CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bayi Nazrief Nazri Positif Covid-19, Berang Nurse Pegang Dan Gomol Noah

23-9-2021 12:27 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18833| Komen: 186|Original author: Oleh: Saiful

Description: Nazrief Nazri dan isteri, Aqma sedih kerana bayinya, Noah disahkan positif Covid-19.
Nazrief Nazri dan isteri, Aqma sedih kerana bayinya, Noah disahkan positif Covid-19.

Sepatutnya Noah dijadualkan berkhatan namun mengalami simptom berkahak.

Foto: IG

"Noah positif tapi saya dan suami negatif,"kata Aqma menerusi IG.

Sementara itu Aqma sempat berpesan agar petugas kesihatan sentiasa menjaga SOP bagi mengelakkan perkara sepeti ini berlaku lagi.




"Saya faham nurse geram dengan Noah tapi situasi sekarang bukan masa untuk geram dan gomol baby sesuka hati.

"Tak cukup dalam bilik, dekat kaunter nak bayar bil pun nurse datang pegang Noah. Nasib baik Mommy cepat-cepat buat muka bitchy time tu.

"Rasa nak ikat nurse dekat pokok ada kerangga je sekarang ini."


Foto: IG

Semoga Noah cepat sihat. -CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Skuau 23-9-2021 12:35 PM
Ayah kwn saya aritu..kes dia pelik gak..duduk sorang kat umah..sakit...msk spital...tiber..positif plak...mana dia dpt 'penyakit tu'???????
Quote amlisa 23-9-2021 12:37 PM
Betul ke dpt dari nurse
Quote Fly_over 23-9-2021 12:44 PM
Edited by Fly_over at 23-9-2021 12:46 PM

tu deyols keluar kt stroller apak nya tanggal mask.. deyols sendiri patuh sop ke?
Quote jalfa 23-9-2021 12:44 PM
Konfem dr nurse ke...konfiden je khuen..x pe la walopon berbulun ngan mak pak noah harap noah cpt sihat.
Quote hanihan16 23-9-2021 12:45 PM
amlisa replied at 23-9-2021 12:37 PM
Betul ke dpt dari nurse

i pun wonder, nurse tu positive jgk ke?
Quote kelapaparut 23-9-2021 12:46 PM
nurse pun perlu ke nak mencium menggomol menjilat baby..tgk dr jauh cukupla, kne phm kan musim covid ni, kite org biase pun phm
Quote Fly_over 23-9-2021 12:46 PM
betul ke nurse gomol anak org. mcm pelik je.
Quote kucingitam 23-9-2021 12:47 PM
mungkin nurse tu positif tu yg dia kata dpt dr nurse..
Quote nb_17 23-9-2021 12:47 PM
komen nya pun bajet anak retis hollywood je ropenye..kl ye pun ckp scr general jela..sahih ke pn dr nurse.jgn smpi doc2 n nurse ban engkorang kt spital nnt
Quote annadonna 23-9-2021 12:50 PM
Entahlah aku tak percaya nurse gomol. Dorang lagi jaga sop daripada org awam. Kalau betul dia gomol bayi dlm keadaan skrg boleh pecat nurse tu.
Quote likilu 23-9-2021 12:50 PM
Skuau replied at 23-9-2021 12:35 PM
Ayah kwn saya aritu..kes dia pelik gak..duduk sorang kat umah..sakit...msk spital...tiber..positif p ...

Dari nurse yg gomol noah tu la
Quote Guccibamboo 23-9-2021 12:50 PM
Mungkin drpd fomite .......pegang2 brg x sanitize tgn lpstu pegang baby.
Diri sendiri terlindung sbb pakai mask ....tp sebelum kite cuci tgn & sanitize tu entah2 dah transmit kan virus ke respiratory organ org lain yg x pakai mask (dlm kes ni baby)
Quote djzara81 23-9-2021 12:55 PM
Berani nauu salahkan nurse gomol baby. Kalo betul ada bukti gambar or video, bole je fwd kat mgmt hospital.
Quote purplelilac 23-9-2021 01:00 PM
Mencik la bini dia ni, ajet2 plak. Dah kalau laki bini yg x jg SOP dpt kat anak asal nak slhkan org? Tah2 laki kau keluar kerja tu yg dpt benda tu.
Quote cm_vungtau 23-9-2021 01:01 PM
Takkan nurse gomol baby? Diorang hari2 tengok baby kot
Quote missus_meow 23-9-2021 01:02 PM
berjangkit dari sape lak tu? get well soon, little one ...
Quote AshkieLa 23-9-2021 01:06 PM
ntah2 baby tu dpt drpd baju2 korang laki bini ke ape..
balik drpd keluar tak mandi terus dukung baby..
saper tau...
sebab tengok korang ni bukan jenis follow SOP dengan displin tinggi pun...
Quote awenda507 23-9-2021 01:06 PM
Mcm pelik klu kata nurse gomol anaknye. Nk kata baby noah ni comel namateyy ke smpai sume yg tgk pn jd geram??
Quote mongoose_kidz 23-9-2021 01:11 PM
comel sgt ke anak ko eh smpai nurse gomol2 geram sgt tu...
eh panas pulak aku...nurse ni nk pegang budak la kita paling jaga sekali...x pegang klau x perlu..
ntah2 dpt dr sumber lain...
selamat jadi sejuk beku la pasni....one of artis tibaiunta

Lihat semua komen(186)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 05:37 AM GMT+8 , Processed in 0.085897 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top