CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Suruh Laki Main Bini Saya" - Bukti Perbualan Lucah Didedahkan, Betul Ke Itu UEL?

22-9-2021 12:29 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 94314| Komen: 682|Original author: Oleh: LilRose

Description: Media sosial semakin hangat membincangkan topik Ebit Lew apabila Firdaus Wong mendedahkan rakaman suara serta tangkap layar perbualan lucah membabitkan individu didakwa milik pendakwah kesayangan rama ...
Kredit foto: IG

Media sosial semakin hangat membincangkan topik Ebit Lew apabila Firdaus Wong mendedahkan rakaman suara serta tangkap layar perbualan lucah membabitkan individu didakwa milik pendakwah kesayangan ramai itu.

Pendakwah bebas itu membuat pendedahan berkenaan menerusi Telegram berdasarkan beberapa kiriman diterimanya daripada mangsa.



Kredit foto: Telegram

Difahamkan, dia mengambil tindakan berani itu kerana mahu memberi kesedaran kepada orang ramai serta menggalakkan sesiapa yang pernah menjadi mangsa tampil membuat laporan bagi membantu siasatan polis.


Kredit foto: Telegram

Difahamkan, kesemua bukti tangkap layar dan rekod suara itu sudah diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut.

Sangat mengejutkan apabila melihat butir perbualan mereka antaranya permintaan bertukar pasangan suami isteri melakukan hubungan seks di hadapan satu sama lain.



Kredit foto: Telegram

Berani kerana benar, Firdaus menegaskan dia dan pasukannya sudah bersedia sekiranya ada pihak mahu membuat laporan polis atau mengambil tindakan saman.

"Kami akan bersama mangsa yang membuat laporan polis untuk mendapatkan keadilan.

"Kepada yang selama ini mempersoalkan kenapa mangsa tidak membuat laporan polis, kami telah lama membuat laporan cuma tidak menceritakan agar tiada pihak mengganggu siasatan.

"Kini setelah siasatan selesai dan atas permintaan mangsa, kami kongsikan beberapa bukti yang telah diserahkan kepada polis sebagai kesedaran untuk masyarakat serta menggalakkan lebih ramai mangsa tampil membuat laporan polis," tulisnya di Telegram.




Kredit foto: Telegram

Betulkah rakaman suara itu benar-benar milik Ustaz Ebit? Adakah benar nombor telefon yang berakhir dengan nombor 7900 itu juga miliknya? - CARI

Bagus

Marah
2

Terkejut

Sedih
5

Lawak
1

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 22-9-2021 12:49 PM
jemaah jemaah sila berkuntum di sini untuk minum teh
Quote djzara81 22-9-2021 12:54 PM
Kalo di Msia UEL, di US plak Fatih Seferagic.
Quote edayildiz 22-9-2021 12:55 PM
ingt osim ingat trexxxx
Quote Acikgomen 22-9-2021 12:56 PM
CiliPadiSedap replied at 22-9-2021 12:49 PM
jemaah jemaah sila berkuntum di sini untuk minum teh

Tghari ni kaka minum ayaq sirap limau ais pekena dgn nasik ayam goreng kampung Hasan seketoi
Quote kaoru44 22-9-2021 12:57 PM
Aiyoo..loya la psl dia ni..xrela nk buka apa2 video pun psl dia..
Quote Acikgomen 22-9-2021 12:57 PM
edayildiz replied at 22-9-2021 12:55 PM
ingt osim ingat trexxxx

Jom chuols pi merendek dgn acik satgi kat mitsui
Quote princessmiang 22-9-2021 12:58 PM
jijik la bodohhhhhhhhhhhhh dasar penunggang ugama setannnnnnnnnnnnnnnnn
Quote CiliPadiSedap 22-9-2021 12:59 PM

takut tercekik dia melesung batu. moga kaka trexxx aman2
Quote KamikuP 22-9-2021 01:00 PM
Minggu ni byk la thread psl UEL ni tengok la..

Lps ni artis A bagi pendapat,
esok artis bagi pendapat,
lusa Cik B bagi pendapat..

sampai le AJM.......
Quote Peaches113 22-9-2021 01:00 PM
mcm sama jer cara penulisan wasap. kemain fantasi sex ko yer osim.
Quote MeghanK 22-9-2021 01:01 PM
inilah pitnoh paling dahsyat - ebit




ewwww geli kot dah la tak hensem
Quote Guccibamboo 22-9-2021 01:02 PM
Loyaaaa.....bg sejuta pun x hingin I layan kalau org camni....I seorg yg memandang pada rupa yachh{:smile
Quote 3chanceno 22-9-2021 01:02 PM
Tunggu update seterusnya sambil2 chek stock popcorn

Ada dlm benang lain, kata polis dah habis record laporan dari mangsa, tapi tak dak update lagik
Quote edayildiz 22-9-2021 01:02 PM
Acikgomen replied at 22-9-2021 12:57 PM
Jom chuols pi merendek dgn acik satgi kat mitsui

ok  jom acik
Quote hanihan16 22-9-2021 01:03 PM
dia tak pernah dengar wisdom words "if you dont want anybody to know about it, dont do it."
Quote edayildiz 22-9-2021 01:03 PM
CiliPadiSedap replied at 22-9-2021 12:59 PM
takut tercekik dia melesung batu. moga kaka trexxx aman2

awal kaka masuk
Quote Nnasda53 22-9-2021 01:09 PM
Bila la pentaksub ni nak sedar.
Bekalan bodoh bawa ke mati agaknya.
Tengok muka osim pun dah loya tekak..phuiiii.
Quote star_karat 22-9-2021 01:09 PM
Wow geng Undertable kah??
Quote matjerk 22-9-2021 01:10 PM
Aku ada baca komen2 kat fb FW ni.. ada org komen kata dia pnh tgk sendiri conv mangsa dgn pendakwah pujaan ramai tu. But mangsa x nak buat report. Sebab takut suami dia tahu. So ramai org yg balas komen tu.. antara point komentar2
1. Pompuan tu layan jugak lah?
2. Fake conv boleh buat.

Aku x paham komen yg pertama.. klu pompuan tu melayan, maksudnya pendakwah tu x bersalah ke?
Aku x minat langsung nak ambik tahu psl pompuan tu layan ke tak. Tp klu apa yg didakwakan betul, aku mmg nak tumpukan pada si pemdakwah tu je. Bagi aku dia manusia paling munafik n setan. Samada pompuan melayan ke tidak, lantak pi. Kecuali kalau pompuan tu jugak seorang pendakwah  jugak yg selalu ceramah2 sana sini.. haaaaa yg tu mmg layan dimaki. Sebab diaorang ada pendakwah yg dihormati masyarakat

Lihat semua komen(682)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.080690 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top