CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pecah Perut Penonton! Cat, Jihan, Danial Buat Parodi Vida-Iqbal

23-9-2021 10:23 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 7640| Komen: 39|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Kisah cinta antara Dato' Seri Vida dengan pasanganya, Iqbal menjadi tatapan peminat industri hiburan tanah air. Perbualan mereka pula dijadikan parodi oleh pelbagai platform media sosial seperti Tik T ...







Kisah cinta antara Dato' Seri Vida dengan pasanganya, Iqbal menjadi tatapan peminat industri hiburan tanah air. Perbualan mereka pula dijadikan parodi oleh pelbagai platform media sosial seperti Tik Tok.

Namun, parodi yang menggunakan tiga pelakon berkarektor dalam program Meletop ini menghiburkan netizen. Dengan Catriona Ross sebagai Vida, Daniel sebagai Iqbal dan Jihan Muse sebagai pembantu Vida, ianya memang pecah perut!


Dengan karektor Vida dimainkan oleh Catriona yang lengkap dengan aksesori dan gaya tangannya, memang menjadi. Jihan dan Daniel pula usah diceritakan kehebatannya melakonkan watak komedi, menghiburkan netizen.

foto : YT

"Catriona Ross sempoi habis.. terbaik la.."

"Kena la muka dua orang ni 😂. Yang catriona kena dengan DSV , jihan pulak sama dengan PA dia 😂 cuma Iqbal je bertukar warna."

"Hahaha tengok sekali tak puas aku tengok berulang kali pat yg tak tahan dia tunjuk ballon yg kecil tu hehehe."

foto : IG


Malahan, babak terakhir yang mana ketika Daniel menunjukkan belon kecil dianggap sangat lawak. Dah nama pun parodi kan?

Apa pun, ini antara parodi yang memang pecah perut. - CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bellaamsar 23-9-2021 10:29 AM
Kecek banyak2 jadi useless
Quote LadyCarefree 23-9-2021 10:48 AM
Benda bodoh pon jadi modal lawak bodoh
Quote OyaTonggek 23-9-2021 10:53 AM
useless
Quote hareeeesah 23-9-2021 11:06 AM
Sihat betul cat tu.. ingat haritu dia macam active healthy living kan?

Menyampah pulak la drama tak sudah livinlavidaloca ni
Quote per706 23-9-2021 11:17 AM
Masok aer gak cat ni..hahahhaha
Quote kepingbewok 23-9-2021 11:24 AM
sape tgk live viviana semalam,kejung perut gelak dgn si iqbal.tahap tak berani keluar rumah bkn setakat kena kejar dgn perempuan,lelaki pun kejar dia.vi tanya top ke bottom,dia pegi srh tanya acik vida.dia kona leper duk cerita langsir motor 100k dia
Quote YomiuriLandMae 23-9-2021 11:43 AM
kalo iols tgk pun iols akan rasa x lawak sbb iols x phm x amek port pun pasal tok vida ni.. so why botherrr
Quote Zaien 23-9-2021 11:44 AM
useless tu klakor plak hahahahaha
pandai si cat ni bw watak dsv hahahahaa
Quote Freezfrozen 23-9-2021 11:46 AM
YomiuriLandMae replied at 23-9-2021 11:43 AM
kalo iols tgk pun iols akan rasa x lawak sbb iols x phm x amek port pun pasal tok vida ni.. so why b ...

Betull.. iols tgk x senyum x sengeh pon.. xde perasaan sbb x phm kat mane klakornyee
Quote DayangKirana 23-9-2021 12:26 PM
senyum sumbing je la tengok.. nak gelak2 tu idok le.
lama dh tak tgk Cat...lupe plak dia mek kelate..
Quote BoongaKertas 23-9-2021 12:37 PM
kepingbewok replied at 23-9-2021 03:24 AM
sape tgk live viviana semalam,kejung perut gelak dgn si iqbal.tahap tak berani keluar rumah bkn seta ...

dia x straight ke chuols? nape kakvi tanya soalan tu?
Quote annadonna 23-9-2021 12:55 PM
Entahlah aku tak terhibur pun. Sampah menganjing sampah. Eloklah.
Quote awenda507 23-9-2021 01:14 PM
Haha aku yg mudah terhibur ni gelak la jugak. Good try
Quote yeos 23-9-2021 01:33 PM
kelakar... iolls gelak jugak tengok diaorang ni, terutamanya cat tu...

Quote eizarz 23-9-2021 01:37 PM
tak klakar pung.....
Quote miamiot 23-9-2021 01:56 PM
Gemok pulok tgn lengan Cat tu ... mcm zaman dia lps berhijrah .. Loni PKP x boleh hiking , eat clean ... bdn bagai dipam2 pulok
Quote dejure 23-9-2021 02:00 PM
Anak2 si cat ni xde langsung baka mat salleh..klu anak2 dia mengaku yg atok dia scotland mahu kena gelak dgn orang.x menjadi langsung baka scottish kat anak2 dia
Quote Kancilkering 23-9-2021 02:00 PM
cringe tgk
pelakon n pelawak hebat hebat tapi x sampai plak punch line nye
Quote tikusmontok 23-9-2021 02:22 PM
Apa yg lawak?geli ada la dgr bhasa budu

Lihat semua komen(39)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.074220 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top