CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Takkan Berhenti Selagi Kamu Tak Meringkuk Di Penjara" - Caprice Isytihar Perang

21-9-2021 01:34 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 13804| Komen: 83|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Saya tidak akan pernah berhenti selagi orang itu tidak meringkuk dalam penjara. Ingat."
"Saya tidak akan pernah berhenti selagi kamu tidak meringkuk dalam penjara. Ingat."


Kredit foto: IG

Penyanyi rap dan aktivis kemanusiaan sensasi Caprice mengisytiharkan perang terhadap golongan predator seksual, munafik dan pedofilia.


Kredit foto: IG

Pengistiharan itu dibuat di Instagram sebaik dia memotong gelang pink atau tag kuarantinnya hari ini.



Pemilik nama Ariz Ramli itu dalam masa sama turut mengingatkan orang ramai supaya tidak menganggap ugutan bunuh sebagai satu jenaka.

"Sejak orang itu fitnah sampai satu Malaysia kecoh, hari-hari Caprice terima macam-macam ugutan.


Kredit foto: IG

"Korang tunggu. Saya seorang yang penyabar dan takkan mengalah. Apabila kebenaran dirungkai, saya harap kalian bersedia dengan tetapan Google Maps atau Waze untuk cari saya di padang mahsyar nanti.

"Dekat dunia, yang berani ugut, kita ada undang-undang. Jumpa Caprice depan-depan dulu baru selesai," tulisnya.


Kredit foto: IG

Nampak membara sungguh Caprice nak berperang tu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 21-9-2021 01:43 PM
Perang je la..... Asalkan dapat tengok penonggeng ebit masuk penjara
Quote emizue81 21-9-2021 02:13 PM
Hari hari dewa sayu duk up video dgn bidadari
Quote Mini.Me 21-9-2021 02:17 PM
Jangan uturn lagi sudah laa...antiklimaks yachh
Quote ais_kosong 21-9-2021 02:52 PM
serius macam budak2 dah perangainya..
xmau balik xmau stop la xmau apa lagi?
Quote helicornia 21-9-2021 03:07 PM
lawak la dia ni
kadang mcm tk matang
org nak perang tkde nak isytihar2 gitu
kumpul je la bukti, bantu siasatan polis
Quote caprisonne 21-9-2021 03:14 PM
Go go go Caprice.. tak la minat dia ni tapi kali ni rasa mcm his cause is real. Tgh tgk Chicago Typewriter ni, Yoo Ah In as lead, ada iras2 persona Caprice ni la.. haha
Quote depresio 21-9-2021 04:04 PM
Go caprica go

Bro firdaus sudah bukakkk habissssa

Tapi oentaksub dewasayur tetap susah nk cayaaa

Fitenohhh katanyaaaaa
Quote ally9970 21-9-2021 04:31 PM
Eh! dah balik Msia? itu hari kata taknak balik... itu bukan ciri2 munafik jugak ke tuh?
Quote haruslah 21-9-2021 04:35 PM
Sehari dua ni edit kerap up gmba bidadadididudida
Skaliiiiiiii...keluar pulak sc baru dr team bro
Dan kekpris lak up status camni
Mesti pentaksub kata ni keja kekpris dan bro sbb dengki
Quote yururi 21-9-2021 04:55 PM
Ofc kena isytihar perang sbb penganut tuhan sayu terlalu ramai n makin agresif
Quote dua_chzy 21-9-2021 05:41 PM
Go Kepris Gogogo!

Quote Lagubestbest 21-9-2021 05:57 PM
payah ar nak dapat support lepas dah kantoi nak masuk gaza sebab nak buat background klip video. dewasayu pulak tak berhenti memberi walau sedang kena war oleh kepris. kepris ada memberi? takde kan? dia masuk masjid sebab nak jadi kontraktor tukar lampu, tukar kipas, servis ekon.. tu mula2 news dia "dekat ngan masjid" kat singapore dulu tu.
Quote faaean 21-9-2021 07:14 PM
Ramainya bangang dalam ni. Yang dok menyokong dewasayu semua sila beratur untuk ke neraka bersama2 dewasayu yachhxx
Quote Orix 21-9-2021 07:55 PM
Wlupun iols x bkenan dgan caprice yg kuat mencapub isu org lain, tp dalam isu ni iols menyokong teguh prinsip heols utk kantoikan dewasayu
Quote samshik 21-9-2021 09:18 PM
Still xleh nk move on dr mncerca he olls dlm ati..semak la ko nehhh.. Merentan mcm bdk xdpt menan.. Dah acah2 rimau jadian.. Skali dok beratib buat vklip tgh pdg pasir..
Quote AbukRokok 21-9-2021 09:25 PM
semoga dewa sayur tabah menhadapi
Quote OyaTonggek 21-9-2021 10:17 PM
emizue81 replied at 21-9-2021 06:13 AM
Hari hari dewa sayu duk up video dgn bidadari

kannn! meols montahhh menengoknye! dengan caption nya memualkan....cepat la perang oii topi nasik! buktikan laaaa
Quote trexxxxxi 21-9-2021 10:24 PM
Ai sedih sayu pilu hati ini melihat fellow forumners hencap periuk noxxa kesayangan meol



Tapi takpa ai tunggu pendedahan heshe
Ai ni setia orangnya tau
Quote nia_salina 21-9-2021 10:34 PM
caprisonne replied at 21-9-2021 03:14 PM
Go go go Caprice.. tak la minat dia ni tapi kali ni rasa mcm his cause is real. Tgh tgk Chicago Type ...

now i cannot unsee it ! haah la vibe sama

Lihat semua komen(83)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.084883 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top