CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Zaman Glamour Dah Habis, Bekas Bintang Realiti TV Hidup Daif Dalam Khemah

13-10-2021 08:00 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4193| Komen: 30

Description: Lain orang, lain perjalanan hidupnya.
Lain orang, lain perjalanan hidupnya.

Begitu juga dengan bekas bintang realiti televisyen ini yang memilih untuk hidup dalam keadaan sederhana.

Jasmine Burkett yang pernah menyertai rancangan Small Teen, Bigger World menerusi BBC pada tahun 2011 kini hidup di dalam khemah bersama tunangnya.


Foto: Daily Post Wales

Gadis kerdil berusia 27 tahun itu turut membela seekor anjing di dalam khemah kanvasnya yang terletak di Bodelwyddan, Wales.

Biarpun hidup daif, Jasmine berkata dia gembira dengan apa yang dimiliknya ketika ini.

"Tinggal dalam suasana alam begini memberi kebaikan kepada kesihatan mental saya.

"Kami berdua menderita masalah mental yang berbeza, alam semulajadi banyak membantu kami," ujar wanita itu lagi. -CARI

Sumber: mStar/ Daily Star.


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jahcomel 13-10-2021 08:52 AM
ketenangan idup tu y paling pnting...
Quote mengapainisemua 13-10-2021 09:22 AM
khemah mahal tuuuu tak daif sangat hihi
Quote melinda_kerr 13-10-2021 09:46 AM
at least ada lah jugak pasangan hidup.....mcm aku ni sorang2 je dalam rumah besar  
Quote mamajawie 13-10-2021 10:08 AM
pergi la keje sana..jangan jadi cam retis sorang tu da la job takdak tapi gigih gi klinik swasta cuci luka koncing manih harapkan duit minik..puihhhh
Quote Nnasda53 13-10-2021 11:10 AM
Ada tenang dan tak menyusahkan org lain kira ok lah tu.
Quote musangbodoh 13-10-2021 12:06 PM
mamajawie replied at 13-10-2021 10:08 AM
pergi la keje sana..jangan jadi cam retis sorang tu da la job takdak tapi gigih gi klinik swasta cuc ...

marah beno tu...cuba share sape dia
Quote eLiaD 13-10-2021 01:31 PM
golongan kerdil un gigih berdikari x mcm retis bongok at msia susah skit je meroyan mntk bantuan x dh x pernah berjasa
RiP
Quote me12345 13-10-2021 01:33 PM
Jadi gelandangan ....mujur ada tunang..susah senang bersama
Quote FOTHER-MUCKER 13-10-2021 02:51 PM
Mereka ada kerja dan business sendiri sebenarnya. Tapi pendek betul tak sampai 4 kaki.
Quote caprut 13-10-2021 03:15 PM
mamajawie replied at 13-10-2021 10:08 AM
pergi la keje sana..jangan jadi cam retis sorang tu da la job takdak tapi gigih gi klinik swasta cuc ...

Siapa lah itu
Quote mamajawie 13-10-2021 03:22 PM
musangbodoh replied at 13-10-2021 12:06 PM
marah beno tu...cuba share sape dia

alah si bad indigo tu la

Quote mamajawie 13-10-2021 03:24 PM

bad indigo penyanyi kertu zaman tok janggut merangkap pesakit konceng manihh potong jari

Quote Cik_jantung 13-10-2021 03:25 PM
musangbodoh replied at 13-10-2021 12:06 PM
marah beno tu...cuba share sape dia

Si indigo la tuu
Quote Cik_jantung 13-10-2021 03:27 PM
Kisah ni patut dijadikan pengajaran pada janna Nik mulut hansuangkan fans Dan Rita royani...Dan lain2 lagi...  Tengok contoh dh banyak ya.. lakonan harapkan fans tengok tp dgn fans hazabnya prangai
Quote JunkMail 13-10-2021 03:27 PM
Sometimes diorang ni bukan miskin gelandangan pun. Memang memilih dok dalam khemah tak terikat dengan mana-mana bil nak kena bayar tiap-tiap bulan. Tak yah bayar gas, air, api, septic tank bagai... Off grid living katanya. Pakai kayu api je nak panaskan badan.. mandi kat sungai.
Quote ezacbee 13-10-2021 03:30 PM
Ada gelandangan di bagi rumah pun tolak.
Sbb dah happy hidup camtu.

Biarkan jelah.
Quote ezacbee 13-10-2021 03:31 PM
mamajawie replied at 13-10-2021 10:08 AM
pergi la keje sana..jangan jadi cam retis sorang tu da la job takdak tapi gigih gi klinik swasta cuc ...

Darah seni mengalir dlm dirinya xsama dgn darah kami yg marhaen.

Quote chinta89 13-10-2021 03:51 PM
mamajawie replied at 13-10-2021 10:08 AM
pergi la keje sana..jangan jadi cam retis sorang tu da la job takdak tapi gigih gi klinik swasta cuc ...

retiz manaaaaaaaaa
Quote ntohapehapentoh 13-10-2021 08:41 PM
depa ramai dah ke arah camtu.
minimalist, tiny house...
haku teringin nak duk rumah kecik.
tak yah penin kepala fikir barang tu, barang ni...

Lihat semua komen(30)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 06:06 AM GMT+8 , Processed in 0.074866 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top