CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Saya Masih Nyanyi Lagu Cinta - Alyah

5-10-2021 05:18 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 758| Komen: 6|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: "Perlu saya jelaskan yang saya masih menyanyi lagu unsur cinta, tapi yang mempunyai elemen kebaikan."Penyanyi bersuara lantang, Datin Alyah menjelaskan kekeliruan apabila ada segelintir pihak mend ...


"Perlu saya jelaskan yang saya masih menyanyi lagu unsur cinta, tapi yang mempunyai elemen kebaikan."

Penyanyi bersuara lantang, Datin Alyah menjelaskan kekeliruan apabila ada segelintir pihak mendakwa dia sudah tidak mahu menyanyikan lagu berunsurkan percintaan sesama kekasih.


Foto : IG


Alyah, 40, berkata, apa yang dimaksudkan adalah mesej yang ingin disampaikan dalam lagu mestilah positif dan sesuai didengar oleh semua peringkat umur.

"Maksudnya, bait lirik itu cenderung kepada mesej baik, tak terlalu lara atau meratap cinta pada pasangan. Apapun, saya hormati setiap karya lagu dan topik cinta itu juga luas dan subjektif. Terpulang kepada penerimaan masing-masing."


Foto : IG

Seperti yang dipetik dari portal Media Hiburan, Alyah menjelaskan penerimaan baik terhadap lagu Thank You Allah membuatkan dirinya lebih bersemangat 

"Dalam berkarya ini, kita perlu percaya bila ada suara, identiti akan ada jalan." - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 5-10-2021 03:24 PM
Dia ni kalau x mekap cantik muka mulus macam budak remaja
Quote sleepandream 6-10-2021 02:35 AM
bukan kata haritu nak pencen taknak menyanyi dah ka?
Quote missannabella 6-10-2021 09:51 AM
Ntah. Iols pun ingat dia kata nak nyanyi lagu ketuhanan aje. Mcm nyesal nyanyi lagu cinta zaman dedolu. Takkan u-turn 360 kot dah.
Quote eely_shana 7-10-2021 10:26 PM
teruskan lah menyanyi datin
Quote Manjalalu 9-10-2021 02:01 AM
Ok, teruskann
Quote Manjalalu 9-10-2021 02:02 AM
sleepandream: bukan kata haritu nak pencen taknak menyanyi dah ka?


Kann. Haritu macam bilang nk pencen nyanyii

Lihat semua komen(6)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 06:10 AM GMT+8 , Processed in 0.073905 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top