CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sanggup Turun Angkat Barang Sebab Tak Nak Zizi Buat Kerja Berat

8-10-2021 02:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5912| Komen: 48

Description: Sudah hampir tiga minggu bergelar pasangan suami isteri, pasangan Yusuf Bahrin dan Zizi Kirana tegar melayari bahtera rumah tangga dan melewati fasa perkenalan antara satu sama lain.
Sudah hampir tiga minggu bergelar pasangan suami isteri, pasangan Yusuf Bahrin dan Zizi Kirana tegar melayari bahtera rumah tangga dan melewati fasa perkenalan antara satu sama lain.


Kredit foto: IG Zizi

Berkongsi sedikit kisah menerusi wawancara di saluran radio Singapura, Ria 897 baru-baru ini, dedah Zizi, suaminya punyai cara sendiri untuk menyantuninya sebagai isteri dan wanita.



"Dia tak bagi saya buat kerja berat-berat. Katanya, tak payah.

"Sampaikan dia sanggup turun bawah jemput saya dan tolong angkatkan barang. Jadi, saya pula rasa tak biasa.

"Sebab sebelum ini pun saya tinggal seorang, jadi dah terbiasa buat sendiri semuanya," katanya.

Ditanya tentang siapa lebih cerewet menguruskan rumah tangga, akui Yusuf isterinya merupakan individu yang kerap memastikan kediaman mereka terurus dengan baik.

"Saya jenis yang suka campak tapi Zizi ada perangai yang 'sakit mata' bila tengok barang bersepah. Tapi kalau saya sepahkan saya akan kemas semula," ujar Yusuf.

Tambah Zizi; "Kalau makan pun dia akan cuci pinggan sendiri."



Pasangan berjodoh ekspres itu mendirikan rumah tangga pada 19 September lalu dalam majlis ringkas di Masjid Usamah Bin Zaid, Wangsa Maju, Kuala Lumpur.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carcosa 8-10-2021 02:10 PM
Start dah cerita merepek2 mcm gini
Quote babelina 8-10-2021 02:16 PM
dh mcm citer kakak ruhaineeee dulu tu.. beriya..
Quote ekselen 8-10-2021 02:19 PM
Kesiannyaa..mcm ni pun gigih nk buat berita... Pdhal ramai je jate2 biasa turun naik angkat barang/pegang brg berat2/buat keja berat2 sbb syg kt psngan...it's normal lah...
Quote trexxxxxi 8-10-2021 02:40 PM
Haihh
Macam ni pun jadi berita
Haih

Korang hencaplah yer
Ai nak makan nasi dulu
Quote Megikari 8-10-2021 03:14 PM
Hmm.. Bagus la. Harap berkekalan la perangai mcm ni sampai akhir hayat. Jangan awal2 ni je gentleman, lepas setahun keluar perangai jantan tagune.
Quote imanjannah 8-10-2021 03:23 PM
moga kekal hingga ke jannah
Quote ZaynMalik 8-10-2021 03:33 PM
Bagus tlg isteri buat kerja,isteri pon lagi berumur dari suami,kerap buat kerja berat nanti sakit tulang
Quote slyfynx 8-10-2021 03:40 PM
Start la.
Haish, korang wartawan pun, orang baru kawin x kan nk kutuk laki sendiri.
Korang menyebabkan org jelek dgn diorang ni x pasal2.
Mende ni pun leh bukak thread.
Ank bukak thread Ebbi Yus beli nasik kat mana ke?
Quote Adrif 8-10-2021 03:53 PM
ape punye cerita ni

besok apa pulak?

"pasangan artis humble to the earth, menyapu ruang tamu rumah sendiri, kemudian mop."

"Gempar! Artis terkenal makan guna tangan kanan, garu kaki tangan kiri!"
Quote miemiecha 8-10-2021 03:54 PM
ya allah, mujur xde no jiji. klau x mau jdi mcm mmbe mek, 'ada ni teman asbeng shopim'
'ade ni masak utk asbeng'
'tq asbeng belikan eskrem coneto'

taikkkk
Quote CiliPadiSedap 8-10-2021 04:05 PM
biasalah tu , bila anak dh 3, rasanya barang tu ada kaki sendiri dan gerak sendiri.

awal kahwin mana2 pasangan akan siakap sweet sour
Quote Miss_LoveLeen 8-10-2021 04:19 PM
miemiecha replied at 8-10-2021 03:54 PM
ya allah, mujur xde no jiji. klau x mau jdi mcm mmbe mek, 'ada ni teman asbeng shopim'
'ade ni masa ...

Mujur membe mek tu tulis tq asbeng belikan eskrem coneto...kalau dia tulis tq asbeng sbb sokmo sajikan eskrem konekto lg haru ooo
Quote Suchi 8-10-2021 04:43 PM
Duduk rumah sapa ye? Umah zizi ke?
Quote zie_indah 8-10-2021 08:28 PM
Lebih 2 pulok dh depa ni dari rasa minat udoh rasa annoying...
Quote babycc 8-10-2021 08:33 PM
Errmmm.. diorang ni kan.. x yah beriye sgt semua benda nak di "Masha Allah" kan boleh x..?? Asal berckp.. sket2 "Masha Allah".. cara srbutan pulak mcm cite P Ramlee yg Ahmad Albab tu.. mcm annoying pulak bile dgr..
Quote Revolver 8-10-2021 08:39 PM
Mudah2an sampai tua la buat cenggitu... Jgn masuk 6 bulan dh x buat lg dh ..
Quote Jorja 9-10-2021 12:08 AM
Pening tgok zz suka mekap tebal, fake eyelashs n color lens all the time, dia ni jenis sleepy eyes kn lagi lawa klu barefaced.. nasib baik laki tak pengsan tengok muka real vs mekap tebal
Quote Manjalalu 9-10-2021 12:17 AM
Emm baru kawen kan mmg laa
Quote Meiizu 9-10-2021 12:32 AM
Ya ampun sweetnya..angkat brg pun jadi bahan media

Lihat semua komen(48)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 03:33 AM GMT+8 , Processed in 1.251991 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top