aikk... bukan ker elok2 aja berlakon buka baju aritu...
Quote helicornia 13-10-2021 08:39 PM
Harapnya bukan denggi berdarah
Quote slyfynx 13-10-2021 08:46 PM
Persoalan, sape yang amik gmbr tu?
Tgh sakit leh suh orang amikkan gmbr untuk pos kat IG
Quote belon_cumil 13-10-2021 11:10 PM
Syafakallah Noki ... moga sembuh segera yang kesakitannya tidak akan bersisa lagi...
Quote wanawina 14-10-2021 08:47 AM
meols rasa demam denggi tahap bahaya ni maybe heols translatekan as dengue fever with warning sign kot.
Quote Nnasda53 14-10-2021 10:00 AM
Syafakallah buat Noki.
Moga tiap urusan di mudahkan.
Quote melinda_kerr 14-10-2021 10:03 AM
Setuju lah dah hujung nyawa pun gigih begambar. Melainkan dia punya PA postkan.
Semoga cepat sembuh
Quote kechikchomel 14-10-2021 10:06 AM
helicornia replied at 13-10-2021 08:39 PM
Harapnya bukan denggi berdarah

kakak iolss dulu denggi berdarah. darah keluar dari mulut dia (muntah darah ke tu? iolss pun tak sure ) macam orang berkumur.
Quote helicornia 14-10-2021 10:07 AM
kechikchomel replied at 14-10-2021 10:06 AM
kakak iolss dulu denggi berdarah. darah keluar dari mulut dia (muntah darah ke tu? iolss pun tak s ...

denggi berdarah mmg keluar darah dr badan
dengarnya kat kulit pun keluar darah
Quote kelip2_07 14-10-2021 10:09 AM
aku penah kena denggi smpai msk red zone..mula2 g ruka jer..ptut lah rs mcm nk mati..tgk tepon pn x
Quote kechikchomel 14-10-2021 10:11 AM
helicornia replied at 14-10-2021 10:07 AM
denggi berdarah mmg keluar darah dr badan
dengarnya kat kulit pun keluar darah

masa kakak iolss kena tu, dah la dia period.
bayangkan berapa banyak darah yg keluar dari badan dia


yg iolss perasan kat muka dia ada bintik2 macam jerawat. tapi lepas berapa hari, dia pun dah ok sikit, takde dah bintik2 tu.
Quote TeropongThaico 14-10-2021 10:14 AM
Moga cepat sembuh.
Baru sgt je dengar tu hari bukak baju tayang body.... Eh masa tu ke kena cocok dgn si nyamuk.
Lepas ni jgn rajin dah tak pakai baju merata nnt nyamuk gerem

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 06:25 AM GMT+8 , Processed in 0.068371 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top