CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dolla Pula Mendunia Di New York Times Square

22-9-2021 02:52 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5768| Komen: 51

Description: Kumpulan Dolla menjadi artis ketiga tanah air yang muncul di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat hari ini.
Kumpulan Dolla menjadi artis ketiga tanah air yang muncul di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat hari ini.


Kredit foto: IG Dolla

Penampilan Dolla itu merupakan sebahagian daripada kempen Equal oleh platform penstriman digital tersohor dunia, Spotify.

Dolla menerusi hantaran dalam Instagram menyifatkan peluang tersebut sebagai satu penghargaan besar dan mimpi buat mereka.

Untuk rekod, terdapat 35 senarai lagu atau playlist Equal meliputi artis dari 50 negara dan Dolla sebagai wajah hadapan wakil bagi senarai lagu dari Malaysia dan Singapura.




Dolla yang dianggotai empat ahli mula menggegarkan industri muzik tempatan pada 2019 dengan penampilan mereka yang agak berani dan sering mendapat jolokan kumpulan K-pop Malaysia.

Selepas menerajui carta muzik tempatan dengan single pengenalan mereka Dolla Makes You Wanna, kumpulan ini terus mencuri perhatian penggemar muzik tanah air dengan single Impikan dan Watch Me Glow.

Terdahulu, papan iklan New York Times Square pernah memaparkan wajah penyanyi Yuna, dan bintang baharu Layla Sania bulan lalu.


Sumber: K! ONLINE


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 22-9-2021 03:03 PM
Macam bibik indon muka masing2
Quote tagas 22-9-2021 03:19 PM
Oh my tabby

Come to papa meh
Quote gideoncross 22-9-2021 03:21 PM
Watch Me Glowwww.
Quote otai_g 22-9-2021 03:39 PM
Mesti artis kpop bara jer. Ceh dorang tiru aku dorang plk yg dpt publisiti lbh
Quote dudaberhias 22-9-2021 03:50 PM
Aik bukan ke memang boleh bayar ke board2 advertisement dekat bandar NYC tu? Or adakah Spotify yang sponsor?

Tapi mujur herlokkkk jugak cepit memasing berbanding vida & cek non. Sooo iols takkan kecam lagi buat masa ni. Keep it up gurlssss... Agittew
Quote pxlbb 22-9-2021 04:13 PM
Mak aku suruh tanya acik porom dolah mana mendonia di nuyork ni. Mak aku takat dolah kolumpo sheols kenal ler
Quote MarissaMiller88 22-9-2021 04:13 PM
tahniahhhh....nampak jg omputeh sana muka Malay mcm mana...eksotik kann..ekekekeke
Quote bankerpencen 22-9-2021 04:20 PM
Itu ads je kan. Boleh dibayar.... but ok biarlah dak2 kpop wannabe ini nak fefeeling. You do you girlssss
Quote RED 666 22-9-2021 04:28 PM
MarissaMiller88 replied at 22-9-2021 04:13 PM
tahniahhhh....nampak jg omputeh sana muka Malay mcm mana...eksotik kann..ekekekeke

grup kpop wannabe ni 2 melayu, 2 cina
Quote gigahertz 22-9-2021 06:05 PM
dudaberhias: Aik bukan ke memang boleh bayar ke board2 advertisement dekat bandar NYC tu? Or adakah Spotify yang sponsor?Tapi mujur herlokkkk jugak cepit memasing  ...

spotify : dolah artis look low cost.
dolah malaysia : eh eh muka kita kat newyork laaaa
Warga new york : what the f******* k happend ?
Quote no_el 22-9-2021 06:08 PM
Apepun aku suka lagu raya depa
Raya raya rayaaaaaa
Quote Nenasketum 22-9-2021 06:41 PM
Awat macam indon belum make over nih
Quote Guccibamboo 22-9-2021 06:49 PM
Kurex replied at 22-9-2021 03:03 PM
Macam bibik indon muka masing2

Bibik kalau cantik mcmni bahaya
Quote MatDeghem 22-9-2021 06:56 PM
dudaberhias replied at 22-9-2021 03:50 PM
Aik bukan ke memang boleh bayar ke board2 advertisement dekat bandar NYC tu? Or adakah Spotify yang  ...

Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sekarang ehhh.  


punya lah heboh satu malaya waktu itu.... kebaboomm kaw kaw.



Quote fadz84 22-9-2021 07:18 PM
MatDeghem replied at 22-9-2021 06:56 PM
Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sek ...

Haah kan apa jd ngan sheols? Hearsay dh  tinggalkan kecantikan dunyaaa...
Quote Nozot 22-9-2021 08:23 PM
MatDeghem replied at 22-9-2021 06:56 PM
Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sek ...

Jangan abg Mat..hahaahahaha tak lama lagi nak masuk endimik, tetiba terbuka semua hijab nak mendonia dengan izin isteri..koh koh koh
Quote dudaberhias 22-9-2021 08:34 PM
MatDeghem replied at 22-9-2021 06:56 PM
Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sek ...

Jangan lupa siap sign contract nak tebus pasaran indon ujung2 rhopernya nak tebus drama tempatan pun tak lepas. Harapkan suri hati mr bangla tu je drama dia yang di ketahui selain Zouk, Melangkawi, Jabbal Rahmah dan jual produk kambuih belakang rumah
Quote samshik 22-9-2021 08:36 PM
Yindon sgt muke ko dikkk
Quote Kurex 22-9-2021 08:48 PM
Guccibamboo replied at 22-9-2021 06:49 PM
Bibik kalau cantik mcmni bahaya

Cantik celah mana.....

Lihat semua komen(51)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:26 AM GMT+8 , Processed in 0.076396 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top