CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Tak Takut Wabak, Tak Nak Vaksin, Tak Pakai Mask- Ibu Empat Anak Mati Akibat Covid-19

22-9-2021 08:38 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5953| Komen: 66

Description: Tidak lama dahulu, Kristen Lowery pernah menyiarkan fotonya memegang gambar berbaur antivaksin dan juga gemar meninggalkan komen perkara yang sama di media sosial.
Tidak lama dahulu, Kristen Lowery pernah menyiarkan fotonya memegang gambar berbaur antivaksin dan juga gemar meninggalkan komen perkara yang sama di media sosial.

Namun wanita berusia 40 tahun dari Escalon, California itu meninggal dunia pada 15 September lalu selepas dijangkiti Covid-19.

Dalam akaun Facebooknya, dia melancarkan protes antivaksin dan menggelar dirinya sebagai seorang yang tidak akan memakai pelitup muka, tidak akan mengambil vaksin dan tidak takut wabak itu.


Kredit foto: Mirror


Satu lagi hantarannya menyebut dirinya sebagai seorang yang berfikiran bebas.

Namun baru-baru ini keluarganya menulis di akaun Lowery untuk memberitahu bahawa wanita itu dimasukkan ke hospital akibat Covid-19.


Kemudian pada minggu lalu, dua ahli keluarganya memberitahu bahawa Lowery meninggal dunia akibat wabak itu dan meninggalkan empat orang anak.

"Ramai orang perlukannya tetapi Tuhan lebih perlukannya di syurga," tulis mereka. -CARI

Sumber: Mirror

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 22-9-2021 09:22 AM
Good riddance. Any antivax nak folo pompuan ni?
Quote DARSITA 22-9-2021 09:32 AM

Padan muka.
Quote Mini.Me 22-9-2021 09:39 AM
Ingat kebal sgt...kesian anak4
Quote Tokeybundle 22-9-2021 09:50 AM
Kejam x kalu i nak ckp padan muka
Quote gaara_X 22-9-2021 09:53 AM
ermmm...ilmu baca kat media sosial dan pembacaan kat internet...dah jadi cam nie...siapa susah??..renungkan n selamat beramal...
Quote abangbikerz 22-9-2021 09:56 AM
harap2 antivax kt forum cari ni pon terima nasib yg sama
Quote darkness 22-9-2021 10:01 AM
Aku senyum sinis ja
Quote TomyamPuteh 22-9-2021 10:12 AM
@hannahmontanah versi California ke nih?
Quote monreyes 22-9-2021 10:50 AM
x psl2 org lain kena tanggung anak kau....
Quote monreyes 22-9-2021 10:52 AM
auto teringat belastop....
Quote naina 22-9-2021 10:52 AM
Kesian..antivax kat Malaysia kurang2 masih memakai mask dan jaga sop. Mereka juga percaya covid 19 wujud.
Quote noor2 22-9-2021 11:00 AM
Maafla kalau tulis ayat bawah ni

Antivaksin ni mmg spesis bodohsombong....
Quote Cik_jantung 22-9-2021 11:09 AM
Edited by Cik_jantung at 11-1-2022 07:06 PM

..........
Quote Shayang 22-9-2021 11:27 AM
Apasal kat porem ni pun byk je thread ala2 hasutan/peringatan aku taktau la nk sebut apa
Tapi berbaur camtulaa.
Mcm nak bgtau bahaya vaksin ni lah.
Sudah2 la takutkan org, 80% dah yg divaksin tolongla doakan org lain baik2.
Awak tanak amik sbb awak sakit takpelaa awak tak yah amik.
Tapi 80% yg dah amik ni nak teruskan hidup cam biasa je.
Quote fizamn 22-9-2021 11:29 AM
Kesian kat anak anaknye.. harap golongan antivak yg sokong lowery ni jaga anak anak lowery ni elok elok..
Quote mrsamz 22-9-2021 11:37 AM
monreyes replied at 22-9-2021 10:52 AM
auto teringat belastop....

Mana dia pegi eh..lama x nampak
Quote Samerosie 22-9-2021 11:46 AM
Inilah antivaksin yg sebenar, berani lived and died by the cause that she believed in.  Her children and family learned the hard way unfortunately.  RIP.

Bukan macam antivaksin dalam forum ni kebanyakkan nya bacul.  Berani perli2 je pung pang pung pang tapi semuanya takut, takut vaksin experiement la takut mati takut aefi la (padahal side effects je) dajal la illuminati la nwo lah nak lari dalam hutan la segala mala.  Tapi tak gak buat apa duk gak depan computer berforum.
Quote Samerosie 22-9-2021 11:46 AM
mrsamz replied at 22-9-2021 11:37 AM
Mana dia pegi eh..lama x nampak

Hannah montana pun hilang..ke orang yg sama?
Quote monreyes 22-9-2021 11:51 AM
mrsamz replied at 22-9-2021 11:37 AM
Mana dia pegi eh..lama x nampak

almost 3 weeks dah x masuk mana2 forum pun...
takde ke yg kenal dia personally..
is he okay

Lihat semua komen(66)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 05:11 PM GMT+8 , Processed in 0.073147 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top