CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ryzal Jaafar Hadiahkan Bunga Lili Untuk Sherry Ibrahim, Ada Apa-Apa Ke?

22-9-2021 09:53 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 12393| Komen: 86|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Apabila aktor Ryzal Jaafar membuat kejutan dengan menghadiahkan sejambang bunga lili kepada aktres, Sherry Ibrahim, peminat dunia hiburan mula berspekulasi.Ryzal yang mengunjungi salun Sherry dirakam ...




Apabila aktor Ryzal Jaafar membuat kejutan dengan menghadiahkan sejambang bunga lili kepada aktres, Sherry Ibrahim, peminat dunia hiburan mula berspekulasi.

Ryzal yang mengunjungi salun Sherry dirakam menerusi lensa kedua-duanya dan dikongsikan di IG story masing-masing.

Foto : IG Story


Bagaimanapun, Ryzal yang juga dikenali dengan kisah kontroversinya turut meletakkan video jambangan bunga tersebut di instagramnya tetapi tidak menyatakan ianya untuk Sherry.


Terdahulu, pernah kecoh kisah mereka berdua dengan Sherry memberi kejutan harijadi Ryzal yang ke-39, Januari baru-baru ini.

Foto : ig

Setakat ini tiada pengakuan kedua-dua mereka.

Jadi mungkinkah mereka mempunyai hubungan istimewa atau sekadar kawan biasa?- CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote boojaat 22-9-2021 09:56 AM
39 dh ke? Tua nya
Quote laksmanabentan 22-9-2021 09:58 AM
ishhh keciknya circle ko kannn...
takkan ler takde mamat kat luar sana yang minat...
Quote princessmiang 22-9-2021 09:59 AM

Quote fadz84 22-9-2021 10:00 AM
Dulu sama2 berlakon Dunia Baru kan..
Quote Masukkeluar 22-9-2021 10:01 AM
aku tgk dia ni semua bff dia laki..bercuti pn dgn laki bff tu..tp mostly bff dia jenis kekunyitan.

kesian jgk lps kena tinggal dgn si fatah mmg xde kapel dgn sesiapa ke??
Quote Rogue98 22-9-2021 10:13 AM
Artis skrg mcm dah xde cara lain nak up diri sendiri...saja nak org speculate...
Quote slyfynx 22-9-2021 10:15 AM
Sedihnye la hai kisah hidup
Quote fadz84 22-9-2021 10:34 AM
Rogue98 replied at 22-9-2021 10:13 AM
Artis skrg mcm dah xde cara lain nak up diri sendiri...saja nak org speculate...

Sama modus operandi ngn ex tunang ZZ ngn pelakon Nur2 tu kn.. betul2 serius ke dua org tu..
Quote Gianna111 22-9-2021 10:36 AM
dia ni ex stewardess..kenapa tak cari mamat outsider yer?bukan tak ada chance pun..
Quote husna_amal 22-9-2021 10:38 AM
Dua2 dah nak lanjut usia. Kira jadi je lah.
Quote wanawina 22-9-2021 10:55 AM
meols selalu konpius mamat ryzal dgn si zoey tu. hahahaha.
Quote Fly_over 22-9-2021 10:55 AM
saja je create gosip ni.. pdahal kawan
Quote katakauu 22-9-2021 11:02 AM
cari ler org lain weiiiii
Quote Nnasda53 22-9-2021 11:09 AM
Asalkan ada jadi lah.
Quote matchstick 22-9-2021 11:15 AM
Tunggu cik Lan mimpi kawen dgn sherry pulok..dpt jgk Bantu wartawan Cari achieve kpi bukak thread
Quote Cleocatra 22-9-2021 11:32 AM
Gianna111 replied at 22-9-2021 10:36 AM
dia ni ex stewardess..kenapa tak cari mamat outsider yer?bukan tak ada chance pun..

Dulu ada kan dengan mamat middle east. Tapi kecundang jua..
Quote Cleocatra 22-9-2021 11:34 AM
laksmanabentan replied at 22-9-2021 09:58 AM
ishhh keciknya circle ko kannn...
takkan ler takde mamat kat luar sana yang minat...

Macam tak ada je. Padahal macam2 dah jual kat ig.
Quote newme11 22-9-2021 11:49 AM
MAKSUD BAGI BUNGA LILI APA YEK?
Quote NFBZCantik 22-9-2021 12:08 PM
wahhhhhhhhhhhhhh

Lihat semua komen(86)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.081822 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top