CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Sampai Sebulan Beranak, Ozlynn Dah Berbasikal Naik Bukit?

22-9-2021 10:11 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5072| Komen: 31|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ozlynn Wati dihentam teruk kerana didakwa sudah berbasikal walaupun baru sahaja melahirkan anak keenam baru-baru ini.
Ozlynn Wati dihentam teruk kerana didakwa sudah berbasikal walaupun baru sahaja melahirkan anak keenam baru-baru ini.

Semuanya berpunca apabila isteri kepada pelawak Johan ini memuat naik gambarnya menaiki basikal di IG Stories.



Foto: IG

Netizen tak puas hati sebab Ozlynn tak menjalani pantang dengan cara yang betul.

Namun Ozlynn kata gambar tersebut diambil setahun yang lepas.


Foto: IG


"Sangat prihatin rakyat Malaysia, di video basikal itu pun dah ada ayat 'baru semalam kayuh tahu-tahu dah setahun'. Bermaksud video itu dah setahun. Dalam tempoh sebulan dah mendaki bukit tinggi-tinggi."

Tambah Ozlynn, "Saya ni baru je pantang 18 hari. Nak kayuh apanya? Dengan kepala berpilis, parut berbarut 20 meter panjang, ada ketika masih berkain batik. Mana maunya kayuh,"jelasnya.


Foto: IG

Katanya dia masih tahu menjaga dirinya.

"Insya Allah sekali pun anak dah masuk enam saya masih tahu jaga diri. Apa pun terima kasih pada yang ambil berat dan pada yang tak tahu situasi belajar husnuzon ya."



Biasalah, netizen Malaysia kalau tak jaga tepi kain orang lain tak sah! Tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HoneyManjer 22-9-2021 10:26 AM
bila dia preknen...haha
Quote lattehazelnut 22-9-2021 11:01 AM
Knp ramai sibuk jaga pantang orang?
Diri sendiri pun xde anak lg agak nye sibuk komen mcm expert sgt..
Kalau betul pun dia yang tanggung..
Quote manehnya 22-9-2021 11:03 AM
Hebat gak pmpn ni, beranak 6 still lawa
Quote katakauu 22-9-2021 11:05 AM
die br lepas bganak ke
so cantik molek ada adik baru ekk
Quote kotakominami 22-9-2021 11:22 AM
Pandai jaga badan ...org belom kawin pon blom tentu dapat badan macam ni.
Quote julia5094 22-9-2021 11:33 AM
Apa masalah rakyat malaysia ni...kalau apa yg dia buat, tak de mendatangkan masalah kat org lain..biaq p la dia nak buat apa. Semua nak mintak kebenaran rakyat jelata dulu ke?
Quote AshkieLa 22-9-2021 11:34 AM
kalau dia sakit poen lepas naik beskal tu pun..
dia yg rasa.. laki dia yg huru hara nak handle...
yg orang lain sibuk pasaipa...

duhhh bosan nya bila manusia2 suka sibuk hal pantang larang orang lain ni....
sendiri beranak, sendiri sakit, sendiri jaga laa poen memasing...
org lain nak kembang ke, ape ke.. lantak deme laaaaaa. 2021 dah ni oiiiiii
Quote None68 22-9-2021 11:36 AM
Selamat berpantang
Quote Nnasda53 22-9-2021 11:52 AM
Pandai2 la dia nak jaga diri sendiri.
Apa pun tahniah dan selamat berpantang.
Quote naina 22-9-2021 11:57 AM
Tapi dia still lawa kan..badan slim tak boyak
Yang pasti macam nampak muda je walau pun anak dah teran 6 kali lepastu sulung dan 18 tahun. Yang ini aku kagummmm
Quote jijilaaa 22-9-2021 12:10 PM
netizen malaysia time pkp ni mmg banyak masa nak telek ig org..lepastu sibuk bagi nasihat pree
Quote meteorspeed 22-9-2021 12:15 PM
manehnya replied at 22-9-2021 11:03 AM
Hebat gak pmpn ni, beranak 6 still lawa

Kan.. Aku rasa mcm nak mintak petua jer mcm mana jaga badan.. Whuahhh
Quote aotearoa 22-9-2021 12:29 PM
Bagus dia ni. Pandai jaga badan dan jaga family.
Quote trexxxxxi 22-9-2021 12:32 PM
Sebok bethol netz pasal pantang orang
Eh helloooo pandailah2 dia jaga body
Dah anak ke6 pun
Quote Diamje 22-9-2021 12:36 PM
Die mmg berusaha menjaga badan kan. Dulu tgk die berpantang pon mmg jaga betul. Sauna hari2. Jaga makan. Ckup masa die akan bersenam.. makan pon jags, bukan main belasah je.
Quote AshkieLa 22-9-2021 12:36 PM
trexxxxxi replied at 22-9-2021 12:32 PM
Sebok bethol netz pasal pantang orang
Eh helloooo pandailah2 dia jaga body
Dah anak ke6 pun

kan..
orang tu anak 6 kot... maintain slim lagi...
yang sibuk bising2 ni anak satu ntah2 belum beranak pun..
tapi body mcm tong perut bon selambak yg kecoh...
Quote EmmaLolito 22-9-2021 12:40 PM
Anak angkat je tak guys. Sbb aku rasa mcm misteri kali ni. Watpa nak sorok2 kan? Bkn anak tak sah taraf
Quote KamikuP 22-9-2021 01:22 PM
Poen dia lantak dia ler yg komer sibuk benor ni dah knp? Dia ni cantik pandai jaga badan berlakon pun x kayu. I like. Tapi laki dia kepam namatey
Quote supermum 22-9-2021 05:36 PM
EmmaLolito replied at 22-9-2021 12:40 PM
Anak angkat je tak guys. Sbb aku rasa mcm misteri kali ni. Watpa nak sorok2 kan? Bkn anak tak sah ta ...

Lepas beranak kat spital ada dia tunjuk cuma full muka baby je tak tunjuk.

Lihat semua komen(31)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.080064 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top