CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Lelaki Dalam Video Lucah Memang Sah Ebit Lew? Netizen Dedah Bukti Kukuh

22-9-2021 12:52 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 67520| Komen: 243|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dua bulan lepas kecoh habis bila video lucah lelaki yang didakwa Ustaz Ebit Lew tersebar.
Dua bulan lepas kecoh habis bila video lucah lelaki yang didakwa Ustaz Ebit Lew tersebar.


Ada pihak yang percaya, dan setengah lagi bermati-matian menyatakan itu semua fitnah belaka.


Baru-baru ini panas lagi bila ada pengguna Twitter yang ada mendakwa ada bukti lelaki dalam video tersebut adalah Ebit Lew.

"Nah video khas untuk pentaasub abadi Ebit Lew yang cakap ni semua fitnah. Ni pun dah edit buang semua part censor yang menampakkan aurat (alat sulit)," tulisnya.




Nah baca thread: 


Malah Caprice pun ada muat naik di IG Story tentang isu panas ini.



Memang betul-betul pendedahan berani mati oleh netizen tersebut.

Apa pun jangan cepat menghukum. Kita tak pasti sejauh mana kebenaran di sebalik dakwaan tersebut.

Adakah fitnah atau sebaliknya? Biarkan pihak yang lebih arif dan berkuasa untuk mencari kebenarannya. -CARI

5

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kelip2_07 22-9-2021 12:55 PM
sape yg xcaya tuu
Quote KamikuP 22-9-2021 12:57 PM
Aku cuma taksub kat Ustaz Kazim jahh..yg lain beshe2
Quote jerukkedondong 22-9-2021 01:04 PM
Geli aihh.....terjelir jelir...
Quote otai_g 22-9-2021 01:11 PM
Knp polis slow sgt buat keje?
Quote Knowlee 22-9-2021 01:12 PM
Geli nak play video...
Quote TabletSusu 22-9-2021 01:15 PM
jerukkedondong replied at 22-9-2021 05:04 AM
Geli aihh.....terjelir jelir...

kaannn.. meluat tgk jelir2 lidah, sengih2 tu
Quote fadz84 22-9-2021 01:15 PM
Geli.... Euwwww
Quote apedehal 22-9-2021 01:17 PM
Maapla dr dlu da geli tgk beliau xtau nape..tp sbb org pggl dia ustaz, so aku reserve jea komen tu. Skrg terbukti kegelian tsebut..hihi
Quote slyfynx 22-9-2021 01:17 PM
Bodo la video auto play kat forum ni
Quote Nnasda53 22-9-2021 01:29 PM
Geli tengok sengeh2 si penunggang nafsu kuda.
Quote ezacbee 22-9-2021 01:32 PM
Pentaksub mana nak caya.
Quote miszclassique 22-9-2021 01:43 PM
KamikuP replied at 22-9-2021 12:57 PM
Aku cuma taksub kat Ustaz Kazim jahh..yg lain beshe2

Kazim mana? Yang ada kes madrasah tu?
Quote white_musk 22-9-2021 01:44 PM
Takkan la ustaz nak buat begini. Akak sikit pun tak percaya
Quote JohnyEnglish 22-9-2021 01:47 PM
EL pun blh masuk bod gosip yah
Quote pencintaABC 22-9-2021 01:50 PM
KamikuP replied at 22-9-2021 12:57 PM
Aku cuma taksub kat Ustaz Kazim jahh..yg lain beshe2

Ustaz kasim pon anak dia ade kes kat tahfiz chuols
Quote Raline 22-9-2021 02:02 PM
kalau betul pun dia.. baik diam kan aja.. nti kt sana baru taw.... udah2 sebar aib wahai wartawan cari ooooiiii
Quote Raline 22-9-2021 02:03 PM
slyfynx replied at 22-9-2021 01:17 PM
Bodo la video auto play kat forum ni

komplen je kja kau... pastu mintak maap
Quote bondeh 22-9-2021 02:04 PM
Aiyoooooo
Quote nakkomenjugak 22-9-2021 02:12 PM
Lemme reserve my comment di yestana kunci.
Cakap sini bahaya.

Lihat semua komen(243)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.081629 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top