CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Bukan Setakat Kenal, Leonardo Dicaprio Rupanya Army BTS

8-10-2021 04:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3006| Komen: 8

Description: Leonardo DiCaprio mendedahkan dirinya sebagai seorang peminat tegar kumpulan fenomena, BTS.
Leonardo DiCaprio mendedahkan dirinya sebagai seorang peminat tegar kumpulan fenomena, BTS.

Pendedahan tersebut sebenarnya diluahkan bintang Titanic itu kepada pengarah filem Parasite, Cho Yeo-jeong semasa pertemuan mereka pada malam Anugerah Oscar 2020 tahun lalu.



Kredit foto: marca

Baru-baru ini, giliran Yeo-jeong berkongsi perkara itu kepada umum.

Menurutnya, dia sempat bertanyakan beberapa soalan kepada aktor itu antaranya mengenai kumpulan K-pop kegemarannya.

“Awalnya dia mengucapkan tahniah atas kemenangan kami. Saya pun bertanya adakah dia mengenali BTS,” ujar Yeo-jeong semasa muncul dalam program SNL Korea baru-baru

Jawapan yang diberikan DiCaprio ternyata mengejutkan apabila mengakui, dia bukan sahaja mengenali BTS, malah sempat menggelarkan dirinya sebagai salah seorang Army (kelab peminat).


Kredit foto: soompi

Siapa sangka pelakon yang begitu disegani dunia berumur 47 tahun itu turut menggemari lagu-lagu nyanyian BTS seperti, Blood, Sweat, Tears dan Butter.


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shark_eow7 8-10-2021 05:09 PM
okeyy.. army sila angkat dia jadi presiden korang..
Quote matbad 8-10-2021 05:48 PM
shark_eow7: okeyy.. army sila angkat dia jadi presiden korang..

hahahahaha harey
Quote my_irina 8-10-2021 08:33 PM
John Cena pun army BTS gak....we dun need permission to dance nananananana
Quote Normabaru 8-10-2021 10:35 PM
Tajuk lagu key pop yeh yeh ni sume sepatah sepatah kan.


Money la ice cream la..

Lagu omputeh pjg2

Beautiful in white
Flying without wings
Look what you made me do

Hahahaha
Quote nakkomenjugak 9-10-2021 12:15 AM
Baik ngefans big bang
Quote fly_in_d_sky 10-10-2021 03:00 PM
minat Dreamcatcher & BABYMETAL
ngeeeee ...
Quote jemahjacjon 10-10-2021 05:49 PM
nakkomenjugak replied at 9-10-2021 12:15 AM
Baik ngefans big bang

Dah habis zaman nok….
Quote sarah_ary2 18-10-2021 01:51 PM
Impressive sgt bila Leo cakap Blood Sweat and Tears yg release tahun 2016 tue lagu favourite dia sebab selalunya baby Army akan favour lagu dr era era baru

Lihat semua komen(8)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:28 PM GMT+8 , Processed in 1.569622 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top