CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Penerbit Label Rita Rudaini Bengap Dan Sombong

22-9-2021 08:27 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23718| Komen: 152|Original author: Oleh: Saiful

Description: Rita Rudaini bengang dengan penerbit CITRA Production Sitiroy Tan yang didakwa tiba-tiba sahaja mengaitkan namanya dengan isu vaksin.
Foto: IG


Rita Rudaini bengang dengan penerbit CITRA Production Sitiroy Tan yang didakwa tiba-tiba sahaja mengaitkan namanya dengan isu vaksin.

Di Facebook, Sitiroy memuat naik status yang berbunyi, "Pelakon Rita Rudaini kata hak dia takmo di vaksin. Eh??? Nak shooting tu wajib ada sijil vaksin kan?"



Disebabkan status tersebut, Sitiroy teruk dikecam oleh peminat Rita.

Isu semakin panas apabila penerbit tersebut melabelkan Rita sebagai seorang bengap dan sombong menerusi komen yang ditulisnya.


"I tulis pasal tu.. Dia siap cakap I sakit.. Siap cakap bukan I yang bayar bil dan beli beras untuk dia??? Artis perempuan dari utara.. Penyokong dia siap maki hamun dekat wall I. Kita tengok sejauh mana kesombongan tu. Malas nak layan orang bengap."



Apa lagi, Rita balas kembali!

"Cuba hang pikiaq sendiri.. Duduk diam-diam. Pikiaq dalam-dalam.. Hang pon lagi berumuq dari cheq kan.. Tapi orang berumuq ni tak semua matang sebenaqnya??? Hang yang mai cuit aku, pastu hang nak salahkan aku plak..

"Tolonglah??? Bila aku ingatkan hang, hang tuduh aku sombong??? Tang mana yang aku sombong?? Aku pon tak fahamlah cara pikiaq hang ni.. Hang mesti tak suka kalau orang cuit hangkan.. Jadi?? Apa salah aku dekat hang? MEMANG HANG SAKIT!"

Via: Murai.my

Rita kata dia lebih rela menjadi orang bengap daripada menjadi seorang yang suka menyibuk

"Kalau hang kata aku bengap.. Bengap-bengap aku pun, aku tak kacau hidup orang oii??? Hang tu dah tua-tua banyak istifar noh.. Makin tua makin galak ber???FB??????

"Mengalahkan orang muda..  Hang nak main FB ka, TikTok ka, tapi tak payahlah mengata orang yang tak ada ganggu hidup hang pun.. Baik bengap dari ???Sakit???.. Dah tua-tua saiko!"




Lepas ni gaduh dengan siapa pula ya? Kita tunggu. -CARI
2

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tapirbiru 22-9-2021 08:33 AM
eh penat la byk sgt story pasal pempuan gila ni...semua isu2 bodoh masalahnya
Quote Cik_jantung 22-9-2021 08:39 AM
Edited by Cik_jantung at 11-1-2022 07:05 PM

..........
Quote rhea85 22-9-2021 08:45 AM
royan
meroyan 24jam
Quote DayangKirana 22-9-2021 08:46 AM
iols bila baca komen rita tu, tengiang2 suara teriak dia tuh...bingit aihh!
serabut perut ngan dia nih..
akasah jepon patut sujud syukur tak end up with her...
Quote weezerfan 22-9-2021 08:52 AM
Dia xletih ke asik bgadoh ngan org
Quote princessmiang 22-9-2021 08:52 AM
kahkahkah padan muka royani. dulu2 kesian gak dgn sheol tp lepas isu vaksin ni no more la royani. pemain industri sendiri dah berbunyik sah2 dorang ada group wasap sendiri.
Quote gekkou 22-9-2021 08:54 AM
aku lagi nak meroyan baca status dia
dalam loghat kedai
sama macam nek ta
Quote Zaien 22-9-2021 08:55 AM
rita royannn.. biasa la tuh...
hahahahha
Quote minahmanja 22-9-2021 09:02 AM
aku nk tgk sampai bila dia nk pertahankan ideologi dia ni..
Quote imransulaiman 22-9-2021 09:07 AM
Senang saja solusinya...jangan ambil dia berlakon...jangan bagi job kalau rasa dia akan bagi masalah pada produksi.

Ni makan dia untuk semua retis yang belum vaksin. Sekian.
Quote doubleharmonic 22-9-2021 09:08 AM
dah tak meroyan pasal ex laki ko meroyan pasal beksin pulak
Quote None68 22-9-2021 09:10 AM
Enjek je bukan susah pun, free pulak tu..
Quote nanasno 22-9-2021 09:11 AM
DayangKirana replied at 22-9-2021 08:46 AM
iols bila baca komen rita tu, tengiang2 suara teriak dia tuh...bingit aihh!
serabut perut ngan dia ...

sama chuols. bingit jadi telinga walaupun tak dengar suara dia physically.
Quote laksmanabentan 22-9-2021 09:11 AM
lega... aman hidup da maki2 orang nih...
hidup tenteram wokayyyy....

siapa nak mai ciut, mai laaaaaa....
hahahhahahaa....
Quote shiraloveyou 22-9-2021 09:12 AM
Kurangkan meroyan, kurangkan gaduh dengan orang..takut esok lusa bila mati, kena berguling sendiri masuk kubur...
Quote hanezzafirah 22-9-2021 09:15 AM
dalam kes ni rita ni tak cuit si tua tu pon, yg si tua tu pi cuit dia watpe??
mmg si tu yg bengap... dia tak nak vaksin die pun pasal la...
Quote Orix 22-9-2021 09:27 AM
hanezzafirah replied at 22-9-2021 09:15 AM
dalam kes ni rita ni tak cuit si tua tu pon, yg si tua tu pi cuit dia watpe??
mmg si tu yg bengap.. ...

Dia xnk vaksin dia punya pasal tapi tak payah la sebarkan dakyah / mempengaruhi org tak payah vaksin. Duh
Quote theotherfriend 22-9-2021 09:35 AM
Kesian... ni. Mohon jgn siapa2 petik nama dia. Let her be.
Quote Tokeybundle 22-9-2021 09:37 AM
Boikot jgn offer apa2 job.biar melingkup dia kat situ

Lihat semua komen(152)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:57 PM GMT+8 , Processed in 0.390813 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top