CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bagi Peluang Kepada Mereka Yang Lebih Layak" - Remy Ishak Pun Tarik Diri ABPBH34

22-9-2021 03:13 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2871| Komen: 27|Original author: Oleh: LilRose

Description: Masih menikmati fasa pengantin baru, Remy Ishak mengejutkan ramai peminat apabila menarik diri daripada pencalonan Anugerah Bintang Popular BH ke-34 (ABPBH 34).
Masih menikmati fasa pengantin baru, Remy Ishak mengejutkan ramai peminat apabila menarik diri daripada pencalonan Anugerah Bintang Popular BH ke-34 (ABPBH 34).



Remy, 39, menerusi Instastory menjelaskan tindakannya itu adalah bagi memberi ruang kepada mereka yang lebih layak untuk bertanding.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Malah, dia juga merasakan dirinya kurang layak dicalonkan dalam mana-mana kategori anugerah berprestij itu memandangkan kurang beraksi dalam filem atau drama tahun lepas.


Kredit foto: IG

Remy bagaimanapun berterima kasih kepada penganjur dan peminat yang memberi sokongan tidak berbelah bahagi kepadanya selama ini.

Siapakah yang mungkin akan menarik diri lagi selepas aktor kacak Zul Ariffin dan Remy? - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tokeybundle 22-9-2021 03:37 PM
Bagusla sedar diri.yg dah ada nama x heran anugerah merapu ni.lainla sskjp yg bertiga tu.bangga tercalon walaupun hauk
Quote chinta89 22-9-2021 04:13 PM
Tokeybundle replied at 22-9-2021 03:37 PM
Bagusla sedar diri.yg dah ada nama x heran anugerah merapu ni.lainla sskjp yg bertiga tu.bangga terc ...

siapa 3 insan tersebut
Quote kalchi 22-9-2021 04:21 PM
Artis laki bes malaya da lama pupus.
Quote jebatmaspunyer 22-9-2021 04:25 PM
ABPH dah hilang prestij sampai artis2 boleh decide tak bertanding sbb kalau bertanding pun x der added value sgt dlm career.
Quote Tokeybundle 22-9-2021 04:56 PM
chinta89 replied at 22-9-2021 04:13 PM
siapa 3 insan tersebut

Syahmi ,asif ngn apa lg sorg tu.ada benang diorg aritu
Quote Mawar91 22-9-2021 05:09 PM
Tokeybundle replied at 22-9-2021 03:37 PM
Bagusla sedar diri.yg dah ada nama x heran anugerah merapu ni.lainla sskjp yg bertiga tu.bangga terc ...

Pertama kali tercalon chouls.haruslah bangga masuk pencalonan walaupun baru pencalonan awal Sajo
Quote Tokeybundle 22-9-2021 05:20 PM
Mawar91 replied at 22-9-2021 05:09 PM
Pertama kali tercalon chouls.haruslah bangga masuk pencalonan walaupun baru pencalonan awal Sajo

Hahaha....betul la tu
Quote KamikuP 22-9-2021 07:10 PM
Relevan lagi ke anugerah bagai ni semua?
Quote pichee 22-9-2021 07:15 PM
Edited by pichee at 22-9-2021 07:17 PM

Remy mmg xde product thn lps...so elok tarik diri....bg la yg btl2 berkarya tme pkp...seperti mawar rashid ...haha
Quote belilies 22-9-2021 07:21 PM
Tak rugi pun xikut. Undian pun boleh dibeli.. so memana retis yg menang abpbh ni tayahle perasan vogeh
Quote luc 22-9-2021 07:29 PM
Baguslah begitu. Anugerah ni pun dah terpesong dari matlamat asal. Yang menang bukanlah bermakna dia paling popular, tapi disebabkan kegigihan 'seorang-dua' peminat yang mengundi secara pukal.
Quote 3chanceno 22-9-2021 07:46 PM
Bagus wemy nie tahu diri dia tahu tahun lepas tak banyak lakonan, jadi awal2 tak payah dicalonkan..

Tahun lepas lockdiwn, ada ke filem atau drama2 yang bermutu untuk dicalonkan??
Quote abadi84 22-9-2021 08:19 PM
Soon ABPH jd lah mcm AJL.. anugerah utk BBNU sajer... sbb senior2 semua s3gan nak masuk brtanding
Quote samshik 22-9-2021 08:42 PM
Ketahuila.. Pnganjur dah tatau nk buh sapo utk pull the crowd..
Quote Acikgomen 22-9-2021 08:53 PM
samshik replied at 22-9-2021 08:42 PM
Ketahuila.. Pnganjur dah tatau nk buh sapo utk pull the crowd..

Padan muka abpbh
Lagi ramai tarik diri, konfem sponsorship pun nanhado
Mampossss bebudak marketing abpbh lepas ni kena buang keja sesekor
Quote nurizs 22-9-2021 09:22 PM
Undian pukal tu jd xbest dah.. kalau nak buat undian pun.. buat mcm zaman tick kt suratkhabar dulu... Kene undi semua kategori...
Quote dudaberhias 22-9-2021 09:24 PM
padahal bukan tarik diri sebab nak bagi kepada yang lebih layak... tapi sebab anugerah ni dah takde value macam dulu dah jadi taraf2 anugerah meletop yang ujung2nya dewi katik juga dapat bolot banyak anugerah sebab kebetulan memang ada kontrak dengan rancangan anugerah sendu tu...
Quote zallama 22-9-2021 11:35 PM
Lpas n kasi yg bodoh bodoh buat content j joint ...dah low class pon anugerah n..artis u tube pon dah blh terclon..mmg dah downgrade
Quote ashilalat 22-9-2021 11:39 PM
Anugerah dah x berprestij sekarang ni.. siannnn. Dlu zaman 90an mmg valid la keputusannya.

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 06:18 PM GMT+8 , Processed in 0.083777 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top