CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Model Minta Ampun Dengan Bapa Sebab Terlalu Seksi Di Minggu Fesyen London

24-9-2021 09:50 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2702| Komen: 14

Description: Amelia Grey Hamlin ketika Minggu Fesyen London ternyata mencuri perhatian ramai.
Amelia Grey Hamlin ketika Minggu Fesyen London ternyata mencuri perhatian ramai.

Dalam acara pada Ahad lalu, Amelia, 20, mengenakan pakaian yang terlalu seksi sehingga mendedahkan sebahagian anggota badannya.



Kredit foto: IG Amelia

Malah, dia turut berkongsi fotonya mengenakan pakaian itu menerusi Instagram Story.

Dalam perkongsian berlainan, Amelia memuat naik paparan skrin perbualan mesej dengan keluarganya.


Kredit foto: Dave Benett/Getty Images for NoM

Kredit foto: IG Amelia


Dalam mesej itu, dia memohon maaf kepada bapanya kerana memakai pakaian tersebut, lapor Daily Star.

Ibunya dilihat turut membalas mesej dan tidak kisah dengan pakaian itu.



"Saya baru tengok. Itulah fesyen," jawab ibunya dalam mesej berkenaan. 


Sumber: mStar

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote None68 24-9-2021 10:12 AM
Nmpk buruk pulak dah gitu rupa.
Quote belilies 24-9-2021 10:41 AM
Ketet tu je yg tak tanned
Quote mongoose_kidz 24-9-2021 10:54 AM
dah kenapa kening dia mcm tu....
lagi trganggu tgk kening dia dr pakaian dia
Quote Buritan 24-9-2021 10:59 AM
None68: Nmpk buruk pulak dah gitu rupa.

Cmana leh pakai mcm tuu.. bogel dpn org..mmg laa dpt duit tp malulaa mak pak sedara mara tengok
Quote my_irina 24-9-2021 11:00 AM
Body dia cantik
Quote Shayang 24-9-2021 11:06 AM
my_irina replied at 24-9-2021 11:00 AM
Body dia cantik

Model kan mestilah badan cantik leper je perut.
Ahh jeles.. aku paling jeles perut2 model hat dah beranak pinak tapi bawah pusat dia tu takde lebihan kulit kesan pregnant.
Biasanya lower abs tu masalah utama mak2 lepas beranak, kulit dah meregang besar sbb mengandung abis kuar baby bala yg satu lak nak hadap.
Ada duit boleh la g bedah potong lebihan kulit perut yg lembik menggelebeh tu jadi la tegang balik perut tu.
Quote heythere123 24-9-2021 12:32 PM
mongoose_kidz replied at 24-9-2021 10:54 AM
dah kenapa kening dia mcm tu....
lagi trganggu tgk kening dia dr pakaian dia

ye weh. Iols google tadi gambar kening dia, tapi sebelum ni elok je. Latest dia dah bleached eyebrows tapi nampak lagi buruk dari yg ori
Quote Knowlee 24-9-2021 01:20 PM
Bukan mmg dah biasa ke model, celebrity sana pakai mcm tak pakai gini... Saja nak buat cerita.
Quote nakkomenjugak 24-9-2021 04:11 PM
Relax lagi yasmeen ghauri
Apak imam masjid lagi tapi anak jadik model posing maut nude2 gitu

Quote CikYaYaYa 24-9-2021 04:24 PM
Dah nape mata aq nampak mcm jantan lak muka dia dlm pic kt ats tu {:dot
Quote fatinandreanna 25-9-2021 12:41 PM
Buruknya. Mekap buruk. Baju buruk. Baju xde seni.
Quote che_yatt 26-9-2021 12:20 AM
diani takda la lawa sangat... meolls kenal pun sebab kapel dengan scott disick
Quote ctkaty 27-9-2021 04:23 AM
She is IRRELEVANT.......Trying to be relevant. Thank you NEXT!
Quote dani-rox 27-9-2021 04:33 AM
memanglah mak dia tak kesah... kan dia beraspirasi nak jd ibu ayam eh... momager mcm Kris Jenner

Lihat semua komen(14)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:37 PM GMT+8 , Processed in 0.078609 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top