CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Anda Semua Seperti Tiada Perasaan,"- Elyana Kecewa Dengan Ejen Insurans

8-10-2021 03:11 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4579| Komen: 18|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Elyana kecewa sungguh dengan ejen insurans yang menggunakan gambar dan videonya bagi tujuan promosi.
Elyana kecewa sungguh dengan ejen insurans yang menggunakan gambar dan videonya bagi tujuan promosi.

Di Insta Story, penyanyi yang sedang berjuang melawan kanser ini menyifatkan tindakan golongan terbabit seperti tidak berperasaan.



Kredit foto: IG

Malah dia menegasan tidak akan memberi keizinan buat ejen yang telah menggunakan gambar dan videonya.



"Kepada semua ejen insurans yang mengambil kesempatan atas kesulitan saya, dengan menggunakan setiap video dan gambar tanpa meminta izin. Saya tidak izinkan sama sekali."




Sementara itu, pihak pengurusan Elyan sudah menghubungi ejen yang terlibat dan meminta mereka untuk memadam segala video dan gambar dengan kadar segera.-CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 8-10-2021 03:38 PM
Marketing sampah ejen insurance mcm ni mmg jahanam
Kawan aku siap post berita orang meninggal eksiden, pastu cakap xde insurance anak2 mcm mana nk hidup.
Aku pun memaki secukup rasa.
Mmg biadab and patut ade tempat khas dalam neraka untuk orang2 mcm ni
Quote miemiecha 8-10-2021 03:56 PM
mek baru tgk status mmbe jual insuran n up muka el ni.. sambil kabo, kuruihnya dia... sambil x baca apa yh dia tulis
Quote Sham143 8-10-2021 04:05 PM
Edited by Sham143 at 8-10-2021 04:08 PM

Memang tk sensitif dn tk ada perasaan dia orang ni..Kurang Ajar..Saman aje..
Quote tintin22 8-10-2021 04:17 PM
dah terdetik dah, bila muncul di socmed
Quote anisania 8-10-2021 04:28 PM
malas nak komen pasal insurans agent.. tapi awat elyana ni makin lama makin lawa. tak kisahla guna filter ke apa.. tp rasa sejuk je tengok.
Quote lyshafull 8-10-2021 04:38 PM
Kawan iolls yg jual insurans pun duk ulang2 vid elyana nie … kadg2 sian dia promote dekat sorg je ejen lepas tu makin tmbh2 lak ejen yg upload …
Quote ReginaGeorge 8-10-2021 05:59 PM
Betul. Agen insurance ni kena belajar adap promosi la. Tau la nak cari makan tapi jangan suka hati cedok sana sini... Marketing sangat?
Quote dudaberhias 8-10-2021 06:03 PM
memang agen insurans takdenya nak kisah semua tu... asalkan duit masuk...
duit haram tak haram tu kira tepi... marketing2 macamni pu tak nak tegur ke...

sedangkan customer pun deorang boleh tipu janji langit dan bintang... apakan pulak nak promot pakai gambar elyana yang bukan siapa2 dalam hidup mereka...
Quote emma.giggs 8-10-2021 06:43 PM
Seingt aku, ansuran hnya cover kanser smpi thp 3 je, kalo dh kirital, dh x cover.. Jd pelik gk la sb guna gmbr el sbg bhn promo.. Elyana ni kira dh kritikal jugk.. Huhu
Quote Sekaisilver 8-10-2021 07:26 PM
Agent insurance mmg gitu.. ramai yg bermuka2..
Klu dorg tu family & friend kita lg menyampah.
Acah2 ambik berat la.. klu kita sakit nnt susah la.. hakikatnya, pakcik makcik, saudara sendiri sakit pun buat tak tau. Lebih2 lg klu org tu jenis x berduit.
Kat media sosial dok tayang gi melawat org sakit (org yg beli insurance kat dia la) acah2 caring. #andasemuatiadaperasaan
Quote Parit.Hilton 8-10-2021 07:36 PM
salah sorangnya ex opismate iols laaa
ada 2 likes je padan muka. yang like tu pun ejen cam dia gak.
Quote belacan_gurl 8-10-2021 07:55 PM
Sedara aku jual insuran..kemain berlagak nokharom sbb tetiba kaya ... hahaha
Quote bintangct 8-10-2021 08:15 PM
anak dia tinggi gak utk umur 10tahun.. cantik
Quote babycc 8-10-2021 08:17 PM
belacan_gurl replied at 8-10-2021 07:55 PM
Sedara aku jual insuran..kemain berlagak nokharom sbb tetiba kaya ... hahaha

Mesti komisen lebat.. ada member fb pon siap up bercuti oversea.. tp anak dgn suami tgl.. pergi sebab dpt reward kot..
Quote Manjalalu 9-10-2021 12:15 AM
Agent insurance mmg macamtu. Ambil ksempatan dlm kesempitan
Quote nakkomenjugak 9-10-2021 12:34 AM
Pernah ke deme ada adab?


Segelintir tapi kebanyakan yach
Quote dua_chzy 9-10-2021 10:17 AM
Edited by dua_chzy at 9-10-2021 10:19 AM
anisania: malas nak komen pasal insurans agent.. tapi awat elyana ni makin lama makin lawa. tak kisahla guna filter ke apa.. tp rasa sejuk je tengok.


Dia sakit. Dia jaga makan. Kulit pun glowing. Kalau dia tak jaga makan dah lama dia mati. Tu rahsia cemana dia survive cukup lama.
Quote TeropongThaico 9-10-2021 11:24 PM
Memang nyampah tahap dewa dgn ejen insuran ni. Sbelum beli punya manis mulut. Dah beli nak claim ada je alasan.

Lihat semua komen(18)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 09:29 PM GMT+8 , Processed in 0.099215 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top