CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kawan Pernah Tolong Tak Dipandang Sebelah Mata Pun,"- Pelawak Didakwa Bongkak Dan Toksik

12-10-2021 12:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6477| Komen: 28|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Ada gosip yang kurang disenangi tentang pelawak yang dikatakan agak popular namun pernah melalui zaman gelap sampai tak dipandang lansung oleh mana-mana produksi.
Ada gosip yang kurang disenangi tentang pelawak yang dikatakan agak popular namun pernah melalui zaman gelap sampai tak dipandang lansung oleh mana-mana produksi.

Namun menurut Miss K dari Gempak, pelawak ini mula terkenal apabila kawan-kawan menghulurkan bantuan.

Tapi malangnya pelawak itu jadi kacang lupakan kulit pula dan bukan main hebat pijak kepala orang lain.


Gambar Hiasan

"Kawan-kawan yang pernah tolong dia pun dipandang sebelah mata. Eh, tak pandang langsung sebab rasa diri dah hebat dan gemilang. Padahal taklah lawak mana pun. Biashe je bos. Oh ya, selain perasan diri bagus, pelawak ini juga ada perangai talam dua muka,"tulis Miss K Gempak.

Tambahnya, "Pergi dekat A tadah muka, merayu. Dah ok sikit dia tinggalkan A pergi kepada B. Modus operandi sama, menadah muka, merayu dan ditinggalkan juga. Pergi kepada C pun samaaa."

Malah semasa 'hinggap' dari A ke C tu tabur pula cerita buruk.

Menurutya kawan keliling pun dah tahu perangai toksiknya, cuma belum tahap dipulaukan je.

Siapa tu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tokeybundle 12-10-2021 12:24 PM
Alah...awal sgt masuk
Nak speku m**
Kalau slh ampun
Quote matbad 12-10-2021 12:56 PM
Tokeybundle: Alah...awal sgt masukNak speku m** Kalau slh ampun

awal sgt park. sapa m??
Quote fadz84 12-10-2021 01:04 PM
Tokeybundle replied at 12-10-2021 12:24 PM
Alah...awal sgt masuk
Nak speku m**
Kalau slh ampun

Man RL ke?
Quote laksmanabentan 12-10-2021 01:13 PM
ali susun ker
Quote KamikuP 12-10-2021 01:24 PM
Man belon kah?>
Quote trexxxxxi 12-10-2021 01:38 PM
Tolong gais
Ai susah nak decode
Almaklum laa belum lunch

Quote shernazz 12-10-2021 01:38 PM
Man raja lawak aku kenal masa dia yang menghulurkan bantuan kat selayang tu  
Bukan kawan2 yang hulurkan..
Mmg.man raja lawak tu ada zaman gelap ke?
Quote ladyxez 12-10-2021 01:53 PM
fadz84 replied at 12-10-2021 01:04 PM
Man RL ke?

Tak kot.
Man tolong org bkn ditolong
Next
Quote mawarkhayalan99 12-10-2021 02:05 PM
aduuu nak tembak siapa ni bagi la clue cikeddd
Quote kucingitam 12-10-2021 02:09 PM
bnyk sgt pelawak tah sape2 sampai susah nak teka
Quote eLiaD 12-10-2021 02:21 PM
Ya Allah..kenit lapar..kenit nk mkn nasi..
tp kak long x bg guna duit ni..
RiP
Quote Cik_jantung 12-10-2021 02:22 PM
Bodoh gosip setakat macam ni.. satu klue pun tak bagi. Elok ko simpan sendiri jer la cerita bodoh ni.. berlambak do pelawak yg tak lawak..
Quote MarryPottet 12-10-2021 03:22 PM
Acik ropie ker?
Quote nur_dania 12-10-2021 03:40 PM
Adakah m** RL... bertukar group nyee...
Quote TeropongThaico 12-10-2021 04:15 PM
Tak kenal sgt pelawak2 ni. Nak teka memang confirm tak betul nnt.

Ai park dulu tunggu cuols bg jawapan
Quote namieamuro 12-10-2021 04:22 PM
eLiaD replied at 12-10-2021 02:21 PM
Ya Allah..kenit lapar..kenit nk mkn nasi..
tp kak long x bg guna duit ni..
RiP

kenit nak kene lempang ke mengadu domba kt org? dh pegi kemas rumah
Quote AshkieLa 12-10-2021 04:31 PM
apo buat orang speku ntah saper2 je...
Quote babyshun 12-10-2021 04:49 PM
gile punye x famous 1 page je lepas tu xde sape nk layan gosip ni
Quote nakkomenjugak 12-10-2021 06:06 PM
Sia2 masuk jawapan yilekkk
Iol nak dispoonfed

Lihat semua komen(28)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 05:15 AM GMT+8 , Processed in 0.064530 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top