CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zara Zya Tak Serik, Promo Iklan Lucah

7-10-2021 08:17 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 6401| Komen: 23|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Biarpun sebelum ini pernah terpalit isu sama, namun aktres, Zara Zya seakan tidak serik apabila melakukannya sekali lagi.



Biarpun sebelum ini pernah terpalit isu sama, namun aktres, Zara Zya seakan tidak serik apabila melakukannya sekali lagi.

Iklan produk memantapkan payudara dan pinggul dengan seorang wanita berjoget menonjolkan kedua-dua aset tersebut dilihat sebagai tidak wajar kerana seolah-olah menggalakkan wanita dalam simbol seks.

Ada peminat yang menyatakan Zara seakan terdesak dan ada yang sanggup unfollow Zara kerana kesalahan berulang.


Foto :IG

Bagi peminat Zara, mereka merasakan ianya tidak patut berlaku kerana aktres ini pernah ditegur dengan perkara sama.


Foto : IG

Rata-rata komen mengkritik di hantaran tersebut membuatkan Zara akhirnya memadam hantaran selepas lima jam di wall Instagramnya.

Diharapkan semua artis peka dengan isu sensitif begini ya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SpyLeman 7-10-2021 08:22 PM
Mcm shiaaallll...dah takde adab dah skrg nak meniaga
Quote Skuau 7-10-2021 08:33 PM
SpyLeman replied at 7-10-2021 08:22 PM
Mcm shiaaallll...dah takde adab dah skrg nak meniaga

tp...dia udh berhijab....
Quote uori 7-10-2021 08:51 PM
nak buat macam mana, terpaksa demi meneruskan kelangsungan hidup

Quote Acikgomen 7-10-2021 08:56 PM
Sheols neh forever minah kejung
Muka dia mcm ukiran statue of liberty kat amereka tuh
Kalo senyum je teruih merekah pipi bekecai abih muka jatuh ke bumi berkeping keping jadinye
Tak paham acik pasaipa dia belakon boleh jadi lead
Quote akuchenta 7-10-2021 08:59 PM
Ok. Dia ni sepadan dgn mk gigi veneer yg tayang gambar passport. Gigi tu sepadan sgt
Quote missyL 7-10-2021 09:15 PM
Amek review berbayar main hentam je
Quote MatDeghem 7-10-2021 09:34 PM
retis dah terdesak lah ini.....

Quote OyaTonggek 7-10-2021 09:42 PM
tu laaa..aku igt IG dorang ni kena spam ngan iklan hareyy mcm gitu sbb tgk kt Afiyah anak ibu pun ado iklan tu..aiyorrr
Quote nakkomenjugak 7-10-2021 10:30 PM
Cheap cheap cheap!
Quote musangbodoh 7-10-2021 10:45 PM
tik tok ok lh plak
tp gigi dia cantik
Quote mizzmimi 7-10-2021 10:51 PM
Sebat aje la kot pape yang boleh buat duit. Job pon tergendala la ne
Quote cicicumel 7-10-2021 10:55 PM
Dah kertu tp masih amik job jadi pelajar sekolah menengah. Xpela kan sauk je lah musim kovid ni.
Quote Mini.Me 7-10-2021 11:26 PM
Kot ye pon buat paid review...filter laa sikit...jgn laa main sauk je belaka
Quote RinIna 8-10-2021 12:29 PM
dah x hirau dah keberkatan duit tu.. janji masyuk.. gitulah manusia zaman skrg carik rezeki... terdesak sgt pun jgnlah smp lupa halal haram duit yg kita terima tu.. sekian saja nasihat dr "ustazah"
Quote azimodin 8-10-2021 01:30 PM
Yg i x faham tu terdesak sangat ke sampai ambik  paid review benda2 camni. Maaf la nak cakap, baik ambik paid review condom je, at least condom dapat mengelakkan std. Apa sumbangan ubat besar payudara kepada masyarakat? Ntah2 bahan kat dalam pon level sampah
Quote laksmanabentan 8-10-2021 01:32 PM
uori replied at 7-10-2021 08:51 PM
nak buat macam mana, terpaksa demi meneruskan kelangsungan hidup

kann... da la takde job berlakon...
siapa nak bagi duit kan...
hihihi...
Quote trexxxxxi 8-10-2021 01:46 PM
This is so low, so wrong on so many level
Ko tu dah la shenduuu
Indirectly memanggil sexual harassment tau

Buat hal lagi
Euwwwwwww
Quote cheezel 8-10-2021 05:27 PM
review cmni bayar mahal. so kenala ambik untuk kelangsungan hidup
Quote cheezel 8-10-2021 05:28 PM
apa kesah? japgi salahkan pa la

Lihat semua komen(23)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 03:55 AM GMT+8 , Processed in 0.078089 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top