CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bagi Tips Untuk Kurus, Hafiz Shuip Sempat Perli Netizen?

8-10-2021 03:33 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5855| Komen: 34|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Hafiz Shuip berkongi tips untuk menjadi kurus dengan mudah.
Hafiz Shuip berkongi tips untuk menjadi kurus dengan mudah.

Kata penyanyi ini, perkara utama dalam usaha menurunkan berat badan adalah pemakanan dan selebihnya bersenam.



Foto: IG

"Ingat je nak badan sedap makan tak sedap, nak badan tak sedap makan lah sesedap sedapnya," tulisnya.

Dalam masa yang sama Hafiz meminta netizen di luar sana tak marah dengan apa yang dikongsikan. 

"Jgn maraaaa naaa korang cakap aku macam2 xda aku maraaa."



Bagi yang tak tahu sebelum ini Hafiz dituduh mengambil dadah dan bahan terlarang kerana perubahan imejnya yang kurus.

Akhir sekali, penyanyi ini memberi nasihat untuk makan ikut cara sunnah.




"Tak tahu tanya guru2 alim ulamak dan ahli sunnah,miracle will be reveal."



Dalam beri nasihat, Hafiz sempat perli ke tu? -CARI

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ekselen 8-10-2021 05:20 PM
Tp ko mmg dh kurus sgt apis oiii..ni overdiet ke apa...bkn kata sakit ke?or bini x.masak sedap2 hihihi..jgn marah naaa
Quote ReginaGeorge 8-10-2021 05:26 PM
Kurus tapi selekeh. Kemas2 lah sikit pak hapiz oiiii...
Quote AshkieLa 8-10-2021 05:28 PM
gambar pakai baju kelabu tu..
diameter muka bini lagi besar drpd laki...

hmmm masalahnya hafiz.. hang kurus nampak tak sihat.
kulit pun nampak tak bermaya..
ade forumer ckp sbb sakit...
so harap baik2 ajelaa yer...
Quote cheezel 8-10-2021 05:33 PM
bestnya dah kurus
Quote dudaberhias 8-10-2021 05:45 PM
gigihnya nak bagitau makan cara2 sunnah... ada produk baru nak keluar ke?
sambil isteri pun takde la sunnah sangat...

tapi disebabkan isteri dia herlokkkk, so iols maafkan macam biasa... sebab iols berpegang pada prinsip forum ini...

hafiz ni kurus ke gemuk dua2 kepam di mata iols... mungkin cara dia berfesyen tu macam hobo jah... baju tu takde masalahpun walaupun berkedut... cuma baju dia semua besar2 longgar... apa ko ingat ni zaman hip hop ke dikk nak pakai baju seluar longgar saiz xxlll???
Quote dudaberhias 8-10-2021 05:48 PM
ReginaGeorge replied at 8-10-2021 05:26 PM
Kurus tapi selekeh. Kemas2 lah sikit pak hapiz oiiii...

khennn... dulu dia takde la kepam sangat dan selekeh...

cuba dia letak tin susu ke tempurung kelapa depan dia...
confirm iols dah hulur singgit dua dah...
Quote Pujangga22 8-10-2021 06:03 PM
suara ko sedap Pizz...jgnlh kurus sgt nnt sora pun xbest...
Quote trexxxxxi 8-10-2021 06:41 PM
dudaberhias replied at 8-10-2021 06:48 PM
khennn... dulu dia takde la kepam sangat dan selekeh...

cuba dia letak tin susu ke tempurung ke ...

Kaka jangan kecam teruk sgt, nangis heshe baca nanti
Amik tin susu tu simpan dulu, nanti boleh letak depan rentis lain
Quote bankerpencen 8-10-2021 09:46 PM
dudaberhias replied at 8-10-2021 05:45 PM
gigihnya nak bagitau makan cara2 sunnah... ada produk baru nak keluar ke?
sambil isteri pun takde l ...

I setuju. Kurus ke berisi ke nampak macam selekeh ya. Nak harap muka dah memang out la, tak payah cerita. Kalau kemas sikit kan bagus.
Quote Manjalalu 9-10-2021 12:07 AM
Nampak muka tuu pucat, tak bmaya
Quote nakkomenjugak 9-10-2021 12:27 AM
Nak tak lemak iol sikit apez?
Iol nak sedekah ni
Quote kitmal9545 9-10-2021 01:02 AM
prefer yang dulu..sekarang nampak pucat dan cekungggggggg
Quote kiah_mai_pulak 9-10-2021 10:51 AM
alaahhhhhhhhh saipul apek n zamani dulu2 pun x mngaku jugak kurus sbb dadihh, ujung2 kena tngkapp polis sbb dadihh jua
Quote kiah_mai_pulak 9-10-2021 10:53 AM
nakkomenjugak replied at 9-10-2021 12:27 AM
Nak tak lemak iol sikit apez?
Iol nak sedekah ni

muka dh iras2 man belon tu je dahh
Quote MyLadyMarmalade 9-10-2021 10:57 AM
I always like his wife..cantik yg nampak exotic muka dia..bkn typical cantik putih tu..tp piz, kurus bena kamu
Quote LadyCarefree 9-10-2021 11:34 AM
Jangan perli netizen nanti apa2 nak minta doa pulak.
Quote DragonSari 9-10-2021 11:42 AM
kiah_mai_pulak replied at 9-10-2021 10:53 AM
muka dh iras2 man belon tu je dahh

Adoiii yg ni tak tahan tersembur ns bila baca
Quote asamfish 9-10-2021 11:54 AM
LadyCarefree replied at 9-10-2021 11:34 AM
Jangan perli netizen nanti apa2 nak minta doa pulak.

Was about to write the same thing!  Tengah di atas sihat famous ni kemain eh perli2 netizens.  Tgk la nanti kot dpt sakit, dah tak laku, idup merempat, time tu nko minta segala doa derma orang.  Jangan membongkak sgt perli2 netizens.....do not bite the hand that feeds you!  gihtewwww

Quote twins 9-10-2021 12:21 PM
Pujangga22 replied at 8-10-2021 06:03 PM
suara ko sedap Pizz...jgnlh kurus sgt nnt sora pun xbest...

betul.... sora dia memang best...
product AF sora yg paling aku suka Hafiz & Syamel....
yg lain tu besa-besa jerrrrr....

Lihat semua komen(34)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.075792 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top