CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Noki Cemburu MK Lebih Popular?

22-9-2021 04:36 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2159| Komen: 15

Description: Dua anggota K-Clique, Noki dan MK yang juga calon awal Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-34 mempunyai aura serta pesona tersendiri hingga menjadi kegilaan ramai.
Dua anggota K-Clique, Noki dan MK yang juga calon awal Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-34 mempunyai aura serta pesona tersendiri hingga menjadi kegilaan ramai.


Tidak kira atas kapasiti berkumpulan atau bergerak solo, niat Noki atau MK hanya mahu berkongsi bakat.


Kredit foto: IG MK & Noki

Bagaimanapun, timbul gosip bertebaran mendakwa, Noki atau nama penuhnya, Ahmad Ikhwan Aji mencemburui populariti diraih MK.

Ketika MK berjinak-jinak dalam dunia lakonan apabila membintangi drama The Hotel, Noki turut membintangi drama Oh My Hantaran arahan Shuhaimi Lua, terbitan Tanah Beris Film Production yang bakal menghiasi slot Diandra di TV9, tidak lama lagi.



Kredit foto: IG Noki

"Sebenarnya, tiada istilah cemburu. Ia lebih kepada bersaing secara sihat dan meneruskan survival. Ikutkan MK lagi ramai pengikut dalam Instagram (IG) hingga mencecah jutaan.

"Saya pula hanya ratusan ribu pengikut dalam IG. Soal berlakon saya anggap lebih kepada mencuba nasib. Lagipun, MK turut membintangi drama Oh My Hantaran," katanya kepada BH Online.

Noki yang sedang menjalani penggambaran drama Oh My Hantaran di Sungai Lembing, Kuantan turut menepis dakwaan, tidak sebulu apabila menghasilkan single berjudul Payung Pelangi yang dilancarkan di platform digital terpilih sejak 9 September lalu. 




Sumber: BH Online
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kalchi 22-9-2021 04:48 PM
MK ni dlm klip cte mira filzah tu ya ampon teruk nau belakon. Udahla cte nye pon cringe.  Maikel ang mmg sapu je ke sesapa untuk cte dia.
Quote slyfynx 22-9-2021 05:01 PM
Buat video blkg sikit.
kot2 nnt lg pemes.
Quote doubleharmonic 22-9-2021 07:21 PM
motip? ko dah menang ajl kan? patutnya si mk ultra tu lah yang kena jeles dekat kau?
Quote nakkomenjugak 22-9-2021 09:00 PM
Heheheehhe
Hamboiiii nokkkkkk
Posing ala2 acik Nicki minaj, acik Lil Kim sangat kat pic no 2 tuuu
Awas yachhhhh
Quote dudaberhias 22-9-2021 09:23 PM
dengan kelindan lori pun nak cemburu ke dik... elok la tu sesama level je...
ikan kering sabah mencemburui kelindan lori...
Quote EjenAlisya2 22-9-2021 11:28 PM
dudaberhias: dengan kelindan lori pun nak cemburu ke dik... elok la tu sesama level je...ikan kering sabah mencemburui kelindan lori...

Jgn gitu kak dud. Ramai anak dara mak dara pecah melihat MK tu. Termasuk kawan yg bini org. Ntah hape2. Gila betul
Quote Ayda89 23-9-2021 01:08 AM
Takyah la. Ko sado, mk sekeping je mcm kuat merokok pulak tu
Quote tobobon 23-9-2021 01:12 AM
Depa dua ni jer kan yg paling popular dlm group k clique tu?

Yg lain xde sapa nak kesah.....

I pun tak tahu berapa org ahli k clique neh
Quote YomiuriLandMae 23-9-2021 11:40 AM
tp kan sejak bila si noki ni buat badan eh.. tup2 terus menjadi cmtu.. but wateva it is stok bdk2 je yg minat dorg ni.. zaman pun dah berubah so why botherrr..
Quote Zaien 23-9-2021 11:53 AM
aku tak pham ppuan / bini2 org dok gila2 kan tu knapa ey??
seksi ke maskulin kee?? kering je aku tgk hahaahhaha
Quote KamikuP 23-9-2021 01:28 PM
Seharusnya gue bilang wow gituh?
Quote rosannazmia 23-9-2021 03:04 PM
kalchi replied at 22-9-2021 04:48 PM
MK ni dlm klip cte mira filzah tu ya ampon teruk nau belakon. Udahla cte nye pon cringe.  Maikel ang ...

Apa nama drama tu chuols?
Quote kalchi 23-9-2021 07:38 PM
rosannazmia replied at 23-9-2021 03:04 PM
Apa nama drama tu chuols?

The hotel. Dia jadi male lead lah kot
Quote trexxxxxi 23-9-2021 07:50 PM
Imma call ya cendawan enoki coz that's what rhymes with your nick

Tapi dah kakadud kata hang ikan kering
So ikan kering is it
Quote supernaturalee 24-9-2021 06:03 AM
Noki makin sedap yach
Dlm tik tok soooooo hot

Gila gila gila gila gilaaaaa


Lihat semua komen(15)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:16 AM GMT+8 , Processed in 0.068677 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top